10Bet

10bet_logo
Bónusz

Üdvözlő bónusz 50€

10Bet fogadási cég áttekintése

A 10Bet fogadóiroda létrehozásának és fejlődésének története

A 10bet bukméker céget nem nagyon ismerik a posztszovjet országokból származó játékosok. Az európai piacon azonban meglehetősen jó hírű cég, amely az IBAS független bukmékeri szövetség tagja. A nemzetközi szervezetben való tagság az iroda megbízhatóságát jelzi, ami egyértelmű előny lesz az újonnan érkezők számára, akik csak most ismerkednek a 10bet bukmékerrel. A bukméker sportklubokat is szponzorál. Például 2019 óta az iroda a Juventus FC hivatalos partnere lett. A bukméker története 2003-ban kezdődött az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyságban meglehetősen szigorú szerencsejáték-törvények vannak érvényben. Ezért a helyi licenc megléte az iroda játékosok iránti felelősségét is mutatja. A bukméker 2009-ben indította el weboldalát, és nemcsak az európai szárazföldi piacokon, hanem az interneten keresztül világszerte terjeszkedni kezdett. Ma már több mint 90 országból több százezer játékos veszi igénybe a cég szolgáltatásait. A FÁK-országokból érkező fogadók száma is egyre nő. Ezért úgy döntöttünk, hogy leírjuk a 10Bet fogadóiroda jellemzőit, hogy segítsünk az új játékosoknak a helyes választás meghozatalában.

10Bet weboldal licenc

A 10bet bukméker tevékenységét két részre kell osztani. Először is, a cég helyi engedélyekkel rendelkezik az Egyesült Királyságban, Máltán, Svédországban stb. Ez lehetővé teszi számára, hogy fogadásokat fogadjon el szárazföldi irodákon és helyi weboldalakon keresztül. Másodszor, a cég a Curacao regisztrátorától kapott engedélyt – #8048/JAZ. Ennek az engedélynek köszönhetően az iroda a 10bet.com weboldalon keresztül a világ minden országából fogadhat felhasználókat. Букмекер 10Бет Annak ellenére, hogy az Antillephone NV (Curacao) engedélye lehetővé teszi a fogadók kiszolgálását minden országból, a cégnek saját politikája van a játékosokkal való együttműködésre. A mai napig a Bet 10bet szolgáltatásait nem használhatják az Ukrajnából és számos más kelet-európai országból érkező látogatók. Ennek oka az országok szerencsejáték-törvényei és az iroda érdeke az államok helyi piacai iránt. A vállalat azonban bővíti földrajzi jelenlétét. Ezért, ha ma még nincs lehetőség profil létrehozására a bukméker portálján, érdemes a jövőben ellenőrizni ezt a lehetőséget. A helyzet ugyanis változhat.

10Bet weboldal és mobilalkalmazás

A 10Bet szolgáltatásait a 10Bet weboldalán és mobilalkalmazásán keresztül éppoly praktikus, mint amilyen kényelmes. A fejlesztőcsapat folyamatosan dolgozik a szolgáltatások javításán: frissíti a felületet, új funkciókkal bővíti és optimalizálja a sebességet. Mindez a bukméker portálját és okostelefonos alkalmazását könnyen használhatóvá teszi. A cég hivatalos honlapja a 10bet.com címen érhető el. Számos hivatalos tüköroldalt is találhat az interneten, ha a szerencsejáték portál blokkolva van. Nemrégiben az iroda oldala újratervezésen esett át, és a korábban használt kék és piros színekkel szemben most szigorúan fehér és szürke színekben készült. A színösszeállítás mellett a szokatlan rácshálót is ki kell emelni. A bal oldali oldalsávban az oldal összes részlegére vonatkozó információk találhatók. A jobb oldali panelen a 10Bet játékosok kaszinóajánlatokat és fontos fogadási adatokat találnak. Kevésbé funkcionális, mint más bukmékereknél. Maga a portál cross-browser alapú és a mobiltelefonok képernyőjére optimalizált. Elég gyorsan fut a különböző eszközökön, amit kivétel nélkül minden felhasználó értékelni fog. A 10Bet mobilalkalmazás Android és iOS rendszereken is támogatott. Sok bukmékerrel ellentétben közvetlenül a Google Play-ről és az AppStore-ból tölthető le. Ezért nem kell semmilyen manipulációt végrehajtania az okostelefonján, hogy manuálisan telepítse az alkalmazást. Elég, ha a piactéren keresztül megtalálja az alkalmazást, és automatikusan telepíti. Továbbá a felhasználó létrehozhat egy számlát a 10bet-nél, pénzt fizethet be és vehet ki a számláról, fogadásokat köthet, elemezheti a sporteseményeket, megtekintheti a mérkőzéseket és számos más műveletet végezhet.

Regisztrációs bónusz 50 EUR-ig

10Bet regisztráció10Bet regisztráció

Számla létrehozása a 10Betnél

A 10bet weboldalon történő regisztráció nem bonyolult folyamat, amely néhány perc alatt elvégezhető. A fiók létrehozásához a “Regisztráció” gombra kell kattintania (a képernyő jobb felső sarkában), és három lépést kell követnie:

 1. Adja meg a keresztnevét, vezetéknevét, születési dátumát és munkahelyi e-mail címét.
 2. Lakóhely szerinti ország, telefonszám, irányítószám és lakcím.
 3. Bejelentkezés és jelszó a fiókjához, pénznem és a pénzösszeg (befizetés) hozzávetőleges összege.

A felhasználó ezután kap egy e-mailt a regisztráció megerősítésére. Érdemes a személyazonosságát igazoló dokumentumokat is benyújtani a 10bet privát irodájában. Ez kell egy útlevél és egy közüzemi számla, bankszámlakivonat vagy más lakóhelyet igazoló bizonyíték. Az ellenőrzés után a játékos használhatja a portál összes funkcióját Регистрация 10Бет

Promóciós ajánlatok a 10Betnél

A 10bet bukméker biztosan kedveli az úgynevezett “bónuszvadászokat”. Az iroda webhelye állandó és ideiglenes promóciókkal rendelkezik jó ajándékokkal. Van azonban néhány kellemetlen hír. A magas üdvözlő bónusz, amely korábban elérte a 200 €*-t, 4szeresére csökkent. Ennek oka a bukméker növekvő népszerűsége és a felhasználók számának növekedése. A 10bet bónuszairól és promócióiról a Promóciók menüpontban (bal oldali menü) olvashatsz. A szűrőknek köszönhetően a játékosok kiválaszthatják a sportfogadásra és a kaszinófogadásra vonatkozó ajánlatokat. Ezek közül kiemeljük:

 • Üdvözlő bónusz akár 50 €* (a befizetett összeg 50%-a) sportfogadásra és 50 €* (a befizetett összeg 50%-a) kaszinóra és 25 freespin.
 • Nyereményed 3-szorosa amerikai futball fogadások esetén.
 • 20 ingyenes pörgetés 50 €* összegű tétekért a kiválasztott játékokra.

Az egyes ajánlatokról részletes információkat a 10bet promóciós oldalán talál. *Vagy az ennek megfelelő összeg

Sportfogadás és kaszinójátékok a 10bet-nél

A bukméker 10bet kínálatában sportfogadás, virtuális sportok és szerencsejátékok szerepelnek. Sajnos a felhasználók nem találnak kiber sportokat, amelyek egyre népszerűbbek a fogadók körében. Talán a bukméker a jövőben felülvizsgálja kínálatát. Minden fogadás és játék a saját szekciójában található, amely a felső menüben és a bal oldalsáv almenüjében érhető el. A Bet 10Bet kínálatában mintegy 30 sportág szerepel, a piacok száma pedig meghaladja a 90-et. A felhasználók megtalálhatják a futball, kosárlabda, lóverseny, motor- és autóverseny stb. versenyeit. A fogadási esélyek elég jók, de az események száma elmarad a bukmékerek átlagától. A fogadásokat az előmérkőzéseken a “Sport” szekcióban lehet megtenni. Élő fogadások is elérhetőek az “Élő fogadások” oldalon. A virtuális sportok egy másik terület. Ezek a futballcsapatok, teniszezők, kerékpárosok és sok más játék versenyeinek szimulátorai. Ezek mindegyike a Virtuals szekcióban kerül bemutatásra. A szerencsejátékok szerelmeseinek a bukméker elkészítette a “Kaszinó” és a “Virtuálisok” szekciókat, ahol számos szimulátor található a nem sportos szórakozásról. Kártyajátékok, rulett és nyerőgépek is elérhetőek a fogadóiroda weboldalán. A választék nem olyan nagy, mint a vezető bukmékereknél, és nem haladja meg az 500 darabot. Azonban minden szórakozást a legjobb játékszolgáltatók készítenek. Ezért minden egyes játék nagyra értékelik a felhasználók.

Befizetés és kifizetés a 10Bet-nél

A bukméker nem büszkélkedhet sok fizetési móddal. A játékosok körülbelül tíz fizetési szolgáltatással fizethetnek be és vehetik ki nyereményeiket a 10betnél. Foglaljuk össze őket a következő módszerekbe:

 • Visa és Mastercard átutalások.
 • Átutalások.
 • PayPal és Skrill e-pénztárcák.
 • Neteller.
 • Apple Pay mobilfizetési szolgáltatás.

A számlára történő befizetés minimális összege 10 €*, a maximális összeg pedig 50 000 €*. A nyerhető összegnek is van egy felső határa. A legtöbb fizetési mód esetében ez €1,000*. A 10Bet azonban nem számít fel díjat minden be- és kifizetési tranzakcióért. * Vagy egy hasonló összeget más pénznemben Служба поддержки 10Бет

A 10Bet ügyfélszolgálata

A játékosok bármikor kapcsolatba léphetnek a 10bet ügyfélszolgálati képviselőivel. Ez 24/7-ben működik, és minden népszerű csatornán keresztül elérhető. Választhat, hogy e-mail címen, telefonszámon (az egyes országok és az általános) vagy online chat-en keresztül kommunikál az üzemeltetőkkel. Ez utóbbi a játékos számára a személyes szekrénybe való bejelentkezés után lesz elérhető. A támogatási képviselőkkel való kapcsolatfelvételre vonatkozó naprakész információkat a “Kapcsolatfelvétel” menüpont alatt találja. A megkeresésre adott válaszra való várakozási idő a kiválasztott csatornától függ, és 5 perctől egy napig terjedhet.

Következtetések a 10Bet bukmékerről

Sok orosz nyelvű országból származó fogadó számára a 10bet bukméker kevéssé ismert lesz. Ennek oka a gyenge reklámkampány, a nyugat-európai és ázsiai piac prioritása, valamint a hazai fogadási és szerencsejáték-piac nagy versenye. Az iroda azonban több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az interneten, ami az iroda megbízhatóságában tükröződik. A cég rendelkezik a helyi európai országok és Curacao engedélyével, tagja egy fogadási szövetségnek, és nem keveredett botrányokba. Ezért a tapasztalt játékosok és az újonnan érkezők egyaránt megbízhatnak benne. A felhasználóbarát weboldal, az alkalmazás, az érdekes promóciók és a sportfogadás az iroda erősségei. Vannak azonban hátrányai is: a sportfogadás választéka korlátozott, nincsenek eSport események, kevés a kaszinójáték, és korlátozott számú fizetési mód van. Ezek ellenére a 10Bet egy elég érdekes fogadási és játékoldal.

Népszerű kérdések és válaszok a 10Betről:

✅ Milyen engedély alapján működik a 10Bet?

A 10Bet többféle engedéllyel rendelkező bukméker. Engedélyt kapott az Egyesült Királyságban, Írországban, Svédországban és más európai országokban való működésre. Ezen kívül elindult a 10bet.com hivatalos weboldal is, amelyet a 8048/JAZ engedélyszámmal üzemeltetnek. Ezt a curacaói regisztrátor állította ki, és lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról fogadjon játékosokat.

💵 Milyen regisztrációs bónuszt kínál a 10Bet?

A játékosok egy regisztrációs bónuszt kaphatnak a 10Bet-nél a sportfogadás és a kaszinójátékok közül választhatnak. Ez a befizetett összeg 50%-ának felel meg, de legfeljebb 50 eurónak vagy ennek megfelelő összegnek. Kaszinó rajongók

📱 Honnan tölthetem le a 10Bet mobilalkalmazást?

A 10Bet felhasználói megtalálják a mobilalkalmazást a hivatalos Google Play és AppStore oldalakon. Így az Android és iOS okostelefonok tulajdonosainak lehetőségük van a program automatikus, kézi telepítés nélküli telepítésére. Az alkalmazásokhoz vezető linkek a bukméker weboldalán találhatók.

💳 Hány fizetési módot támogat a 10Bet?

A 10Bet-nél 10 fizetési szolgáltatáson keresztül tudsz be- és kifizetéseket eszközölni. Ezek közé tartoznak a kártyás (Visa és MasterCard) és banki átutalások, elektronikus pénztárcák (PayPal és Skrill) és fizetési rendszerek (Neteller és Apple Pay mobilfizetési szolgáltatás). A pénzátutalás szabályait a felhasználó személyes fiókjában találja.10bet_logo

Üdvözlő bónusz 50€