Intro

Mi az a dupla odds az 1xBetnél?

Ставка двойной шанс 1хБет
A tapasztalt fogadók a nagyszámú szelekció révén is az 1xBet-et részesítik előnyben más cégekkel szemben. Ha a “Vonal” vagy az “Élő” oldalról, ahol az események és a fő fogadási lehetőségek jelennek meg, egy adott mérkőzésre lépünk, rengeteg kiegészítő fogadást találunk. A játékosok többek között dupla oddsokat láthatnak az 1xbetnél. Mi az ilyen fogadás a mérkőzés kimenetelére? Mik a jellemzői, és mikor érdemes ilyen fogadásokat használni – egy új cikkben leírjuk.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

A legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet Double Chance: Mi ez a fogadás?

Az “A fogadások típusai az 1xBet-en” című cikkben megnéztük a főbb fogadási lehetőségeket, amelyeket a játékosok az oldalon használhatnak. Nem vettük azonban figyelembe a mérkőzés kimenetelén alapuló fogadási lehetőségeket. Például az egyszeri fogadást választó fogadók fogadhatnak az egyszeri és a dupla kimenetelre (dupla odds), a hendikepekre, a totálokra és mindkét eredményre vonatkozó opciókat. Ez nagymértékben kibővíti a játékos lehetőségeit, hogy ilyen előrejelzést válasszon a mérkőzésre, hogy maximális nyereményt várjon, vagy minimalizálja a lehetséges veszteségeket.

Az új fogadók gyakran kérdezik aduplaoddsot az 1xBetnél. Ez egy olyan fogadás, amelyben a fogadó 3 lehetséges kimenetelből 2 kimenetelre fogad. Ha egy kimenetelnél a felhasználó az 1. csapatot (P1), a 2. csapatot (P2) vagy a döntetlent választja. Kettős kimenetel esetén 1xBet (1X) esetén a fogadási lehetőség lehet az első csapat győzelme és a döntetlen (1X), a második csapat győzelme (2X) vagy a döntetlen vagy bármelyik csapat győzelme, kivéve a döntetlent (12). Ezek a fogadások zárójelben szerepelnek a fogadóirodák weboldalán.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Hogyan fogadhatok dupla végeredményre az 1xBetnél?

Az 1xBet-nél a dupla eredményre történő fogadások nagyon népszerűek. Ezért a bukméker a sportesemények listájával együtt a fő képernyőn helyezi el őket. A dupla kimenetelű fogadásokat a mérkőzések oldalára lépve is megtalálhatja. Itt megjelenik az összes lehetséges fogadás kiválasztása, beleértve a dupla kimenetelű fogadást is.

Így ahhoz, hogy a játékos dupla oddsú fogadást tegyen az 1xBetnél, a következőkre van szüksége:

  1. Menjen a “Line” vagy az “Élő” oldalra. Itt kell elolvasnia azokat a sportágakat, ahol lehetőség van párosításra, mint például a labdarúgás.
  2. Adjon hozzá dupla kimenetelű fogadást a mérkőzés áttekintő oldalán keresztül, vagy menjen “be” az adott eseményre.
  3. Adja meg a fogadni kívánt összeget.
  4. Fejezze be a fogadás elhelyezését a “Fogadás elhelyezése” gombra kattintva.

Érdemes megjegyezni, hogy a dupla odds típusú fogadások az 1xbetnél kifejezett és más kombinált fogadások összeállításához is felhasználhatók. Ezekről külön cikkekben olvashat honlapunkon.

Ставка двойной итог 1хБет

Mik a dupla odds típusú fogadások jellemzői az 1xBetnél?

Az újonnan érkezők gyakran elvesznek a rengeteg információban, amint megismerkednek a fogadások és a mérkőzések kimenetelének sokféleségével. Ez vonatkozik az 1xBet dupla odds fogadásaira is. Valójában ez a fogadási lehetőség meglehetősen egyszerű számítási sémával rendelkezik. Ráadásul a kezdő fogadóknak ajánlott a fogadás nagyobb esélye révén. A felhasználóknak azonban figyelniük kell az 1xbet dupla odds számos jellemzőjére, amelyeket az alábbiakban összeállítottunk:

  1. Alacsonyabb oddsok a fogadáshoz. A “duplaesélyes” fogadásban az egyes szelekciók oddsai nagyságrenddel alacsonyabbak (gyakran 2-szer alacsonyabbak), mint az egyszeres esélyes fogadásé. Ez a nagy nyerési valószínűségnek köszönhető.
  2. Nagyobb esély a fogadás megnyerésére. A játékos egyszerre 2 kimenetelre tesz tétet a 3 közül.
  3. A dupla esély 1xbet csak azoknál a sportágaknál érhető el, ahol a döntetlen is lehetséges. Ez a fogadás például a labdarúgásra alkalmas, a röplabdára pedig nem lehetséges.
  4. A dupla kimenetelű fogadás a következő rövidítésekkel rendelkezik: 1X (az első csapat nyer vagy döntetlen), 2X (a második csapat nyer vagy döntetlen) és 12 (az első vagy a második csapat nyer).
  5. Az 1xBet-ben kombinálhatja a kettős kimenetelű fogadásokat tartalmazó választásokat.

Logikusan felmerül a kérdés: “Érdemes-e dupla odds típusú fogadást kötni az 1xBetnél?” Ez a felhasználó képességein és azon képességén múlik, hogy helyesen megjósolja a mérkőzés kimenetelét. Maga a fogadási forma azonban meglehetősen érdekes, és kezdőknek és profiknak egyaránt megfelel.

Releváns hírek