Intro

1xbet Kongó

2016 júliusa óta a szerencsejátékokat a Sonal nemzeti lottótársaság szabályozza, amely maga is fogad fogadásokat hazai és külföldi sportmérkőzésekre. Az ország fogadói azonban egyre inkább keresik a jövedelmezőbb oddsokat és bónuszokat, amelyeket különösen a külföldi bukmékerektől kaphatnak Mivel nagyon sokan vannak, elhozunk egy cikket, amely segít felvenni a kapcsolatot egy világszerte ellenőrzött szakemberrel.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Játékos regisztráció esetén akár 100 eurós bónuszt is kaphatsz kezdésnek, amit az 1xbet az első befizetésedre ír jóvá. A hűséged megtartása érdekében folyamatos bónuszok is vannak, amelyekre a további fogadások és játékok során számíthatsz. A klasszikus kaszinó mellett pókerrel vagy más játékokkal, az online sportfogadóknál a legmagasabb oddsokkal fogadhatsz. Természetesen ott van a 24/7-es ügyfélszolgálat, amit nem kell említeni, valamint a funkciókkal teli mobilalkalmazás, amely mindig a zsebedben tartja a fogadásaidat és a nyereményeidet.

Online fogadások Kongóban

A szerencsejátékokat Kongóban a már említett Sonal szabályozza, amely maga is kínál sportfogadást nem csak helyi mérkőzésekre. Ez egy nemzeti lottó, de nem kínál olyan magas nyereményszorzókat, mint a nagy külföldi játékosoknál. Ráadásul nincs kongói székhelyű online szolgáltató, így az online piac nem szabályozott a valódi piachoz képest. És ez a tény is arra kényszeríti a helyieket, hogy csak Kongón kívül keressenek, ahol sokkal magasabb nyereményszorzót vagy bónuszt kaphatnak ugyanarra a fogadásra csak azért, mert regisztráltak.

Be- és kifizetések az 1xbet Kongóban

Ha a hitelkártyát választja, akkor a Visa, a MasterCard, valamint a Maestro áll rendelkezésre. A másik lehetőség az e-pénztárca, amely biztosítja az anonimitást a bankodtól, de egyúttal gyors utalás a fogadási oldalon kívülre. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, amelyek különböző termékek online vásárlásához is használhatóak. A kriptovaluták szintén újdonságnak számítanak, és az 1xbet Congo több ilyen pénzt is kínál. A legismertebbek közé tartozik a Bitcoin, amelynek népszerűsége folyamatosan növekszik, és az egyik legbiztonságosabb módszert kínálja az online átutalásokhoz. Az oldal más fizetési módokat is felsorol, amelyeket az oldal alján talál. Köszönjük, hogy idáig elolvastad, és sok nyerő fogadást kívánunk az 1xbet Kongóval.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek