Intro

1xbet Új-Zéland

Új-Zélandon az online fogadásokat és egyéb szerencsejátékokat az NZRB ellenőrzi, amely az összes ilyen játék monopolszolgáltatója. Szerencsére a külföldi fogadóirodák honlapjai, amelyek közé tartozik az 1xbet New Zealand is, nincsenek blokkolva, és a helyiek jobb feltételek és magasabb oddsok mellett fogadhatnak ott, mint az NZRB-nél. Az alábbiakban áttekintést adunk arról, hogyan lehet ezt megtenni.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

az1xbet számos online fogadási lehetőséget kínál. Kezdhetjük a klasszikus kaszinóval, amelyben találunk rulettet, pókert, de blackjacket is. A többiek közé tartozik az élő online fogadás, amely az 1xbet oldal kialakításának köszönhetően egyedülálló, és olvasás helyett inkább ki kell próbálnia. Most egy szép, akár 100 eurós ösztönzővel, amelyet a regisztrációért és az első befizetésért kap a fogadásokhoz.

Online fogadások Új-Zélandon

Mint említettük, az NZRB a szerencsejátékok és az online fogadások monopóliuma, de egyre több fogadóiroda akarja magas bónuszokkal és játékdíjakkal csábítani az új-zélandi ügyfeleket. Erre példa a 365bet, amely akár 50 eurót is hozzáadhat. Ha azonban többet szeretne, akkor ott van az 1xbet, amely ennek dupláját adja hozzá, amit a piacon elérhető legmagasabb oddsokkal szorozhat meg a fogadásokon.

Be- és kifizetések az 1xbet Új-Zélandon

A befizetések és a kifizetések hitelkártyákkal, például Visa vagy MasterCard kártyával történhetnek. Természetesen a klasszikus banki átutalásokat vagy csekkeket is használhatja, amelyeket ma már nem használnak olyan gyakran. Alternatív mód lehet az elektronikus átutalás is, amelyet az 1xbet számtalanszor kínál. Megemlíthetjük például az E-Payt vagy a B-Payt, amelyeket egyre többen használnak. Azonban a Bitcoin szerelmeseinek is van egy jó hírünk. az 1xbet kész elfogadni és kifizetni a megnyert pénzt ezen a még mindig növekvő népszerűségű módon. A regisztráció azonnal készen áll, így nem kell várnod semmire, és azonnal megteheted. Ráadásul most egy 100 eurós bónusszal, amelyet kihasználva növelheted az esélyeidet, hogy több pénzt nyerj, mint a bukmékerednél. Sok szerencsét és nyerjen fogadásokat az 1xbet segítségével.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek