Intro

1xbet Djibouti

Annak ellenére, hogy a lakosság több mint 90%-a elfogadja az iszlámot, a kaszinószerencsejátékok elérhetőek. Találunk 3 valódi kaszinót, amelyek pókerasztalokat és néhány nyerőgépet kínálnak. A sportfogadás viszont jelenleg illegális, és itt nem találunk legálisan működő bukmékereket. Ezért a dzsinutszki lakosok külföldi bukmékerekhez fordulnak, amelyek közé tartozik az általunk preferált 1xbet, amelyről ebben a cikkben is szó lesz.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Egy egyszerű regisztrációt követően akár 100 EUR/USD bónuszt is kaphatsz, amelyet az első befizetésedre fizetnek ki. Emellett folyamatos bónuszokra is számíthat, amelyekkel az 1xbet a bizalom kimutatásáért és a későbbi fogadásokért jutalmazza Önt. A kaszinóban számos játékot játszhatsz, többek között pókert vagy élő rulettet, de itt fogadhatsz az online elérhető legmagasabb oddsokkal is. Mindemellett egy fergeteges asztali weboldalon fut, amelyet Android és iOS mobilalkalmazások egészítenek ki.

Online fogadások Dzsinutszkban

Érdekes módon az országban tisztelt erős iszlám hit ellenére rögtön 3 nagy kaszinót találunk. Ezek számos játékot kínálnak, köztük a nagyon népszerű pókert vagy számos nyerőgépet. Az érem másik oldala azonban a sportfogadás, amely nem szabályozott és az egész országban elérhető. Ezért a sporthoz értő fogadók a zarhanic bukmékerekhez fordulnak, akik tárt karokkal és rengeteg bónusszal és nyereménnyel várják a dzsinutszki játékosokat nem csak a regisztrációkor. Azonban nem kell keresgélnie az összes elérhető között, mert az 1xbet az egyik vezető ebben a szektorban.

Betétek és kifizetések az 1xbet Djibouti-nál

A leggyorsabb és egyben a legolcsóbb módja a Visa, MasterCard, valamint a Maestro. Továbbá az e-pénztárcák is elfogadottak, és az online vásárláshoz is használhatók. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek zökkenőmentesen és felesleges díjak nélkül működnek. A legújabb, de egyre népszerűbb pénzátutalási módszer azonban a kriptovaluták, amelyek közül talán a Bitcoin a legismertebb. Az összes lehetőségről az oldal alján, a fizetési módok menüpontban olvashat. Köszönjük mindenkinek, aki eddig elolvasta, és sok szerencsét kívánunk az 1xbetnél kötött fogadásokhoz!

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek