20Bet

20bet_logo
Bónusz

Bónusz 100 €/$

20bet: a bukméker értékelése

A 20bet weboldal engedélye

A 20bet bukméker nem rendelkezik a helyi szabályozó hatóság által kiadott engedéllyel. Ezért a cég weboldalát az internetszolgáltatók blokkolhatják. Azonban, mint korábban említettük, nem nehéz kijátszani az összes korlátozást. A blokkolás pedig nem akadályozza meg a görögöket abban, hogy meglátogassák a 20bet.com-ot. A bukméker a 8048/JAZ licencszámot használja a portál működtetéséhez. Ezt a Curacaón található regisztrátor állította ki. Így a 20bet online fogadóiroda tevékenysége legális, és a felhasználók magas színvonalú szolgáltatásra számíthatnak. Az Antillephone N.V. (a regisztrátor) felügyeli az összes licencszabályzat betartását. (regisztrátor), aki rendszeres jogsértés esetén visszavonhatja a dokumentumot.

20bet weboldal

A 20bet fogadóiroda internetes fogadóirodaként lépett be a hazai piacra. Ezért a weboldal (annak vizuális és technikai eleme) a cég védjegye. Nem meglepő, hogy egy jól ismert, szerencsejáték-portálokkal foglalkozó webstúdió fejlesztette ki. Ennek eredményeképpen az oldal modernnek tűnik és kielégíti a felhasználók igényeit. A bukméker weboldalát 14 nyelvre, köztük görögre is lefordították. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a portállal való munkát. Szintén említésre méltó a felhasználóbarát navigáció. Az újonnan érkezők a felső és alsó menük, valamint az oldalsávban található widgetek segítségével gyorsan megtalálják a kívánt részt. Ezenfelül a főoldalon a valós időben zajló legfontosabb sportesemények is megtalálhatók. Ily módon egyből a fogadások megtételére léphet. A portál további előnyei közé tartozik a nagy oldalbetöltési sebesség. Ennek köszönhetően még elavult PC-ken is kényelmesen használható a weboldal. A portál a kis képernyőméretekre is optimalizált. Ennek köszönhetően a játékosok telefonról és táblagépről is megtehetik a fogadásokat vagy játszhatnak. Ez az előny kárpótol a mobilalkalmazás hiányáért. A 20bet felhasználói minden bizonnyal értékelni fogják az online chat* elérhetőségét a weboldal minden oldalán. Segítségével a játékos gyorsan választ kaphat egy kérdésre vagy megoldhat egy problémát. *A támogatási szolgáltatásról részletesebb információt a következő részek egyikében talál.

Regisztráció a 20bet-en

Ahhoz, hogy a bukméker ajánlatát igénybe vehesse, a játékosnak egy fiókot kell létrehoznia. Ez könnyen megtehető, annak ellenére, hogy a 20bet csak egy lehetőséget kínál a regisztrációra. A felhasználónak a weboldal jobb felső sarkában található gombon keresztül kell a megfelelő szekcióba lépnie. Ezután megnyílik egy űrlap, amelyet ki kell tölteni. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a profil létrehozása után néhány adatot nem lehet módosítani. Ezért ajánlott a 20Bet regisztráció megerősítése előtt alaposan ellenőrizni az adatokat. A bejelentkezés után a játékos befizethet és fogadásokat tehet. A sikeres eredményekből vagy játékokból jóváírt nyereményeket azonban nem lehet majd kivenni. E korlátozás feloldásához az útlevél másolatát kell benyújtani a tagi területen elérhető űrlapon keresztül. Általában az ellenőrzés nem tart sokáig, és a játékos ki tudja majd venni a nyereményét.

A 20bet elérhető promóciói

A 20bet bukméker egyelőre nem büszkélkedhet promóciók nagy választékával. A 20bet.com weboldalon található egy Promóciók oldal, amely mindössze 6 ajánlatot tartalmaz. Ezek közül kettő regisztrációs bónusz, a többi pedig kiegészítő jutalom a fogadásokért és a játékért. Az ajánlatok kis száma ellenére azonban javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket. Biztosan találhat a felhasználó valami érdekeset a maga számára. Az első jutalom közvetlenül a fiók létrehozása és a pénz befizetése után várja az újonnan érkezőket. A jutalom összege a befizetés összegétől függ, és akár 120 euró is lehet. Ezen kívül a regisztráció során választhat üdvözlő bónuszt is. A megadott pénzösszeg mellett 120 ingyenes pörgetés vagy ingyenes fogadás kerül a számlára. Ezeket a weboldal megfelelő szekcióiban lehet felhasználni. Közvetlenül az első bónusz után kellemes meglepetés várja a játékost – a második befizetés jutalma. Ez a befizetett összeg 50%-ának felel meg, de legfeljebb 100 eurónak. Az előző készpénzes bónuszhoz hasonlóan a felhasználónak 30 napja van arra, hogy igényelje. A 20bet másik érdekes ajánlata a pénteki befizetési bónusz. Minden héten akár 100 eurót is kaphat a játékos a speciális számlájára. A bónusz megforgatása után az összeg a főszámlára vehető fel. Ennek módjáról részletesebb információ az ajánlat oldalán található.

Regisztrációs bónusz 100 EUR-ig

20Bet regisztráció20Bet regisztráció

20bet: sportfogadás, cyber sportok és játékok

A 20betnél a sport- és kiber sportesemények, valamint a szerencsejátékok széles választéka áll rendelkezésre a fogadásokhoz. Már ma is több mint 6 ezer különböző játék létezik, és a számuk folyamatosan növekszik. A kínálattal az egyes szekciókban ismerkedhet meg, amelyekről röviden beszámolunk. A mérkőzés előtti fogadásokat a “Sportfogadás” oldalon teheti meg. Itt több mint 20 sportág várja a játékosokat a világ minden tájáról. A fogadóiroda népszerű és hiánypótló ligák mérkőzéseit is kínálja. Így a felhasználók érdekes eseményeket találhatnak, amelyekre fogadhatnak. A fogadási oddsok is kellemes meglepetést okoznak a játékosoknak. Az élő fogadások az élő fogadások oldalon érhetőek el. Itt jóval kevesebb esemény van, és tapasztalatra van szükség az eredmény helyes kiszámításához. Különösen, mivel a 20bet-en egyelőre nincs “Online TV” a mérkőzések megtekintésére. Ami az oddsokat illeti, azok a piacon átlagosak. Ha a felhasználókat érdeklik a nyerőgépek, akkor a “Kaszinó” oldalon megnézheti őket. Több ezer szórakozási lehetőség van tematikus kategóriákba sorolva. Póker, blackjack, rulett és baccarat, monopoly, bingó és még sok más játékért nézze meg az élő kaszinó szekciót. Az oldal tartalmazza a legjobb asztalokat, ahol a versenyek valós időben zajlanak. Ezért a szerencsejátékosok megtalálják a kedvükre való szórakozást.

20bet: elérhető fizetési módok

A 20bet fogadóiroda jelenleg csak a főbb fizetési módokkal dolgozik. A klasszikus eszközök állnak a felhasználók rendelkezésére: banki átutalások és Visa és MasterCard-on keresztüli fizetések. Ebben az esetben azonban a játékosok minden tranzakciója ismert a bankok számára. Anonimabb módszer az elektronikus pénztárcák Perfect Money, Jeton és Skrill vagy a Neteller és ecoPayz fizetési rendszerek. Ha pedig a felhasználó azt szeretné, hogy tranzakciói lenyomozhatatlanok legyenek, akkor a Bitcoin, Litecoin és Ethereum kriptovaluták használatát ajánljuk. Sajnos a weboldalon nincs nyilvános rész a fizetési szolgáltatások, a fizetési összegek és a feldolgozási idők leírásával. Ilyen adatok csak a személyes szekrénybe való bejelentkezéssel találhatók.

Támogatás a 20bet-től

A görögök a 20betről szóló megjegyzésekben nagyon hízelgőek a bukméker támogató szolgáltatásáról. Az operátorok a nap 24 órájában, beleértve a munkaszüneti napokat is, és görög nyelven adnak válaszokat. A feldolgozási idő a választott csatornától függ, de nem több mint 24 óra (e-mailes indoklás esetén). Az operátorral e-mailben és chaten keresztül lehet kapcsolatba lépni. Az első módszer alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnének “itt és most” választ kapni. A támogatási osztályok címeit a Kapcsolat oldalunkon találja. Ami a chatet illeti, a kapcsolatfelvételi űrlap a képernyő jobb alsó sarkában található. Elég a megfelelő ikonra kattintani, hogy 5 percen belül kapcsolatba léphessen egy operátorral. Ezért javasoljuk, hogy ezt a csatornát válassza a gyors válaszadás érdekében.

Következtetések a 20betről

A görögországi szerencsejátékok története dicső múltra tekint vissza, amely egészen az ókori Hellászig nyúlik vissza. Ma az ország szerencsejáték törvényei jól kidolgozottak, és minden típusú létesítményt szabályoznak, beleértve a szerencsejáték portálokat is. A cégeknek helyi engedélyt kell szerezniük ahhoz, hogy görögökkel dolgozhassanak. Az offshore licencet használó külföldi bukmékerek weboldalai blokkolva vannak. A felhasználók azonban könnyedén kijátszanak minden korlátozást, és fogadásokat köthetnek különböző oldalakon, köztük a 20bet.com-on. Mivel a 20bet BC meglehetősen új a piacon, a cikk a működésének legfontosabb szempontjait vizsgálta. A felhasználók értékelni fogják a modern weboldalt, a regisztrációs bónusz kiválasztásának lehetőségét, valamint a fogadható események és játékok hatalmas számát. A bukmékernek azonban számos jelentős hátránya is van. Ezek közé tartozik a mobilalkalmazás hiánya, a promóciók kis száma és a fizetési módok kis választéka. Bár a bukméker törzsvendégek számára ezek nem nélkülözhetetlenek. Ezért kezdőknek és profiknak egyaránt ajánljuk a céget.

20bet: gyakori fogadási kérdések

✅ Milyen engedélyt kapott a 20Bet?

A 20Bet bukméker az Antillephone N.V. által hitelesített és 8048/JAZ licencszámot kapott. Az ország hatóságai nem ismerik el az offshore licenceket, és a játékosoknak problémáik lehetnek a portál elérésével. A cég működése azonban teljesen legális. Ezért a görögök fogadhatnak vagy játszhatnak anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy pénzt veszítenek vagy személyes adatokat adnak át harmadik félnek.

💵 Milyen regisztrációs bónuszt ad a 20Bet?

A 20Bet-en történő számla létrehozásakor a felhasználó megadhatja, hogy milyen bónuszt szeretne. Miután pénzt helyeztek el a számlán, a játékos akár 120 eurót és 120 pörgetést vagy fogadást kap (a bónusz típusától függően). A bónusz ezután a promóció feltételei szerint használható fel. A részletek a weboldalon érhetők el.

✉️ Hogyan működik a 20Bet ügyfélszolgálata?

A 20Bet játékosai szakértő segítséget kaphatnak az ügyfélszolgálattól. Ők a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Az operátoroknak élő chaten vagy e-mailen keresztül írhatsz. Az áttekintésben további információk találhatók arról, hogy az egyes támogatási csatornák hogyan használhatók, és mennyi idő alatt kapunk választ.

💳 Hányféle fizetési mód áll rendelkezésre a 20Bet-en?

A játékosok mindössze egy tucat módszerrel fizethetnek be és vehetnek ki pénzt a bukméker weboldalán. Az elérhető szolgáltatások közé tartoznak: banki átutalás, fizetési kártyák (Visa és MasterCard), e-pénztárcák (ecoPayz és Neteller), fizetési kártyák (Jeton, Skrill és Perfect Money) és kriptovaluták (Bitcoin, Ethereum és Litecoin). Az egyes fizetési módok használatának részletei a felhasználó személyes fiókjában találhatók.20bet_logo

Bónusz 100 €/$