Intro

1xbet Wales

Wales egészét az Egyesült Királyság igazgatja, ezért kevés külföldi fogadóiroda folytathat üzleti tevékenységet az országban. Vannak azonban valódi kaszinók és bukmékerek, amelyek igyekeznek a helyieket is kényeztetni a szórakozás ezen formájával. Ráadásul a kormány igyekszik megakadályozni a külföldről érkező nagy játékosokat, ezért a legtöbb bukméker nem is fogad játékosokat ebből az országból. Nincs ez másképp az 1xbet esetében sem, de mai cikkünkben mégis megnézzük a működését. A helyzet bármikor változhat.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált bukméker az 1xbet, amelyet 2007-ben alapítottak, ezért számtalan tapasztalattal rendelkezik a világ minden tájáról. A legelején akár 100 EUR/USD bónusszal is jutalmaznak, amelyet az első befizetésedre fizetnek ki. Azonban nem ez az utolsó dolog, ami az 1xbet-től vár rád, hiszen folyamatos bónuszok is vannak, amelyek a későbbi fogadásokon és játékokon mutatott bizalmat hálálják meg. Az ügyfelek a 100%-os mobilalkalmazást is használhatják, hogy az 1xbetnél tett tétjeiket és nyereményeiket mindig ellenőrzés alatt tarthassák.

Online fogadások Walesben

Az Egyesült Királysághoz tartozó Wales a legtöbb külföldi bukmékernél nem engedélyezi a regisztrációt. Így a helyieknek be kell érniük a hazai bukmékerekkel és kaszinókkal, amelyek ezt a szórakozást biztosítják a lakosoknak. Anglia-szerte azonban számos lehetőségük van, amelyek közé tartozik a Nemzeti Lottótársaság is, amely a kilenc országban elérhető, igen híres EuroMillions játékot is kezeli.

Be- és kifizetések az 1xbet Wales-nél

A leggyakrabban használt módszer a Visa, MasterCard, valamint Maestro hitelkártyákkal történő átutalás. Azonban az e-pénztárcák is alternatívát jelentenek, és az 1xbet több ilyen pénztárcát is elfogad. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, de a teljes lista megtalálható a weboldalon a fizetési feltételek között. Végül az utolsó lehetőség, amit itt megemlítünk, a kriptovaluták, amelyeket egyelőre a Bitcoin ural, de az 1xbetnél több mással is lehet befizetni és kivenni. Köszönjük, hogy elolvastad a mai cikket, és sok sikert, ha lehetőséged lesz regisztrálni és fogadni ennél a bukmékernél!

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek