Intro

1xbet Szlovénia

A jelenlegi helyzet nem változott drámaian a törvény és a fogadási engedélyek kiadása óta. Szlovéniában 1995 óta működik egy monopólium, amely az egyetlen az országban, amely hivatalos engedéllyel rendelkezik e szórakozási forma működtetésére. Ez a monopólium a Sportna Loterija vállalat, amely különböző sporteseményekre kínál fogadásokat. Ez azonban nem akadályozta meg a helyi fogadókat abban, hogy külföldi szolgáltatókat keressenek, amelyek lényegesen jobb oddsokat és bónuszokat kínálnak, amelyeket egy fogadó kaphat. Az egyik ilyen cég az 1xbet Slovenia, amelyről bővebben is szólunk cikkünkben.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A legelején egy rövid regisztrációt kell elvégeznie, amely akár 100 €-t is jutalmaz az első befizetésen. Továbbá a következő fogadások során is egy újabb adag bónuszra és nyereményre számíthat, és ezekből nem kevés van. A weboldal egyszerű és könnyen érthető, így még egy teljesen kezdő is megértheti. Ha azonban azt szeretné, hogy mindig kézben tarthassa fogadásait, az 1xbet egy okos mobilalkalmazást is készített, amellyel a bukméker mindig a zsebében tarthatja a fogadóirodát. A legmagasabb nyereményszorzókkal rendelkező sportfogadások mellett olyan klasszikus kaszinójátékok is elérhetőek, mint a póker vagy az élő rulett.

Online kaszinó Szlovéniában

Mivel a Sportna Loterija jelenleg az egyetlen engedélyezett cég az országban, a helyiek a külföldi szolgáltatóknál keresik a jobb és magasabb oddsokat. A kormány azonban úgy döntött, hogy blokkolja ezeket a szolgáltatókat, ezért készítettünk egy lehetséges megoldást erre a problémára. A megoldás a NordVPN és a Windscribe, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a kapcsolat helyének megváltoztatását. Ezeket a programokat teszteltük, és a hackertámadásokra érzékenyebb nyilvános WIFI-hálózatokon is nagyszerűen működnek a biztonság érdekében.

Be- és kifizetések az 1xbet Slovenia-nál

A leggyakrabban használt fizetési módok a Visa, MasterCard, de a Maestro is. Ezen opció mellett elektronikus pénztárcákat is használhat. Ezek gyors és biztonságos módját kínálják a pénzátutalásnak anélkül, hogy a bankja tudna róla. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay, de a weboldalon számos másikat is találsz. A legújabb, de nagyon népszerű módszer a kriptovaluta átutalás. A Bitcoin az egyik legismertebb, de az 1xbet Slovenia még sok másikat is elfogad. Ne várjon tehát semmire, és regisztráljon még ma. A 100 eurós bónusz megér egy próbát. Sok szerencsét kívánunk minden fogadónak, nem csak az első fogadásához az 1xbet Slovenia-nál.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek