Zulabet

Zulabet_logo
Bónusz

100€

Amikor regisztrál a Zulabetnél, használjon egy promóciós kódot, hogy 100 €/$-ig terjedő egyéni bónuszt kapjon! A Zulabet befizetés és a nyeremények kifizetése a legnépszerűbb fizetési módokkal történhet a világ minden táján.

Új Zulabet weboldal

A címváltozás nem az egyetlen változás. A regisztrációs és ellenőrzési eljárások is egyszerűsödtek. Mivel ezek az eljárások nagyon kevés időt vesznek igénybe, az új játékosok gyorsan regisztrálhatnak és igazolhatják személyazonosságukat, majd elkezdhetnek játszani. A támogató csapat is hatékonyabb és figyelmesebb az ügyfelek megkereséseire. A weboldal kinézete és a szekciók nem változtak túl sokat.

Regisztráció a Zulabetben

A Zulabet egy bukmékeriroda, amely a regisztrációt iOS és Android mobilalkalmazásokon, az erőforrás mobil verzióján vagy a hivatalos weboldalon keresztül kínálja. A számlanyitás 3 lépésben történik: a felhasználói adatok kitöltése; a művelet megerősítése; azonosítás.

1. lépés. Személyes adatok megadása

A bordó “Regisztráció” gombra kattintva a játékos egy űrlapot lát, amelyet ki kell tölteni: keresztnév; vezetéknév;; e-mail cím; jelszó; mobilszám; születési dátum; promóciós kód (ha van). A fiók megnyitásakor a játékosnak ki kell választania a “Nem vagyok robot” gombot, hogy átmenjen a captchán. Az ügyfél bejelöli továbbá, hogy elfogadja a szabályokat és az adatvédelmi szabályzatot. A “Regisztráció” gombra kattintás után a rendszer értesítést jelenít meg a további teendőkre vonatkozó utasításokkal.

2. lépés. A regisztráció megerősítése mobilszámmal vagy e-mail címmel

Az ügyfél által megadott adatok elküldésre kerülnek: SMS-kód a megerősítéssel (a regisztráció során a mezőbe kell beírni); Egy e-mail egy linkkel (a profil aktiválásához szükséges link). A fiók megerősítése után a harmadik szakasz marad – a személyazonosság ellenőrzése. Igazolás nélkül lehetetlen befizetni és fogadni a Zulabet bukmékerirodánál. A regisztráció csak az Orosz Föderáció állampolgárai számára lehetséges (és csak orosz útlevéllel).

3. lépés. Azonosítás

Az első bejelentkezést követően a felhasználó a jobb felső sarokban egy piros “Azonosítás folytatása” gombot lát. Miután rákattintott, a rendszer egy űrlapot kínál fel 3 lehetőséggel: egyszerűsített azonosítás; teljes; “Állami szolgáltatások” révén. Az eljárás formátumai különböznek, ami befolyásolja a bónusz korlátjait és összegét. Az újonnan érkezőknek egyszerűsített azonosítást kínálnak, mivel nem kell sehová sem menni. Azok a játékosok, akik nagy összegekkel kívánnak dolgozni, jobban járnak a teljes igazolással.

Egyszerűsített azonosítás az oldalon keresztül

A személyes adatok részben a felhasználó kitölti a következő rovatokat: útlevélszám és sorozat; születési dátumot kiállító hatóság; nem;; az útlevél kiállításának dátuma; születési hely; TIN; lakóhelyi regisztráció (állandó lakóhely címe); SNILS. Ezeket az információkat az útlevélről készült fényképek feltöltésével erősítik meg (a kiterített, a propiskát tartalmazó oldal). Az “Azonosítás” gombra kattintás után az információkat elküldik a biztonsági szolgálatnak. Az ellenőrzés után értesítést küldenek.

100 EUR-ig terjedő regisztrációs bónusz

Zulabet regisztrációZulabet regisztráció

Azonosítás a GosServices-en keresztül

Egyfajta egyszerűsített, de a Zulabet.ru-ban külön oszlopban van kiemelve. A bukméker számlájának a Gosuslugi.ru-n keresztül történő azonosításához a GU-n megerősített profillal kell rendelkeznie. Az “Azonosítás megerősítése” gombra kattintás után a felhasználó átirányításra kerül a személyes fiókjából a GU-ban történő engedélyezésre. Miután bejelentkezett a profiljába, ki kell töltenie adatait és meg kell erősítenie.

Teljes körű hitelesítés a földi irodákon keresztül

A központokban történik: “Svyaznoy; Kapcsolat. Magával kell hoznia az útlevelét. Az azonosítás ára a FIRST CUPIS – Mobilkártya a Svyaznoy-on keresztül 300 rubel. A Contact rendszer irodáiban a szolgáltatás ára 150 rubel. Ha már rendelkezik megerősített és azonosított fiókkal az Első UUPIS-ban (regisztráció az 1xStavka vagy Parimatch rendszerben), akkor nem kell újra tennie semmit. A számlanyitáskor elegendő megadni a korábban használt mobilszámot. A számla regisztrációjához a bukmékeriroda 15 000 rubelig terjedő ingyenes fogadást kínál (és promóciós kóddal – 1500). A bónuszszámlára a veszteségek 10%-át írják jóvá készpénzvisszatérítésként.

Személyes szekrény

A Zulabet weboldalára való bejelentkezéshez az ügyfél a jobb felső sarokban található “Bejelentkezés” gombra kattint. A Zulabet RU weboldalán megjelenik egy űrlap, ahol a következőket kéri megadni: bejelentkezés (vagy e-mail cím); jelszó. A felső sávban a felhasználó a következő információkat látja: aktuális számlaállapot (valós és bónusz rubelben); gomb a “Feltöltés” részlegre való áttéréshez; az odds, nyelv, időformátum beállításai. A “My Account” menüpontra kattintva a rendszer egy legördülő listát jelenít meg a szekciókkal: “Átutalási előzmények”; “Személyes adatok”; “Fogadási előzmények”; “Visszavétel a számláról”; “Kérés a rendszergazdához”; “Kilépés”. Android vagy iOS rendszerű mobilalkalmazások állnak rendelkezésre a fogadásszolgáltató személyes szekrényének eléréséhez.

Zulabet számla feltöltése

A Zulabet.ru játékosok számára a befizetés és a kifizetés módjai a “Fizetések” szakaszban kerülnek bemutatásra (és a számla azonosítása után a Személyes területről érhetők el). Bankkártyákon keresztül 100 és 595 000 rubel közötti összegű befizetést kínálnak. Nincsenek jutalékok, a jóváírás feltételei – 1 perctől. Elérhető: “Visa”; “MIR”; “Mastercard”. Az Alfa Bank online banki szolgáltatásán keresztül 595 000 rubelig díjmentesen lehet befizetni. Elektronikus pénztárcák is használhatók a befizetésekhez (díjak nélkül): TSUPIS – 100-tól 595 000 rubelig; “Kiwi – 100-tól 15 000-ig; JuMoney – 100-tól 15 000 rubelig; Webmoney – 100-tól 15 000-ig. A “Mobile commerce” néhány másodperc alatt kínál pénzt befizetni, de korlátozásokkal: “Megafon” – 15 000 rubelig, 13,5% jutalék; “Beeline” — 5 000 rubelig, 11,99% + 10 rubel; MTS – 15 000 rubelig 11% -kal; “Tele2” – 15 000 rubelig 8,5% -kal.

Meccs előtti vonal

A Zulabet.ru bukmékeriroda több mint 20 sportágat kínál, amelyek között a legnépszerűbbek mellett megtalálhatóak: motorverseny; kerékpározás; strandröplabda; darts; softball; baseball. A 7. szekció szabályai 30+ sportesemény kimenetelét mutatják be: vezetés; a döntetlen időtartama; összesítés … perctől … percig; első öngól; a játékosok teljesítményének összehasonlítása a bajnokság végén; félidő mérkőzés; hendikep; dupla esély; totók és mások. A szórás megtekintéséhez kattintson az esemény nevére, és egy olyan oldalra lép, amely részletesen bemutatja a márkát és az esélyeket. Kínálnak fogadásokat kiber sportágakra: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends és kevésbé népszerű sportágak. A kiber sportesemények listáján a kiemelt események szerepelnek: A kártya befejezi a napot; Első vér; Hendikep; Összesen; Térkép időtartama percenként; Összes tört; Térképgyőztes; Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill és Rampage vagy más kill-sorozat. A fogadások rendszerben, ordináriumban és expresszben érhetőek el. 1 kattintásos fogadások is rendelkezésre állnak. Az oddsok az adott eseménytől, a kérés dátumától és időpontjától függnek. Az európai versenymérkőzésekhez 2,5%-os árrésszint tartozik. A top országok (pl. Spanyolország) másodosztályú mérkőzései esetében ez a szám 6%-ra emelkedik. A KHL mérkőzések esetében a margin 2,3%-ban van rögzítve.

Élő

Elérhető a felső vízszintes menüben található “ÉLŐ” gombra kattintás után. A rendszer egy új oldalon jeleníti meg az élő események listáját. A bal oldalon található egy oszlop a sportágak rendezésére. Alatta egy menü található, amelyből az esemény kezdési időpontja szerint lehet szűrni. Van egy Mel-Zone opció a pályán zajló események grafikus megjelenítésére. Az eredmények a lekérdezés időpontjában (a pontszámra korlátozva, részletes statisztikák szolgáltatása nélkül).

A Zulabet pénzeszközök visszavonása

A kifizetést a “Saját profilom -> Számláról történő kifizetés” gombra kattintva végezheti el. A Zulabet bukméker többféle módon kínálja a játékosoknak, hogy megkapják nyereményeiket: bankkártyák “Visa”, “MIR”, “MasterCard” – 1000,00 RUB-tól jutalék nélkül (átutalási idő – 15 perctől 3 munkanapig); elektronikus pénztárcák UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – 100 rubeltől 15 percig jutalék nélkül; banki átutalások – 100-tól 595.000 RUB-ig jutalék nélkül. A visszavonás akkor lehetséges, ha nincsenek aktivált bónuszajánlatok, “lógó” kérések a számla ellenőrzésére.

Támogatás

A Zulabet online ügyfélszolgálata a jobb alsó sarokban található. A Zulabet bukméker cég vezetőjének felhívásához kattintson a “Kérdés” gombra, és adja meg a problémát. Ők 5 percen belül válaszolnak. Mint más irodákban, gyakran kérdezik: “Olvassa el maga…”, “Nézze meg a szabályzatban…”, “Keresse meg a személyes szekrényében…”. Az online fogadási szolgáltatóval való gyors kommunikációhoz 24 órás forródrótot kínálnak – +7(800) 707-05-43. A hívás vezetékes telefonról ingyenes. Van egy e-mail címekből álló hálózat, amelyre a következőket kérik írni: info@Zulabet.ru – általános kérdések a bukmékerrel való munkával kapcsolatban; support@Zulabet.ru – technikai támogatás (mobil alkalmazások letöltése, problémák a hozzáféréssel vagy az oddsok megjelenítésével); security@Zulabet.ru – személyes számla biztonsága, befizetések, problémák a pénzfelvétellel kapcsolatos próbálkozásoknál, számlaellenőrzés és azonosítás; marketing@Zulabet.ru – marketingtevékenységek (sajtóközlemények, PR, public relations és reklám); partners@Zulabet.com – affiliate program a sportfogadással és fogadásokkal keresni vágyók számára. A “Kapcsolatfelvétel” résznél egy kapcsolatfelvételi űrlapot talál a Zulabethez való csatlakozáshoz. Az e-mail címet, a kérés tárgyát és a problémát kéri. Az előírt e-mail címre 3 órán belül válaszolnak.

Vélemények

Vannak jó és rossz vélemények a Zulabet-el való munkáról. A pozitív megjegyzésekben megjegyzik: az esélyek magasak; az azonosítás távolról is lehetséges (a weboldalon vagy a GosServices-en keresztül); üdvözlő bónuszt biztosít ; cashback – az elveszett összeg akár 10% -a; Alkalmazások mobil eszközökre Android vagy iOS alapú; RF FTS engedély, jogi státusz Oroszországban. A negatív vélemények szerint: a videóközvetítések nem minden eseményről érhetőek el; Nincs blog az események bejelentéseivel és a közelgő mérkőzések előrejelzéseivel; a vállalatnak nincs PPS (földi irodák hálózata); a technikai támogató csapat gyakran kéri, hogy “oldja meg maga”.