Rabona

Rabona_logo
Bónusz

Bónusz 100% akár 100€-ig

Rabona: Rabona: A bukméker áttekintése

Általános információk a Rabonáról

A Rabona 2016-ban kezdett el sportfogadási és szerencsejáték szolgáltatásokat kínálni a romániaiaknak. Kezdetben a bukméker csak a helyi piacra, Romániára koncentrált. A sikeres növekedés és a fogadók nagy számának vonzása azonban segített a bukmékernek abban, hogy befektetést kapjon egy német cégtől, és elkezdje a nyugati népszerűsítést. Ma a Rabona német, osztrák, portugál és brazil játékosokat szolgál ki. A latin-amerikai piac azonban prioritássá vált a bukméker számára. Annak ellenére, hogy a Rabona fogadóiroda nem a FÁK-országok felhasználóira összpontosít, meglehetősen érdekes fogadási és játékkínálattal, valamint vonzó üdvözlő bónusszal rendelkezik. Ezért úgy döntöttünk, hogy leírjuk a bukméker legfontosabb jellemzőit, hogy felhívjuk a felhasználók figyelmét a játékportál jellemzőire.

Rabona licenc

A Rabona bukméker több licenccel is rendelkezik. Az Európai Unióban történő működéshez a Máltai Szerencsejáték Hatóság által kiadott engedélyt használják. Ezt az engedélyt az EU-ban idézik, és a cég megbízhatóságáról és integritásáról beszél. Nem meglepő, hogy a bukméker számos európai klubot szponzorál, mint például a Benfica, Porto, Atletico stb. A bukméker azonban az uniós piacon kívül más országok játékosainak is kiszolgál. Ezért a cég helyi engedélyeket szerzett, például Brazíliában. Így a brazilok fogadásait a br.Rabona.com aldomainen keresztül fogadja. Érdemes megjegyezni, hogy a Rabona bukméker nem minden országból fogadja a felhasználókat. Ha Ukrajnából lépsz be az oldalra, akkor egy korlátozott hozzáférésről szóló üzenetet fogsz látni. Ebben az esetben a játékosnak meg kell változtatnia az IP-címét, hogy regisztrálhasson az oldalon. Az irodáról szóló visszajelzésben nincs információ a fiók letiltásáról, ha a dokumentumokban szereplő adatok nem különböznek annak az országnak az IP-címétől, ahonnan a felhasználó létrehozta a profilját. A legjobb azonban, ha minden árnyalatot tisztáz az iroda támogató szolgálatával. A fogadások és a szerencsejátékok a weboldalon és a mobilalkalmazáson keresztül érhetők el. A bukmékeri portál a Rabona.com oldalon érhető el, ahol a játékos a helyi weboldalakra kerül, vagy átirányításra kerül a megfelelő weboldalra (a látogató IP-címétől függően). A versenytársaktól eltérően az egyes oldalak csak a helyi IP-címekről fogadnak fogadókat. Ettől eltekintve a portál helyi változatai a nyelven kívül semmiben nem különböznek egymástól. A Rabona weboldal kialakításának legfőbb sajátossága a fontos játékokra vonatkozó információk elhelyezése. A legfontosabb sportesemények vagy mérkőzések widgetként jelennek meg a képernyő tetején. A képernyő bal oldala a navigációra, a jobb oldala pedig az oldalra való belépésre, a fogadásokra és a bannerhirdetésekre szolgál. A fogadási és játékinformációk a képernyő középső részén jelennek meg. A portál mobileszközökre optimalizált és gyorsan működik. Azonban okostelefonokon jobb a Rabona fogadási alkalmazást használni. A Rabona fogadási szoftvert a hivatalos Google és Apple üzletek Play Marketjéből, illetve AppStore-jából telepítheti. Az alkalmazáshoz vezető közvetlen linkek a láblécben találhatók. Maga a mobilalkalmazás lehetővé teszi a számla létrehozását, a befizetéseket és kifizetéseket, az elemzést és a fogadások elhelyezését. A játékokhoz néhány slot is rendelkezésre áll. Mégis, az oldal funkcionalitása jobb, mint a bukmékeri alkalmazásé.

Regisztrációs bónusz 100 EUR-ig

Rabona regisztrációRabona regisztráció

Rabona-fiók létrehozása

A Rabona-fiók regisztrációjának 2 fő módja van: e-mailben és a közösségi média fiókján keresztül. Az első esetben a játékosnak meg kell adnia a levelet, és tovább kell lépnie az űrlapra a személyes adatokkal: név, vezetéknév, emelet, születési dátum, lakcím, telefonszám. Szintén jöjjön fel egy bejelentkezési és jelszó. A regisztráció megerősítése e-mailben történik. A második esetben a felhasználó a Facebook, Google, Yahoo vagy Linkedin profiljával jelentkezik be. Az adatok egy részét általában egy külső fiókból veszik át, a többit pedig egy személyes szekrénybe kell beírni. A befizetés előtt ellenőrizni kell a profilját. Ehhez be kell nyújtania az útlevélképét és a megadott címen való lakóhelyét igazoló dokumentumot (közüzemi számla bizonylat vagy bankszámlakivonat). Az elmúlt években jelentősen megnőtt a Rabona weboldalán található promóciós ajánlatok száma. Az “Ajánlatok” részben a felhasználók érdekes bónuszokat választhatnak a sportfogadásra és a nyerőgépekre. Ezek az oldalon található szűrőnek köszönhetően könnyen válogathatók. Szeretnénk megemlíteni az állandó és időszakos promóciók jelenlétét is, ami érdekesebbé teszi a játék tervezését az oldalon. A Rabona elérhető promóciós ajánlatai közül szeretnénk kiemelni:

  • Üdvözlő bónusz akár 100 €* és 20 €* ingyenes tét. A bónuszt 30 napon belül kell feltenni, 1,4-es vagy magasabb odds mellett tett egyéni vagy kombinált fogadásokkal.
  • 20 promóciós pont bónusz a kosárlabda bajnokságok megnyeréséért. Minden egyes győzelemért pontokat kap a játékos, amelyeket freespinekre és ingyenjátékokra válthat be.
  • Visszatérítés a döntetlen tétek esetén. Ha egy fél vagy teljes mérkőzés döntetlennel végződik, a játékos visszakapja a csapat győzelmére tett tétjét.

Ezen és más promóciók teljes körű feltételei a bukméker weboldalán (az “Ajánlatok” oldalon) találhatók. *Vagy az összeg ellenértékét más pénznemben

Sportfogadás és szerencsejáték a Rabona-nál

A Rabona fogadóiroda a fogadások legfontosabb területeit kínálja a felhasználóknak: a mérkőzés előtti és a játék közbeni sportfogadást, valamint a nyerőgépeket. Sajnos a fogadók nem férnek hozzá a cyber sportokra és a népszerű kaszinójátékokra: kártyára, rulettre és lottójátékokra való fogadáshoz. Ezt érdemes megjegyezni a Rabona weboldalán történő regisztráció előtt A fogadóiroda fogadási vonala 34 sportágat foglal magában. Az olyan népszerű témák mellett, mint a labdarúgás, a kosárlabda és a tenisz, a sakk, a tollaslabda, az úszás stb. is fogadható. A játékok listája megtalálható a “Sport” és az “Élő fogadások” oldalakon. Az első részben a játékosok mérkőzés előtti fogadásokat, a másodikban pedig élő fogadásokat tehetnek. Ennek megfelelően a szakaszok funkcionalitása abban különbözik, hogy rendelkezésre állnak-e a mérkőzések online kezeléséhez szükséges eszközök. Az összes fogadható sportmérkőzés száma több mint 500. A szerencsejátékok szórakoztatását a Rabona weboldalán a nyerőgépek képviselik, és az azonos nevű Slots szekcióban érhető el. Az összes játék irányok szerint van felosztva, és teljes számuk eléri az 1 ezret. A bemutatott nyerőgépeket ismert és új stúdiók fejlesztették ki, klasszikus és innovatív történetet kínálva. Ezért minden játékos talál magának valami érdekeset.

Pénz befizetése és kivétele a Rabona játékban

A fogadóiroda támogatja a legfontosabb módszereket a befizetéshez és a nyeremények kifizetéséhez. A játékosok használhatják a banki átutalást, a fizetési kártyákat (Visa és Mastercard), a Skrill e-pénztárcát és a fizetési rendszereket (Klarna, GiroPay, Trustly és PayPal). Sajnos a Rabona nem kezeli a kriptovalutákat. A minimális és maximális átutalási összeg, valamint a feldolgozási idő a választott fizetési módtól függ. Ezeket az információkat a személyes szekrényében találja. Ami a jutalékot illeti, az egyenlő nullával.

Rabona ügyfélszolgálat

Az iroda webhelyén van egy “GYIK” szakasz, ahol a portál munkájával kapcsolatos összes népszerű kérdést és választ összegyűjtik. Ha a játékos nem találta meg a szükséges információt ebben a részben vagy a bukméker munkaszabályzatában, akkor a Rabona ügyfélszolgálatához fordulhat. Lehetőség van online csevegésen, e-mailen, forródrót számon és Facebook Messengeren keresztül kapcsolatba lépni a képviselőkkel. Az ügyfélszolgálat bizonyos órákban elérhető, és akár 24 órán keresztül válaszol a kérdésekre. A Rabona egyes kapcsolattartási módozatairól a Kapcsolat oldalon talál információkat.

A Rabonára vonatkozó következtetések levonása

A Rabona egy meglehetősen érdekes bukméker, amely néhány európai és latin-amerikai országban való működésre összpontosított. Szolgáltatásait azonban más országok lakói is igénybe vehetik. A FÁK-országokból érkezve az irodát nagy üdvözlő bónusz, egyéb promóciók érdeklik a sportfogadás és a kaszinó területén. A Rabona további erősségei az érdekes sportesemények és a nyerőgépek kínálata. A bukméker azonban nem fogad el kiber sportfogadást. A kaszinóban szintén nincsenek kártyajátékok vagy rulett. Emellett a játékosok nem találnak kriptovalutákat a fizetési módok között. Ennek ellenére az iroda meglehetősen jó visszajelzéseket kap a felhasználóktól. Ezért kezdőknek és tapasztalt fogadóknak egyaránt ajánljuk, hogy figyeljenek rá.

Népszerű kérdések és válaszok a Rabonával kapcsolatban:

✅ Milyen engedélyt kapott a Rabona fogadóiroda?

A bukméker az MGA/CRP/152/2007-es engedélyt használja, amelyet 2019-ben a máltai regisztrátor adott ki az uniós piacon való működéshez. Chilében és Brazíliában a Rabona tanúsítványt és helyi működési engedélyt kapott. A fogadásokat minden esetben a weboldalon keresztül fogadják. Az offshore engedély hiánya azonban azt jelzi, hogy a bukméker nem fogadja a világ számos országából érkező felhasználókat.

💵 Milyen regisztrációs bónuszt kínál a Rabona?

Miután létrehoztál egy számlát és pénzt fizetsz be a Rabona számládra, a játékos 100 euróig terjedő bónuszt és 20 eurót (vagy ennek megfelelő összeget más pénznemben) kap ingyenfogadás formájában. A bónusz összege megegyezik a befizetett összeggel, de nem haladhatja meg a fent megadott összeget. A bónuszt és a freebetet a fogadási számlán való jóváírástól számított 30 napon belül kell megforgatni.

📱 Van Rabona mobilalkalmazás?

A Rabona mobilalkalmazást biztosít a játékosoknak Android és iOS rendszerekre. Letölthető és telepíthető a hivatalos Google és Apple piacokon. Így a felhasználóknak nem kell az okostelefonjuk biztonsági beállításaiban kutakodniuk a telepítés manuális elvégzéséhez. A telepítés gyors és szabványos lesz.

💳 Hány fizetési módot támogat a Rabona?

Tucatnyi befizetési és kifizetési szolgáltatás áll a felhasználók rendelkezésére. A játékosok banki átutalásokat, kártyás fizetéseket, e-pénztárcákat és fizetési rendszereket használhatnak. A Rabona kínálatában nincsenek kriptovaluták, és terminálokon keresztül nem fogadnak el fizetéseket. A szolgáltatások listája a privát irodában található.Rabona_logo

Bónusz 100% akár 100€-ig