Intro

1xbet Moldova

2016 óta a moldovaiak korlátozás nélkül élvezhetik a szerencsejátékokat és a sportot. Ez a 291-es törvénynek köszönhető, amely helyben engedélyezi a szórakozás ezen formáját. Mivel azonban nincsenek helyi online kaszinók, a helyiek a külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, ahol gond nélkül játszhatnak. Éppen ezért jött a mai cikk, amelyben mindent megtudhatsz arról a bukmékerről, amely a klasszikus fogadások mellett a fent említett kaszinójátékokat is kínálja.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Amint befejezed a regisztrációt, az 1xbet Moldova első befizetésedre akár 100 EUR/USD bónuszt is kaphatsz. Ezt kiegészítik a folyamatos bónuszok is, amelyeket a későbbi fogadások és játékok során kaphatsz. Itt nem csak fogadhatsz a legmagasabb oddsokkal, hanem számtalan játékot is játszhatsz a kész kaszinóban. Természetesen egy mobilalkalmazás is van, amely a tétjeidet tartja kézben, így azonnal és bárhonnan értesülhetsz a nyereményeidről. Reméljük, nem kell említenünk, de ha szükséged van rá, 24/7-es ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre, amely bármiben segít.

Online fogadások Moldovában

Mind a szerencsejáték, mind a sportfogadás legális időtöltés Moldovában, és naponta több ezer helyi lakos keresi fel őket. Ezért 2016-ban a kormány úgy döntött, hogy legalizálja a szerencsejáték minden formáját az országban. Mindent részletesen leír a 291. számú törvény, amely figyelembe veszi ezt az ágazatot. Helyi online kaszinókat azonban nem találsz Moldovában, ezért több külföldi szolgáltató is van, amelyek közé az általunk ajánlott 1xbet Moldova is tartozik.

Be- és kifizetések az 1xbet Moldovánál

A befizetések és a kifizetések többféleképpen működnek. Az első ezek közül a Visa, MasterCard, de a Maestro hitelkártyák is. A második az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárlásra is használhatók. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, de az 1xbet weboldalán még sok más is található. Nem feledkezhetünk meg azonban a kriptovalutákról sem, amelyek közül az 1xbet Moldova a Bitcoin mellett több másikat is elfogad. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket. Sok szerencsét kívánunk az 1xbet-nél elhelyezett fogadásokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek