Intro

1xBet címek: szárazföldi fogadóirodák

Адреса 1хБет
A bukméker 1xBet az egyik legrégebbi és legelismertebb sportfogadási piac a FÁK-ban. Az “1xBet: mi ez a fogadóiroda” című cikkben részletes információkat találhat az irodának az útjáról, amíg el nem érte a felhasználók millióinak elismerését. Ma azonban a bukméker az online fogadáshoz kapcsolódik. Bár a cég a szárazföldi fogadóirodák hálózatával indult. Hogy vannak-e 1xBet címek és hol találhatók az iroda irodái, arról a cikkben lesz szó.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

A legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Fogadóiroda 1xbet: címek Moszkvában és Oroszország többi részén

Annak ellenére, hogy a fogadóiroda 1xbet Oroszországból származik, tevékenysége az ország területén tilos. Az orosz törvények megkövetelik, hogy a bukmékerek fő irodája az országban legyen, és megtagadják a szerencsejátékok nyújtását. az 1xBet nem hozott ilyen áldozatot az engedély megszerzéséért, mivel a szerencsejáték fontos szerepet játszik a bevételi struktúrájában. Csak az 1xBet-en több mint 10 ezer nyerőgép van, és minden második látogató az irodában kaszinókban fogad. Ezért nincs 1xBet cím Oroszországban.

Valójában 2010-ben a bukméker összes irodáját átadták az 1xStavka-nak (javasoljuk, hogy olvassa el az iroda részletes áttekintését). Ez a cég tanúsított és legálisan működik Oroszországban. És ha közelebbről megnézzük, a weboldal funkcionalitását, a sportfogadás kínálatát tekintve valamennyire olyan jó, mint az 1xBet. Ebben nincs semmi meglepő, mivel az 1xStavka szorosan kapcsolódik az 1xBethez. Ezért az összes 1xBet cím Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanyban és más orosz városokban már más felirat alatt működik. Ezekről a bukméker 1xStavka weboldalán talál információkat.

Az 1xBet ukrajnai címei

2009-től 2021-ig az ukrán jogszabályok tiltották a bukmékerirodákat és kaszinókat, kivéve a lottójátékokat. Ezért a cégek tábla nélkül, más márkanév alatt működtek, vagy online nyújtották szolgáltatásaikat. A bukmékeriroda 1xbet nem képez kivételt. A cég hosszú időn keresztül működött a nagyobb városokban internetkávézók álcája alatt. A szigorúbb ellenőrzések és bírságok után azonban 2017-re az iroda összes irodáját bezárták. Ezért a felhasználók nem találják meg az 1xBet jelenlegi címeit Ukrajnában.

Контакты 1хБет

Természetesen, ha az interneten keresgél, akkor megtalálhatja az 1xbet fogadóirodák címeit tartalmazó oldalakat Kijevben, Harkivban, Odesszában, Lvivben, Zaporozhjében és más nagyvárosokban. Ezek az információk azonban elavultak. A megadott helyen nem található bukmékeriroda.

Annak ellenére, hogy 2021-től a bukmékerek engedélyt kaphatnak szolgáltatásaik nyújtására Ukrajnában, az 1xBet nem sieti ezt a lépést. A cég a weboldalán keresztül fogadja a játékosokat, amely nincs blokkolva az országban. Éppen ezért a szárazföldi fogadóirodák megnyitása egyelőre nem várható.

1xbet szárazföldi fogadási oldalak más országokban

az 1xBet a világ legtöbb országában kizárólag online fogadási szolgáltató. A platformon sportfogadásokat, cyber sportokat vagy kaszinójátékokat lehet fogadni. Ugyanakkor Kazahsztánban, Moldovában és más országokban is találhatunk bukmékerirodákat. Azoknak a játékosoknak, akik hozzászoktak a fogadóirodák látogatásához, ez fontos előny.

Sajnos a cég nem ad tájékoztatást a címekről a weboldalon. Ezért a keresőmotorokat kell használnia, és saját maga ellenőrizheti az adatok helytállóságát. Az 1xbet címének kiderítéséhez írhat a chatre vagy hívhatja a telefonszámot is. Ha a fogadó lakóhelye szerinti országban elérhetőek, akkor ezt az információt a támogató csapat adja meg.

Releváns hírek