Intro

1xbet Japán

Japánban az online fogadások jelenlegi helyzete a mi szempontunkból meglehetősen vegyes. Nemcsak, hogy az internetes szolgáltatók jelenleg nem blokkolják a weboldalakat, de másrészt a szerencsejátékokkal és az online fogadásokkal kapcsolatos összes online tranzakciót blokkolják. Ezen kedvezőtlen tényezők ellenére azonban tudjuk, hogy az 1xbet Japan-nál akár Japánból is fogadhatsz, és például 100 eurót kaphatsz bónuszként.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Akár a japán nemzeti sportágnak számító somo rajongója vagy, akár a klasszikus kaszinó pókerjátékosa, az 1xbet online kínálatában a legmagasabb kifizetések és fogadások között találsz néhányat. A könnyű fogadást és a professzionális kialakítást lehetővé tevő oldal magával ragadja Önt, és bevonja Önt a fogadásra szánt online mérkőzés akciójába. Az első befizetéskor kapott bónusz akár 100 € is lehet, és ez nem áll meg itt, mert az 1xbetnél a bónuszok a későbbi fogadások és nyeremények részét is képezik.

Online fogadások Japánban

Az online szerencsejátékot tartalmazó oldalakat az internetszolgáltatók semmilyen módon nem blokkolják, így nincs miért aggódni. Az online fogadási piac nagy szereplői tárt karokkal fogadnak minden ügyfelet Indiával és az 1xbet-tel, a 100 eurós bónuszon kívül, amelyet a befizetéseddel kaphatsz. Azok a játékosok, akik szeretik a pénzüket feltenni, csak a hitelkártyával történő befizetések és kifizetések esetében találkozhatnak ezzel. Mi azonban tudjuk, hogyan használjuk ezt előnyösen, így egyszerre két dolgot oldunk meg.

Betétek és kifizetések az 1xbet Japánban

A fent említett bankok által az online szerencsejátékok finanszírozásának blokkolása csak egy kis akadály, amely a Japánban lakókra vár. A legegyszerűbb módja az elektronikus pénztárcák használata, amelyeket számtalanszor találunk az 1xbetnél. Ajánljuk például a FastPay, B-Pay, E-Pay, és ez csak néhány a kevés elérhető közül. Az 1xbet Japan weboldalán mindegyiket megtalálja. Ne várj tehát semmire, használd ki a 100 eurós bónuszt, ami az első befizetésedre vár. Sok szerencsét kívánunk a fogadásokhoz és sok helyes fogadási mérkőzést vagy játékot a kaszinóban.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek