Librabet

Librabet_logo
Bónusz

100 € regisztrációs bónusz

A fogadóvállalat leírása

A Librabet fogadóiroda sportfogadást, kaszinót, élő kaszinót és versenyeket kínál az ügyfeleknek különböző játékokra. A sportkomponens jól kiépített: körülbelül 30 sportág, élő fogadások. Érdemes megjegyezni az eredeti és kényelmes weboldalt. Körülbelül 10 fizetési lehetőség van a játékszámlára történő befizetési és kifizetési tranzakciókhoz. A fellebbezések éjjel-nappal, a támogató szolgálat (van orosz), amely képviseli e-mail, élő chat és telefon. Promóciók és bónuszok vannak biztosítva. Az oldal orosz nyelven működik. A felülvizsgálatban tanulmányozzuk ezt a bukmékert részletesebben. Weboldal A webhelyre való átmenetet a fekete képernyő közepén lévő eredeti kék díszítés kíséri – ez a webhely betöltése. Egy pillanat múlva a látogató a weboldalra kerül. Azonnal bemutatkozik a játékosnak az oldal funkcionalitása a bónuszokkal az egyes szekciókban. Az oldal színei a fekete háttér és a fekete esélyek fehér alapon.

Librabet oldal

Az oldal elrendezése igazán egyszerű: felül találhatóak az oldal fő szekciói, a regisztrációhoz és bejelentkezéshez szükséges űrlap, az aktuális idő, az oldal keresősávja, a nyelvválasztás. Függőlegesen a jobb oldali részen 27 sportágra lehet fogadni, ami nem rekord, de nem is a legrosszabb. A sportágak listája alatt van egy gomb az oddsok megjelenítésének váltására (valamiért messzire lettek tolva). A képernyő közepén a kiválasztott szekciók (sport vagy élő) népszerű eseményei vannak. Jobbra nyílik a fogadószelvény, alul pedig egy blokk technikai információk az oldalról és a bukmékerről. A csapatstatisztika a felállásban szép. A megfelelő gombra kattintva egy külön fül nyílik meg, ahol a csapatok közötti kapcsolatok története kerül részletesen bemutatásra kördiagramokkal összehasonlítva, feltüntetve a személyes találkozók számát, a legnagyobb győzelmeket és vereségeket. A statisztikák mélyrehatóak, így nem kell keresgélni semmit a csapatok összehasonlításához. Ezért nagy pluszt adunk a bukmékernek. Mobil verzió

Regisztrációs bónusz akár 100 EUR-ig

LibraBet regisztrációLibraBet regisztráció

Librabet regisztráció

Az eljárás szabványos, egyszerű és világos. Két lépésből áll. Az elsőn adja meg a munkahelyi e-mail címét, állítsa össze a bejelentkezési adatait, válassza ki a játékszámla pénznemét, erősítse meg életkorát, fogadja el a szabályokat. Ezután kövesse a második lépés egyszerű utasításait a regisztrációs eljárás befejezéséhez. A Librabet kérni fogja, hogy adja meg személyes és útlevél adatait, telefonszámát és így tovább. A regisztráció a megfelelő gombra kattintva fejeződik be. Ezután a bukméker megkérheti Önt, hogy igazolja személyazonosságát – az ellenőrzésen való átjutáshoz. Ezt követően elvégezzük az első befizetést és elkezdhetjük a játékot.

Felállás és oddsok

A felállást három tucat sportág mutatja be. Ezek többsége népszerű sportág, de van még néhány más is. A sportágakat tartalmazó függőleges oszlopra lépve egyértelmű, hogy mely sportágak vannak játékban – mellettük a piros “élő” jel látható. Az eseménylefedettség elfogadható szinten van. Hátránya azonban, hogy a mérkőzés mellett nem jelenik meg a márkák száma. Ha szeretné megtudni, hogy milyen további piacokra lehet fogadni a mérkőzésen, nyissa meg, és nézze meg, mit kínál a bukméker a fogadásokhoz. A Librabet élőben gyenge, az események száma az oldalon ebben a szekcióban alacsony szinten van, néha egyáltalán nincsenek mérkőzések az oldalon (például reggel), míg a versenyzők körülbelül két tucat eseményt találhatnak a találkozó során. A fogadási brókernél a parlay-ek esélye 1,85-1,85, ami a piacon átlagosnak mondható. A margin a csúcseseményeken 3-4%, átlagosan 6-8% körül van.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet e-mailben, ha a kérés nem túl sürgős, valamint élő chaten és telefonon is. Amint azt maga az iroda is biztosítja, az ügyfelek észrevételeit és javaslatait a nap 24 órájában, a hét minden napján feldolgozzák. Vélemények A runet-ben nem találtam véleményeket, mivel ez egy fiatal bukmékeriroda, amely még mindig próbál betörni a kelet-európai játékosok piacára.

Összefoglaló

A Librabet egy fiatal bukmékeriroda, amely kevesebb, mint egy éve működik. Az oddsok átlagosak a piacon. A sportágak és az események lefedettsége szilárd átlagos szinten van. A live gyenge. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal válaszol a kérdésekre. Regisztrációkor üdvözlő bónusz jár. Kialakítottuk az oldal mobil verzióját, és körülbelül 10 mód van a befizetésre és a pénzkivételre. A bukméker kínál orosz és még egy tucat nyelvi változatot az oldalon, orosz játékszámla pénznemet. Röviden, egy szilárd középkategóriás fogadóiroda, amelynek nincsenek kirívó hiányosságai (kivéve az élő fogadásokat).Librabet_logo

100 € regisztrációs bónusz