Intro

1xbet Luxemburg

A sportfogadással ellentétben Luxemburgban a szerencsejátékok nagyrészt illegálisak. Az országban csak egy engedélyezett kaszinó van, így a helyi játékosok a külföldi online kaszinókra vannak utalva, amelyek tárt karokkal fogadják őket. A sportfogadás terén azonban a fogadók számos valódi fogadóiroda közül választhatnak, amelyek hódolnak a szórakozás e formájának. A luxemburgi lakosok azonban egyre inkább a zarhanikus kaszinók és bukmékerek felé fordulnak, és a mai cikkünkben ezek egyikéről lesz szó.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Miután rákattintottál a gyors regisztráció utolsó lépésére, az 1xbet akár 100 €/$100 bónusszal is megjutalmaz. Ezt az első befizetéskor fizetik ki, majd ezt követik a folyamatos bónuszok, melyekkel a bukméker a későbbi fogadások és játékok során tanúsított bizalomért jutalmazza Önt. A kaszinóban számos játék áll mindenki rendelkezésére, például póker vagy élő rulett, de itt is fogadhatsz a bukmékerek által kínált legmagasabb oddsokkal. A 2007-es alapítása óta számtalan tapasztalatot gyűjtött a világ minden táján, ezért szilárdan megbízhatsz benne.

Online fogadások Luxemburgban

Jelenleg egyetlen igazi kaszinó működik az országban, de ez még nem kínál online szolgáltatásokat. Mivel a szerencsejátékok nagyrészt illegálisak, ezért nincs más cég, amely a szórakozás ezen formáját kínálja a helyieknek. A sportfogadás esetében azonban fordított a helyzet, ezért a helyiek fogadhatnak annál a néhány bukmékernél, amelyet az országban találunk. Ha azonban összehasonlítjuk a külföldi bukmékerek által kínált nyereményszorzókat és bónuszokat, sokkal jobb, ha hozzájuk fordulunk. A helyi szolgáltatók nem tudnak versenyezni velük.

Be- és kifizetések az 1xbet Luxembourgnál

A Visa, MasterCard, valamint a Maestro hitelkártyákkal történő befizetések működnek a leggyorsabban. Ezenkívül online pénztárcákat is használnak, amelyek az online vásárláshoz is működnek. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, de még sok más is van az interneten. Alternatívát jelenthetnek azonban a kriptovaluták is, amelyek közül az 1xbet a legismertebb Bitcoin mellett sok mást is elfogad. Minden egyértelműen fel van sorolva az oldal alján a fizetési feltételek résznél. Köszönjük, hogy elolvastad mai cikkünket, és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek