Intro

Fogadás TV-játékokra a 22Bet-nél

TV игры 22Бет
Szinte minden modern online fogadóiroda kínál a felhasználóinak kártyajátékokat, rulettet és nyerőgépeket. Azonban nem sok olyan bukméker van, amely a TV játékokat, a valós idejű szórakozás modern formáját kínálja kínálatában. Ahogy a témából is kiderül, a 22Bet-en elérhetőek a TV játékok, és a fogadók körében keresettnek számítanak. Ezért nézzük meg közelebbről a bukméker weboldalának “TV játékok” szekcióját, és mutassuk be az ilyen szórakoztatásra való fogadás jellemzőit

TV-játékok a 22Betnél: az Ön játékválasztéka

Jelenleg a “TV játékok” szekció, amely a weboldal felső menüjén keresztül érhető el, mindössze 3 területet tartalmaz az online játékokból:

  • ATV Bet a 22Bet kaszinójátékait tartalmazza . Az olyan kártyajátékok, mint a póker, a 21 pont és a joker itt elérhetőek a felhasználók számára. Kenó és egyéb lottóváltozatok is megtalálhatók. A játékok folyamatosan zajlanak bizonyos időközönként, így a játékosok összegyűjthetik a szükséges kombinációkat, és dönthetnek a sorsoláson való részvételről. A szobák száma összesen 15.
  • AHollywood TV a népszerű kaszinójátékok egy másik változata. Itt nyolc szoba várja a játékosokat, ahol vonzó lányok fogadják a kenó, a rulett és a szerencsekerék tétjeit.
  • Az élő lottó egy klasszikus lottójáték, amely a nap 24 órájában zajlik. A felhasználók számára 4 stúdió áll rendelkezésre, ahol különböző nyerő kombinációkat választhatnak. A sorsolások online zajlanak.

ТВ игры 22Бет

Természetesen a BC 22Bet kínálata a vezető versenytársak kínálatához képest gyengébb. A bukméker azonban kezdi meghódítani az online szerencsejáték piacot, hiszen több tucat fogadótermet készített el. Az is feltételezhető, hogy a játékok száma növekedni fog. Ez annak köszönhető, hogy a fogadók nagy érdeklődést mutatnak a szórakozás ezen formája iránt.

A 22bet TV-játékokban történő fogadás jellemzői

Ha a “TV-játékok” oldalra látogat a felhasználó alapvető szórakozást talál a kaszinóval: kártyajátékok és lottójátékok a 22Bet-től. Ezeket részben már említettük a kenóról és a bingóról szóló cikkben. Nem írtuk le azonban a különbséget az offline vagy online kuponértékesítéssel működő hagyományos lottójátékok és a 22Bet TV-játékok között:

  • Az első esetben a játékos megvásárol egy szelvényt, kitölti azt, vagy kap egy kész számkombinációt. Ezután megvárja a sorsolást, a nyertes kombinációkról az iroda weboldalán kap tájékoztatást. Ebben a formában a fogadó nem tudja ellenőrizni a sorsolás hitelességét, és csak a fogadóiroda hitelességére (integritására) hagyatkozik.
  • Amikor a felhasználó a 22Bet TV Games oldalán kiválasztja a lottójátékok egyikét, valós időben látja a sorsolást. Így láthatja, hogyan alakulnak ki a kombinációk, és megerősíti, hogy a kártyák vagy golyók kihúzása emberi beavatkozás nélkül történik. Ráadásul a sorsolást egy gyönyörű hostess vezeti, aki magára vonzza a férfi játékosok figyelmét. A csinos lányok talán a 22Bet TV Games névjegye.

Кено в 22Бет

A 22bet rendszeres szerencsejátékok és a 22bet TV-játékok leírt jellemzői alapján az utóbbi előnyeire lehet következtetni. Először is, nyitottak a játékosok előtt, ami megerősíti az eredmények valóságtartalmát. Másodszor, az élő osztóval vagy műsorvezetővel való interakció sokkal élvezetesebb, mint egy “lélektelen” műsor. Különösen, mivel egyes játékokban lehetőség van arra, hogy az osztónak kérdést tegyen fel. Ezért a TV Games formátumot érdemes kipróbálni a 22Bet fogadóiroda új játékosainak.

Releváns hírek