Intro

1xbet Guadeloupe

Guadeloupe területén ugyanazok a jogszabályok érvényesek, mint Franciaország területén. Ezért két legálisan működő kaszinó is működik, amelyek különböző szórakozási formákat kínálnak. Az online környezetben azonban csak sportfogadással, lóversenyfogadással és pókerrel kell beérniük. Ezért a helyiek egyre inkább a külföldi szolgáltatók felé fordulnak, akik szélesebb játékkínálatot és gyakran jövedelmezőbb feltételeket kínálnak. Azonban, hogy időt spóroljunk Önnek, ezt a cikket az egyik vezető, világszerte bevált szolgáltatóról készítettük.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az első lépés, amiért az 1xbet Guadeloupe megjutalmazza Önt, a regisztráció. Ezért akár 100 EUR/USD-t is kaphat, amelyet az első befizetéskor fizetnek ki. Továbbá folyamatos bónuszokra is számíthat, melyekkel a bukméker jutalmazza Önt, ha más fogadásokon és játékokon bizalmat mutat. Az online kaszinóban számos játék közül választhatsz, amelyek közül nem hiányozhat a póker vagy az élő rulett sem, de az online kínált legmagasabb oddsokkal is fogadhatsz. Van egy mobilalkalmazás is, amely a fogadásokat és a nyereményeket tartja ellenőrzés alatt.

Online fogadások Guadeloupe-ban

A szerencsejátékokra és a sportfogadásra Guadeloupe-on a francia törvények vonatkoznak, mivel az országhoz tartozik. A lakosok így az itt található két valódi kaszinóban játszhatnak. Az online környezet működtetése azonban sokkal nagyobb kihívást jelent, mivel csak sportfogadást, lóversenyfogadást és pókert kínál. Ez azonban nem elég a guadeloupe-i lakosoknak, ezért olyan külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik képesek fogadni az országból érkező játékosokat. Nem kell azonban számtalan bukméker között választania, hiszen az 1xbetnél mindent megkap, amire szüksége van.

Be- és kifizetések az 1xbet Guadeloupe-nál

A legegyszerűbb a Visa, MasterCard, de a Maestro hitelkártyák használata is. Választhat azonban bármelyik elektronikus pénztárcát, amelyet az online vásárláshoz is használnak, és ezért érdekes módszer lehet a pénzzel való munkavégzésre az interneten. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay márkák, de sok más is szerepel az 1xbet fizetési feltételeiben. A kriptovaluták tulajdonosainak sem kell kétségbeesniük, hiszen a bukméker az ismeretlenebb Bitcoin mellett számos ilyen pénznemet is elfogad. További szép napot kívánunk minden játékosnak, aki idáig elolvasta. Sok szerencsét az 1xbet-nél kötött fogadásokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek