Intro

1xbet Suriname

Suriname-ban mind a szerencsejáték, mind a sportfogadás szabályozott és teljesen legális. A helyiek 1996 óta játszhatnak vagy fogadhatnak kaszinókban. A bukmékerek és a kaszinók számára engedélyt adnak ki arra, hogy az országban üzleti tevékenységet folytassanak. A legelején három kaszinó volt az országban, amelyek száma folyamatosan növekszik. Ennek eredményeképpen számtalan helyi és külföldi cég van az országban, és a mai cikk az egyikről fog szólni.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Amint befejezed a regisztrációt, akár 100 EUR/USD bónuszt kapsz, amelyet az első befizetésedre fizetnek ki. Vannak folyamatos bónuszok is, amelyeket a későbbi fogadásokon kaphatsz a bizalom kimutatásáért. A kaszinóban számtalan játékot játszhatsz, többek között pókert és blackjacket, de itt fogadhatsz a sportfogadásra is, az egyik legmagasabb oddsokkal. Minden egy funkcionális weboldalra épül, amelyet Android és iOS rendszerű mobilalkalmazások egészítenek ki. Az biztos, hogy 24/7 online ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, hogy bármikor, bármiben segíthessenek.

Online fogadások Suriname-ban

A legelején, 1996-ban 3 engedélyt adtak ki a helyi kaszinók számára. Mostanra a szerencsejáték és a sportháttér iparág lassan, de biztosan az online felé mozdul el, ezért számtalan bukmékert találunk az országban, akik tárt karokkal és rengeteg bónusszal csalogatják a helyi fogadókat. A szerencsejáték-iparban működő cégek működéséhez szükséges lincenszekről a Pasha Global gondoskodik az országban.

Be- és kifizetések az 1xbet Suriname-nál

A leggyorsabb és egyben a legegyszerűbb módja az átutalás a Visa, MasterCar, valamint a Maestro hitelkártyák használatával. Azonban az elektronikus pénztárcák is alternatívát jelentenek, amelyeket online nem vásárlásra használnak, és ezért érdekes módját jelenthetik az online pénzzel való munkának. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek megbízhatóan és felesleges díjak nélkül működnek. Azonban a kriptovaluták tulajdonosai is találnak kedvükre valót, hiszen a legismertebb Bitcoin mellett az 1xbet több másikat is elfogad. Köszönjük, hogy időt szánt cikkünkre, és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek