Intro

Sportfogadás a 20Bet-től

Ставки на спорт 20Бет
A 20Bet alaptevékenysége a sportfogadás és a cyber sportok. Több mint 1500 kimenetel áll a felhasználók rendelkezésére, hogy több mint 150 piacon fogadhassanak. Egy ilyen kínálat nem maradhatott észrevétlen a tapasztalt fogadók számára. Ezért a 20bet sportfogadás magas értékelést kap az iroda törzsvendégeitől. Milyen jellemzőik vannak, és hogyan lehet sportfogadást elhelyezni az oldalon – az alábbiakban ismertetjük.

Sportfogadás a 20bet-nél: mérkőzés előtti és in-play fogadások

Ahogy a bevezetőben már említettük, a 20Bet több mint 30 sportágat kínál, összesen 150 piaccal. A fogadóiroda hagyományos és eSport mérkőzésekre egyaránt kínál fogadási lehetőséget. Az első esetben a játékos a népszerű sportágakra (futball, jégkorong, tenisz, kosárlabda, ökölvívás stb.), valamint a kevésbé elterjedt sportágakra (vízilabda, krikett, darts és tollaslabda) is fogadhat. Az oldal legnépszerűbb, jó nyerési esélyekkel kecsegtető játéka azonban a labdarúgás. Ennek a sportágnak a mérkőzései és bajnokságai a legnépszerűbbek. A második esetben a 20Bet minden népszerű számítógépes játékra fogadást kínál a játékosoknak. Ezekről részletesebben a cikk utolsó részében fogunk beszélni.

A 20Bet weboldalán az összes népszerű sportfogadást megteheti:

  • Egyszeri – fogadások egy sportág és egy esemény kimenetelére.
  • Az expressz fogadások több független kimenetelre történő fogadások.
  • A rendszerfogadások a mérkőzések teljes kombinációjára történő fogadások.
  • Láncok – olyan fogadások, amelyek több, egymástól független kimenetelű eseményre szóló egyszeri fogadást tartalmaznak stb.

A 20bet sportfogadásai a mérkőzés előtti eseményekre és az élő mérkőzésekre is elérhetőek. Az eseménykínálatot a játékportál “Sportfogadás” és “Élő fogadások” szekciójában tekintheti meg.

Ставки в лайве 20Бет

A 20Bet-nél történő sportfogadás előnye a 20Bet szép üdvözlő bónuszán kívül a jó oddsok. Ezek a bukmékereknél átlagosak, mind a mérkőzés előtti fogadások, mind az élő fogadások esetében. Ez egyértelmű plusz lesz azon olvasók számára, akik nem ismerik az iroda kínálatát.

Sportfogadások elhelyezése a 20Bet-nél

A bukméker szabályai szerint sportfogadásokat csak a 20Bet regisztrált, nagykorú játékosai tehetnek. A fiók létrehozásának és az adatok ellenőrzésének módjáról már írtunk egy külön cikkben.

Tehát az első lépés a 20Bet-nél történő fogadáshoz az, hogy regisztrálj és/vagy jelentkezz be a szekrényünkbe. Ezután el kell döntenünk, hogy mérkőzés előtti vagy élő módban szeretnénk fogadni. A második lépés ettől függ – a “Sportfogadás” és az “Élő fogadások” oldalra lépve a sport- és kiberversenyek kínálatával.

A következő lépésben a játékosnak ki kell választania a sportágat, a bajnokságot és az adott mérkőzést. A felhasználónak el kell olvasnia az események listáját, és ki kell választania az esemény kimenetelét. Ezután kattintson az oddsra, és adja hozzá a választást a fogadószelvényhez. Az utolsó lépés a 20Bet sportfogadás kiválasztása a fent leírtak szerint, a tét összegének kiválasztása és a fogadás elhelyezése.

A helyes sportfogadáshoz sokat kell tudni a verseny típusáról, a csapat vagy a játékosok gyengeségeiről és erősségeiről. A mérkőzés előtti fogadásokhoz, és még inkább a játék közbeni fogadásokhoz sok időt kell a játék elemzésével töltenie. Kezdőknek ajánljuk Fogadóiskolánkat, amelynek linkjét a menüben találod. Ez tippeket tartalmaz a helyes és sikeres fogadáshoz.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy a 20Bet-en a minimális fogadási összeg 10 amerikai cent vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben. Ilyen alacsony belépési küszöb mellett minden játékos megteheti az egyéni és kombinált fogadásokat.

Спортивная ставка 20Бет

Fogadás az eSportokra a 20Bet-től

Napjainkban a számítógépes játékok hivatalos sportággá váltak, és a megrendezésre kerülő mérkőzések és versenyek látványosságot és különleges effekteket vonzanak. Így nem csoda, hogy a 20Bet fogadóiroda nagy figyelmet fordít erre az irányra. A bukméker weboldalán a “Cybersport” szekcióban éjjel-nappal lehet fogadni az ilyen játékokra:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA és még sok más.

A Dota 2, a CS:GO és a League of Legends a legnépszerűbb cybersport versenyek, amelyek milliós közönséget gyűjtenek. Ezért ezek az események a legnagyobb számban a 20Bet weboldalán találhatóak. Az összes fogadható játék száma meghaladja a százat.

A 20Bet kibersportokra történő fogadások a sportfogadáshoz hasonlóan alakulnak ki. Lehet fogadni az egyes fordulókra és az egész versenyre, lehet egyszeri vagy expressz fogadásokat kötni, fogadni a mérkőzés előtt vagy valós időben. A fogadóiroda jó oddsokat kínál, és folyamatosan bővíti kínálatát. Ezért a tapasztalt játékosok megtalálják a számítógépes játékok összes népszerű versenyét.

Az eSport fogadásokhoz – csakúgy, mint a hagyományos sportokhoz – alaposan elemezni kell a mérkőzéseket, okos taktikát kell alkalmazni és hatékony stratégiát kell alkalmazni. Ezt a tudást weboldalunkon, a fogadási iskola szekcióban szerezheti meg.

Releváns hírek