Intro

1xbet Örményország

Az aktív helyzet lehetővé teszi az örmény lakosok számára, hogy ne csak sportfogadásokat tegyenek, hanem kaszinójátékokat is játsszanak, nemcsak online, hanem valóságban is. A történelem óta a lóversenyekre való fogadás nagyon népszerű, és ma sincs ez másképp. Éppen ezért a helyiek naponta hódolnak a szórakozás eme formájának, amely egyelőre még engedélyezett az országban. Szó van azonban egy tervezett tilalomról, amely várhatóan 2020-ban lép életbe, de egyelőre az örményeknek nincs miért aggódniuk. Éppen ezért van itt ez a cikk, amelyben néhány érdekes információt talál, amelyek a tervezett tilalom esetén is érvényesek lesznek.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

az1xbet 2007 óta működik, és mivel globálisan működik, az iparág vezetői közé tartozik. Regisztrációkor akár 100 €/$100 € bónuszt is kaphatsz, amelyet az első befizetésedre fizetnek ki. Az 1xbet Armenia-nál nemcsak kaszinójátékokat játszhatsz, hanem fogadásokat is köthetsz az online bukmékereknél a legmagasabb oddsokkal. Mivel a mobileszközök népszerűsége egyre nő, az 1xbet egy mobilalkalmazást is készített Android és iOS rendszerre. Ennek köszönhetően mindig kézben tarthatja nyereményeit.

Online fogadások Örményországban

A kormány semmilyen módon nem korlátozza a helyi szerencsejátékokat és sportfogadásokat. Itt nem csak a kaszinók legálisak, hanem a bukmékerek is, amelyek Örményország lakóit kényeztetik ebben a szórakozásban. Azonban szó van arról, hogy a kormány teljesen betiltja ezt a szektort az országban. Ha ez valóban megtörténik, van egy egyszerű megoldásunk, amely minden gond nélkül megjeleníti a blokkolt oldalakat. Azokban az országokban, amelyek betiltották ezt az időtöltést, az emberek olyan programokat használnak, amelyekkel megváltoztathatják IP-címüket és a kapcsolat helyét. Konkrétan ezek a programok a Windscribe vagy a NordVPN, amelyek megjelenítik a blokkolt oldalakat az országokban, és biztosítják az anonimitást az internetszolgáltatókkal szemben. A gyakorlatban ez lehetővé teszi, hogy a számítógépe úgy tegyen, mintha a szerencsejátékot engedélyező országokban tartózkodna, de Ön az örmény otthonában ülne.

Be- és kifizetések az 1xbet Armenia-nál

Visa, MasterCard vagy Maestro betéti kártyák közül választhat. Emellett befizethet és kivehet pénzt az e-pénztárcák segítségével is, amelyeknek széles körű felhasználási lehetőségei vannak az interneten. Ezek az E-Pay vagy B-Pay pénztárcák, de részletes listát talál az 1xbet fizetési feltételeiben a boomaker weboldalán. A kriptovaluták tulajdonosai is megtalálják a sajátjukat, amelyeket az 1xbet a leghíresebb Bitcoinnál jóval többet elfogad. Minden egyértelműen fel van sorolva az 1xbet weboldalának alján. Sok szerencsét kívánunk minden játékosnak, aki eddig a pontig olvasott. Köszönjük az olvasást!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek