Intro

Hogyan tudom törölni a 22Bet számlámat?

Личные данные 22Бет
Ha azon gondolkodik, hogyan törölheti a 22Bet fogadási számláját, akkor vagy nagy összeget veszített és be akarja fejezni a fogadást, vagy úgy döntött, hogy biztosra megy, és minden lehetséges menekülési útvonalat megvizsgál, mielőtt elkezdte volna a 22Bet-et. Azonban nem ezek az egyetlen esetek, amikor érdemes vigyázni a személyes adatokra. A játékosnak meg kell győződnie arról, hogy minden személyes adatát nem adják át harmadik félnek, és nem használják fel a tudta nélkül. Ezért ez a cikk elárulja, hogyan lehet törölni a 22Bet fiókját

Milyen módon lehet törölni a 22Bet számláját?

Egy elcsépelt viccet felidézve, 2 hírünk van (de mindkettő nem túl pozitív): a 22Bet számláját nem lehet teljesen törölni minden adattal együtt. Az iroda offshore regisztráció alapján működik. A Curacao-i nemzetközi engedélyt 2018.11.18-án adták ki, és 5 évig, azaz 2023-ig érvényes. Az iroda nem rendelkezik más engedélyekkel, az nem szabályozott Ukrajnában és Oroszországban. Ezért a 22Bet honlapja az Orosz Föderáció területén blokkolva van. Ennek megfelelően nem lehetünk 100%-ig biztosak abban, hogy az Ön adatai biztonságos helyen vannak. De van egy jó hír: a bukméker működésének teljes ideje alatt nem volt egyetlen olyan precedens sem, hogy a játékosok adatait nyilvánosságra hozták volna, még akkor sem, ha a használati szabályok megsértése miatt blokkolták őket.

Így sajnos nem lehet törölni a 22Bet profilját a játékos összes személyes adatával és fogadási előzményével együtt. Bármennyire is keresgélsz, nem találod ezt a funkciót a profil beállításaiban. Egyszerűen nem létezik. Ha a 22Bet technikai ügyfélszolgálatához fordul, valószínűleg a következő választ fogja kapni: “Nem tudjuk törölni a fiókját, de abbahagyhatja a használatát”.

Настройки профиля 22Бет

Általános Szerződési Feltételeink szerint, ha 90 napig nem végez aktivitást a profilján, az a fiókja deaktiválását eredményezi. Tehát ha nem csinálsz semmit, és 3 hónapig nem jelentkezel be a profilodba, akkor a fiókodat befagyasztjuk. Ez pontosan “befagyasztva”, mert ha akarod, még mindig visszaállíthatod a hozzáférést. Így az iroda egyfajta biztosítékot ad a játékosnak egy elhamarkodott cselekedet (például egy nagy veszteség és a szerencsejáték-tevékenység azonnali abbahagyásának vágya) esetén. Emellett néhány fogadó a tematikus fórumokon megosztotta, hogy 4 hónap után is gond nélkül be tudtak jelentkezni a számlájukra. Más szóval, nincs megerősítés arra vonatkozóan, hogy a számla automatikusan “befagyasztásra” kerül.

Az inaktivitáson kívül vannak gyorsabb módjai is a számla letiltásának. Ez olyan játékosok számára alkalmas, akiknek a fogadás rossz szokássá vált, és szeretnének véget vetni neki, de nem biztosak a kitartásukban. A 22Bet profiljának blokkolását a belső használati szabályok megszegésével idézheti elő. Ezek közé tartoznak:

  • Fogadás a mérkőzések manipulálására.
  • Különböző csalárd sémák alkalmazása, fogadások elhelyezése “villákra”.
  • Közvetlen résztvevője lenni a mérkőzésnek vagy a mérkőzésnek, és befolyásolni az eredményt (ez vonatkozik az edzőkre és a játékvezetőkre).
  • Több profil létrehozásának kísérlete.

Ezek radikálisabb módszerek, és ezek után nincs visszaút. Ha egy fiókot az iroda blokkol, akkor az legtöbbször véglegesen letiltásra kerül. Ráadásul a bukmékerek információt cserélhetnek a csalók és a szabálysértők számlájáról, és a fogadási világ nem csak a 22Bet-en, hanem más fogadóirodákban is bezárul előtted.

Запрос администратору 22Бет

Hogyan tudom törölni az adataimat a 22Betről?

Ahogy fentebb már írtuk, Ukrajna, Oroszország és más országok állampolgárai számára nincs jogi garancia arra, hogy adataikat véglegesen és visszavonhatatlanul törlik. Ráadásul a bukmékereknél van olyan tendencia, hogy legalább 10 évig megőrzik a felhasználók személyes adatait. Így elsősorban a többfiókos fiókok létrehozása ellen biztosítanak (amikor egy játékos több profilt hoz létre). Ezt a 22Bet fogadóiroda szabályai tiltják, és az ilyen fiókokat azonnal letiltják. Másodszor, a fogadóirodák kölcsönösen kicserélhetik a csalókról és a szabálysértőkről szóló információkat, hogy előre védekezzenek a cselszövéseik ellen.

Az egyetlen dolog, amit tehet, hogy töröl minden lehetséges elérhetőséget (telefonszám, e-mail stb.) a személyes szekrényéből, mielőtt úgy dönt, hogy véget vet a szerencsejáték világának. De nem lehet minden információt törölni a profiljából. Egyes mezők blokkolva vannak. Emellett kérvényt kell küldenie a technikai támogatásnak, hogy 3 hónap után fagyassza be a fiókját. Sajnos nincs más hatékony módja annak, hogy törölje adatait a 22Betről.

Releváns hírek