Intro

1xbet Magyarország

Magyarországon, ahol a szerencsejáték 1991 óta legális időtöltés, a TippMix nevű monopólium határozza meg a labdarúgó sportfogadások esélyeit. Nem ez az egyetlen ok, amiért a magyar fogadók külföldi cégekre hagyatkoznak, amelyek sokkal magasabb oddsokat és regisztrációs bónuszokat kínálnak, amelyekhez a magyar bukmékereknél nem szoktak hozzá. Ebben a cikkben a legmagasabb oddsokról és bónuszokról találsz információkat, amelyeket nem csak a regisztrációért kaphatsz, hanem az iparág profi szereplőiről is.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A regisztrációval kezdődik, amely akár 100 €-t is jutalmaz az első befizetésedért, amelyet feltehetsz, hogy növeld a nyereményedet, amelyet az 1xbet jóváír a számládon. Ez azonban nem ér véget a csúcsbónusszal, hiszen rengeteg egyéb nyeremény és bónusz vár rád a többi játék és fogadás során. Az 1xbet Magyarország nem csak a sportfogadásban kínált legmagasabb oddsoknak köszönhetően tartozik a profik közé, akikre számtalan magyar szurkolóhoz hasonlóan te is számíthatsz. A mobilalkalmazások kedvelői is jól járnak, hiszen mind a weboldal, mind a fent említett alkalmazás nagyon egyszerűen és intuitívan érthető. .

Magyarország online háttere

A már említett monopolhelyzetben lévő TippMixnek köszönhetően, amely a Szerencsejáték Zrt. leányvállalata, a külföldi bukmékerek piaca az egyik legnépszerűbb, hiszen a fent említett cégek meglehetősen alacsonyan tartják a sportfogadás esélyeit, külföldön pedig sokkal nagyobbak az esélyek. Éppen ezért a cégek olyan belépési bónuszokkal jelentkeznek, amelyek 10 eurótól az 1xbet említett 100 eurójáig terjednek, ami a másokhoz képest elérhető legmagasabb limitek közé tartozik.

Be- és kifizetések az 1xbet Hungary-nél

A leggyakrabban használt fizetési módok a Visa, a MasterCard, valamint a Mestro. Egyszerűbb módszer, ha gyakran fogadsz és több bukmékert is használsz, az e-pénztárca. Az 1xbetnél nem találsz számtalan ilyet, de például az E-Pay vagy a B-Pay remekül működik. A legújabb módszer, amely egyre népszerűbbé válik, a Bitcion valuták, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják, és mind a kifizetésekhez, mind a számlára történő befizetésekhez működnek. Sok szerencsét kívánunk minden játékosnak, aki az 1xbet Magyarországot használja, és begyűjti a 100 eurós bónuszt, ami a regisztrációért várja.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek