Intro

1xbet Malawi

A sportfogadás legális időtöltés Malawiban, és nagyon népszerű a helyiek körében. Az ország egyetlen engedélyezett fogadási társasága a Premier Bet, amely most már online is kínálja szolgáltatásait. A malawi fogadók azonban külföldi fogadóirodákhoz is fordulhatnak, mivel ezek magasabb oddsokat és bunókat kínálnak, amelyek növelik a nyereményt. Mai cikkünk tárgya pedig az 1xbet Malawi fogadóiroda.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A sikeres regisztráció után akár 100 €/$100 bónuszban részesülhetsz, ami az online környezetben a legmagasabbak közé tartozik. Ezt csak feltöltik a folyamatos bónuszok, amelyek a későbbi fogadások során várnak rád. Az 1xbetnél nem csak kaszinópókerezni vagy rulettezni lehet, hanem a bukmékereknél a legmagasabb oddsokkal is fogadhatsz. Az egyszerű és gyorsan érthető weboldalt egy mobilalkalmazás egészíti ki, amely segítségével mindig kézben tarthatja tétjeit és nyereményeit

Online fogadások Malawiban

Ahogy az elején említettük, a Premier Bet egyike az egyetlen olyan engedélyezett sportfogadóknak, amelyek a közelmúltig csak valódi fogadásokat kínáltak. Az online környezet újdonságnak számít a cégen belül, ezért a helyiek inkább a külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik nagyobb tapasztalattal és magasabb nyereményszorzókkal rendelkeznek. Az online környezet nem különösebben szabályozott az országokban, ezért érdemes ellenőrzött külföldi fogadóirodát keresni, amelybe az 1xbet Malawi is beletartozik. Az országban a legnépszerűbb sportágak közé tartozik a labdarúgás, az atlétika, valamint a netball.

Be- és kifizetések az 1xbet Malawinál

A legegyszerűbb módja a befizetésnek a Visa, MastedCard, de a Maestro is. A másik lehetőség az elektronikus pénztárca, amelyet online vásárlásokhoz is használnak, ezért nem vonzza annyira a bank figyelmét, amely negatívan értékelheti ezeket a tranzakciókat. Ilyen például az E-Pay, a B-Pay vagy a FastPay, de az 1xbet weboldalán számos másikat is találhat. A kriptovaluták szerelmesei azonban szintén megtalálják a számításukat, hiszen az 1xbet Malawiban nem csak a Bitcoinra, hanem az egyre népszerűbb alternatívákra is fel vannak készülve. Köszönjük, hogy időt szánt cikkünk elolvasására, és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek