Intro

1xbet Norvégia

Norvégia jelenleg azon országok közé tartozik, amelyek szigorúan szabályozzák a szerencsejátékok és fogadások minden formáját. Mindössze két olyan bukméker van, amely hivatalos engedéllyel rendelkezik a fogadások elfogadására, lebonyolítására és kifizetésére. A kormány magyarázata arra épül, hogy a norvégok nagy bevételei miatt szabályozni kell az esetleges túlzott költekezést. E valóság ellenére azonban tudjuk, hogyan növelhetjük nyerési esélyeinket a norvég cégeken kívül is, például az 1xbet Norvégiánál, amely 100 eurót ad bónuszként az első befizetéskor.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

az 1xbet az online fogadási iparág egyik profi szereplője. Mind a klasszikus kaszinójátékosok, mind a sportfogadás rajongói jól jönnek ki, ami Norvégiában a fent említett két, engedéllyel rendelkező cégnél megengedett, de sokkal rosszabb esélyekkel, mint a többi, engedéllyel nem rendelkező cégnél. Ezért is van az 1xbet Norvégia, amely nemcsak az első befizetéskor, hanem a fogadások folytatásakor is a legmagasabb oddsokat és bónuszokat kínálja.

Online fogadások Norvégiában

Norvégiában hivatalosan csak két cég kínál online fogadást. Konkrétan a Norst Tipping és a Rikstoto, de csak ezeknél a cégeknél találsz sportfogadást. Ezek a programok egy másik internetkapcsolati pontra helyezik át Önt, így korlátozások nélkül használhatja az 1xbetet. Ezek a NordVPN és a Windscribe, amelyeket teszteltünk és nagyon ajánljuk

Be- és kifizetések az 1xbet Norvégiánál

A népszerű be- és kifizetési módszerek közé tartoznak az elektronikus pénztárcák, mint például a B-Pay.és az E-Pay, amelyek csak néhány a sok közül, amelyeket az 1xbet kínál. A bankok szerencsejáték-opciók feltöltését blokkoló kormányzati szabályozás miatt nem javasoljuk a hagyományos banki átutalások vagy kártyák használatát. Ha Ön a Bitcoin pénznem rajongója, akkor az 1xbet készen áll arra, hogy elfogadja a befizetését, vagy ebben a pénznemben fizessen ki Önnek. A regisztráció néhány percet vesz igénybe, ezért kezdje el most, és vegye igénybe az akár 100 eurós és egyéb bónuszokat a játék során. Sok szerencsét!

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek