Intro

1xfogadás Bhutánban

A büntető törvénykönyv 393. cikke szerint a szerencsejáték minden formája illegális. Nincsenek élő vagy online kaszinók, és ugyanez vonatkozik a sportfogadásra is. Azokat a szerencsejátékosokat, akiket nyilvánosan rajtakapnak, súlyos pénzbírsággal és bizonyos esetekben börtönbüntetéssel sújtják. Ezért mai cikkünkben egy biztonságosabb módszert mutatunk be, amelyet néhány bhutáni használ.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A regisztráció utolsó lépésének elvégzése után az 1xbet akár 100 EUR/USD jutalmat is ad a regisztrációért, amelyet az első befizetéskor fizetnek ki. Ezen kívül folyamatos bónuszok is vannak, amelyek növelik az amúgy is érdekes nyereményeket. Számtalan kaszinójátékot játszhatsz, amelyek között megtalálható a póker vagy az élő rulett, de fogadhatsz a bukmékerek által kínált legmagasabb oddsokkal is. A mobilalkalmazás is magától értetődő, amely teljes mértékben helyettesítheti a weboldalt, és garantálja a nyeremények azonnali áttekintését.

Online fogadások Bhutánban

Mivel a szerencsejáték illegális az országban, nincsenek helyi kaszinók és bukmékerek. A helyiek azonban megtalálták a módját, amelyen keresztül képesek megkerülni az internetszolgáltatók és a kormányzat blokkolásait. Konkrétan a NordVPN és a Windscribe olyan programok, amelyek képesek megváltoztatni az IP-címét és a helyi kapcsolatát, így a lehető legnagyobb anonimitásban maradhat az internetszolgáltatók előtt, és az országában blokkolt oldalakat is megtekintheti. A gyakorlatban előfordulhat, hogy Ön otthonában, Bhutánban ül, de a számítógépe gyakorlatilag csatlakozik az internethez azokban az országokban, ahol a szerencsejáték legális, így gond nélkül megtekintheti a blokkolt oldalakat.

Be- és kifizetések az 1xbet Bhutan-nál

A legelterjedtebb módszer a Visa, MasterCard, de a Maestro hitelkártyák használata is. Elektronikus pénztárcák is rendelkezésre állnak, amelyek az online vásárlásban is széleskörűen felhasználhatók, ezért érdekes módszer lehet az online pénzkezelésre. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, de az 1xbet Bhutan fizetési feltételeiben még sok más is megtalálható. Ha azonban Ön is a kriptopénzek tulajdonosai közé tartozik, nem kell kétségbeesnie, mert az 1xbet a Bitcoin mellett még sok más pénztárcát is elfogad. Minden világosan le van írva a weboldal alján a fizetési feltételek részben. Köszönjük mindenkinek, hogy elolvasta ezt a cikket, és sok szerencsét kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek