Intro

1xbet Szerbia

Szerbia, amely 1992-ig Jugoszlávia része volt, az egyik olyan ország, amely az online fogadási paradicsomok közé tartozik. 2005 óta a bukmékerek száma 300-ról 18 000-re nőtt, és ez a szám egy olyan szám, amelyet érdemes megemlíteni és megvitatni ebben a cikkben az 1xbetnél lévő lehetőséggel kapcsolatban.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az 1xbet által biztosított jól megtervezett felhasználói felület egyszerű benyomást kelt, amelyet azonnal megérthet. A klasszikus kaszinótól kezdve, amely pókert, rulettet, valamint blackjacket kínál, az online fogadásokig, amelyek az élő közvetítéssel együtt megérnek egy próbát. Az akár 100 eurós bónusz, amit az első befizetéskor kapunk, nem az utolsó, mert az 1xbet még a fogadások során is bónuszokat ad. Valószínűleg a leghíresebb teniszező, aki Szerbiából származik és mindenki jól ismeri, Novak Djokovics, és ez a teniszező is inspiráció lehet az első fogadásodhoz, és ahhoz, hogy megismerd a többi potenciális sportolót, akik az 1xbetnek köszönhetően több pénzt hozhatnak a zsebedbe.

Online fogadások Szerbiában

Annak ellenére, hogy a kormány által elrendelt szabályozás blokkolja az online fogadási iparág több nagy szereplőjét, az online fogadásokat Szerbiában használják, és a hatás nem olyan nagy, mint várták. Például a blokkolást elrendelték a Skybet vagy a Batfair számára, amelyeknek el kellett hagyniuk az országot online Azonban ez a rendelet nem vonatkozik az 1xbet Szerbiára, ezért tárt karokkal és 100 eurós bónusszal fogad.

Be- és kifizetések az 1xbet Szerbiában

A be- és kifizetések mind a klasszikus Visa és MasterCard fizetési kártyákkal, mind pedig a számlákról történő átutalással történhetnek. Az elektronikus pénztárcák rajongói, amelyeket az 1xbet elfogad, szintén találnak kedvükre valót. A maximális biztonság érdekében a bitcoin pénznemek is elérhetőek, amelyeket egyre több ügyfél használ az online befizetések terén. Az 1xbet profi fogadóirodánál is kipróbálhatja szerencséjét, amely az online fogadási piacon a legmagasabb oddsokkal játszik. A regisztráció néhány micvát vesz igénybe, és akár 100 eurót is kaphatsz, ami szerintünk megéri!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek