Intro

Weboldal biztonsága: hogyan tudok átjutni a captcha-n az 1xBetnél?

Восстановление пароля 1хБет
Az 1xBet fogadási oldal megfelel a szerencsejátékokra vonatkozó összes biztonsági követelménynek. Ezért a játékosok az 1xBet-nél történő regisztráció után nem aggódhatnak személyes adataik elvesztése miatt. Ezek biztonságosan védve vannak az iroda szerverein. A vállalat az automatizálás ellen is küzd az oldalon: az emberi cselekvések másolására szolgáló makrók és szkriptek használatát észlelik, és a szabálysértőket megbüntetik. Ezért ebben a cikkben szeretnénk elmondani az oldalon a védelem egyik módjáról, amelyet a játékosok gyakran kritizálnak. Az 1xbet reCAPTCHA szolgáltatásáról beszélünk.
[/box_text]

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

A legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az a captcha az 1xBetnél?

A botok megállításának leggyakoribb módja a captcha használata. Az 1xBetnél a reCAPTCHA legújabb verzióját használják – a felhasználók ellenőrzése egy automatikusan generált képi sorrenddel. A játékosnak az 1xbetnél meg kell találnia az összes olyan képet, amely megfelel a captcha lekérdezésnek. Rendszerint egy személy az első próbálkozásnál megoldja a feladatot (ritkábban a második, harmadik stb. próbálkozásnál). Ha azonban egy bot próbálkozik ilyen védelemmel, a siker esélye a nullához közelít. Bár a 2000-es évek hajnalán használt szöveges captchákat az anti captcha szolgáltatások megtanulták 90%-os hatékonysággal kijátszani.

A bukmékerirodák weboldalán képekkel ellátott captchát használnak (reCAPTCHA szolgáltatás). Ezt a regisztrációhoz, az oldalra való bejelentkezéshez (bejelentkezés az 1xBet személyes szekrényébe), a jelszó helyreállításához és a kuponok ellenőrzéséhez használt űrlapokba integrálják. A játékosok észrevehetik, hogy ezekben az űrlapokban nem mindig található az 1xbet captcha. Az a tény, hogy az algoritmus ellenőrzi a személy viselkedését az IP-cím, a kattintások, az oldalmegtekintések alapján, és képes felismerni egy személyt anélkül, hogy további ellenőrzésen menne keresztül.

Hogyan lehet a captcha az 1xbet-en?

Annak ellenére, hogy a “bot” ellenőrzésen való átjutás folyamata nem bonyolult, néhány játékosnak nehézségei vannak a captchával az 1xbetnél. Rendszerint a felhasználókat bosszantja az ellenőrzési űrlap jelenléte. Az a tény, hogy plusz időt vesz igénybe, amelyet a fogadó a fogadások elemzésére és a fogadások elhelyezésére használhat. Az 1xBetnél azonban nincs mód a captcha megkerülésére. Csak követnie kell ezeket a lépéseket:

  • Kattintson a “Nem vagyok robot” gombra az ellenőrző űrlapon. Gyakran már ebben a szakaszban a szkript tovább ugrik a játékos, anélkül, hogy képeket mutatna.
  • Amikor az űrlap 9 képpel nyílik meg, meg kell találnia a megfelelő számú kért képet – kattintson rájuk. A játékos ellenőrzése után a játékos továbbléphet.
  • Ha a játékos a kérdésre adott válaszok közül téved, még egy ellenőrzést kell elvégezni. Érdemes figyelmesnek lenni és nem kapkodni.

Ezek az ajánlások elegendőek lesznek ahhoz, hogy gyorsan és fájdalommentesen átmenjen a captcha az 1xbetnél.

Капча на 1xBet

Hogyan tudok átmenni a captcha-n az 1xBet-nél a telefonomon?

Ha a telefonját használja, a játékos vagy telepítheti az 1xBet alkalmazást, vagy fogadhat az oldal mobil verzióján. Az első esetben, miután bejelentkezett az alkalmazásba, a játékosnak nem kell captchát beírnia. Azonban további ellenőrzés lehet a portál mobil verzióján.

Az 1xBet telefonon történő captcha bevitelének teljes folyamata nem sokban különbözik a számítógéptől. A játékosnak az ellenőr által felkínált képeket is meg kell adnia. Figyelembe kell azonban venni az okostelefon képernyőjének méretét. Mivel nem mindig kényelmes a képekre kattintani a méretén keresztül, mivel nagyobb az esélye a kihagyásnak. Ráadásul nem minden játékos fogja megérteni, hogy a méretükön keresztül mi látható a képeken. Ezért hosszabb ideig tarthat a captcha átjutása az 1xbetnél a telefonon.

Releváns hírek