Intro

1xber Svájc

Svájc, mint olyan ország, ahol a szerencsejáték legális, számos olyan bukmékert kínál, akik legálisan tartózkodnak az országban, és meglehetősen tisztességes oddsokat kínálnak a fogadni vágyó játékosoknak. Bár ez a fajta fogadási forma viszonylag új dolog Svájcban, itt is sok külföldi játékost találsz, de a kormányzati előírások miatt blokkolva lehetnek, ezért ma elmondjuk, hogyan juthatsz jobb oddsokhoz és bónuszokhoz, amelyekkel általában nem találkozol a hazai játékosoknál.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált cég, amely az egyik legjobb oddsokkal rendelkező cég, az 1xbet Svájc, amely a regisztráció és az első befizetéskor akár 100 € bónuszt is ad a számládra, és sok más ajándék ii más fogadásokban. Imádni fogja az általuk kínált játékok széles skáláját, a Clausewitz kaszinótól a sportfogadásig, amelyben az egyik vezető cég a legmagasabb oddsokkal és a játékosoknak első látásra kifizetett jutalmakkal. Az egyszerű, azonnal megérthető oldal élő online szerencsejátékot is kínál, és ajánljuk, hogy saját maga is megtapasztalja ezt az élményt.

Online fogadások Svájcban

Svájcban a szerencsejátékok legalizálása ellenére találkozhatunk néhány nagy játékos blokkolásával, akik online fogadási oldalakat kínálnak. Ha az internetszolgáltatók blokkolása ellenére szeretné kipróbálni a többi külföldi céget, akkor van egy megoldásunk az Ön számára. Olyan programokat teszteltünk, amelyek képesek áthelyezni a kapcsolatát és megváltoztatni a számítógépének helyét. Olyan oldalakat is megtekinthet, amelyeket a kormányzati előírások miatt nem szabadna. Ezek a programok a NordVPN vagy a Windscribe. Egy másik előnye lehet a nyilvános WIFI-hálózatokon a biztonság, amelyet a használat révén kaphat, így két dolgot is megoldhat egy programmal a számítógépén vagy a mobilján.

Be- és kifizetések az 1xbet Svájcban

A be- és kifizetések hagyományos módszerekkel történhetnek, amelyek közé tartozik a Visa vagy MasterCard vagy a banki átutalás. Azonban jobban használják az elektronikus pénztárcákat, mint például az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek a leggyorsabb átutalásokat kínálják a fogadni és nyerni kívánt pénzen belül. Az átutalás néhány percet és kattintást vesz igénybe, így ne várj, és biztosítsd a 100 eurós bónuszt az első fogadásaidhoz. Sok szerencsét!

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek