Optibet

Optibet Logo
Bónusz

100€ bónusz az első befizetéskor!

Az Optibet fogadóiroda áttekintése

Fejlődéstörténet és általános információk az Optibetről

Az Optibet fogadóiroda 2008-ban kezdte meg működését Lettországban. Néhány éven belül a vállalat fogadóirodák hálózatát hozta létre a balti államokban (Litvánia, Lettország és Észtország). Ahhoz, hogy ezekben az országokban működhessen, engedélyt kapott a helyi szabályozó hatóságoktól, így a játékosok teljesen legálisan vehetik igénybe az iroda szolgáltatásait. 2015-ben az Optibet úgy döntött, hogy a szomszédos európai országokból is vonzza a felhasználókat. Elindult az optibet.com weboldal, amely hat nyelven áll a játékosok rendelkezésére.

Annak ellenére, hogy az Optibet fogadóiroda a fogadások számában alulmarad a nagy szerencsejáték-intézményekkel szemben, a felhasználók számára elérhető események a népszerű bajnokságok összes top mérkőzésén. Ezenkívül a találkozók esélyei magasabbak, mint a piacvezetőké. Ez pontokat ad a bukméker új felhasználókért folytatott küzdelméhez. Ami az egyéb előnyöket és hátrányokat illeti, röviden tárgyaljuk őket a felülvizsgálatunkban.

Az Optibet weboldalának működési engedélye

A klasszikus online bukmékerekkel ellentétben az Optibet több engedéllyel is rendelkezik: Először is, a cég minden olyan országban rendelkezik engedéllyel, ahol a fogadóirodák találhatók – Litvániában, Lettországban és Észtországban. A bukméker határozatlan ideig rendelkezik az engedélyekkel, és az irodáiban és az online szolgáltatásokon keresztül fogadhatja a felhasználókat. Másodszor, az Optibet, miután elindította a weboldalt, engedélyt kapott egy máltai regisztrátortól. Ez a dokumentum 10 évig, 2025-ig érvényes, és megújítható, ha a bukméker a továbbiakban is megfelel a szervezet követelményeinek. Érdemes megjegyezni, hogy a máltai joghatóság alatt működő szerencsejáték-létesítmény működtetése több kiváltságot biztosít a vállalat számára, mint a curacaói joghatóság alatt kiadott engedély. Az európai államok szívesebben hunynak szemet a bukméker offshore engedélyének használata felett, és nem blokkolják a fogadóiroda weboldalát. Az Optibet ezért korlátozások nélkül vonzhatja az európai felhasználókat.

Az Optibet honlapja és mobilalkalmazása

Az Optibet fogadóiroda modern weboldalt kínál játékosainak, amely elérhető az optibet.com címen vagy a nemzeti tükrökön (azon országok tartományi zónáiban, ahol a vállalat működik). A portál kezdőlapja egy névjegykártya, amely az exkluzív ajánlatokról, promóciókról és népszerű játékokról nyújt tájékoztatást. A sportfogadás, kaszinó, online kaszinó, virtuális sportok és póker az azonos nevű szekciókban érhető el. Minden oldal saját funkciókkal rendelkezik, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyszerűsítsék a fogadások elhelyezésének vagy a szerencsejátékok élvezetének folyamatát. Szintén említésre méltó az egyes oldalak és az egész oldal nagy betöltési sebessége. Az Optibet webportál mobileszközökre optimalizált. Ezért a fejlesztők nem hoztak létre egyszerűsített verziót telefonok és táblagépek számára. A weboldal mobil eszközökről történő elérésével a játékosok minden olyan műveletet elvégezhetnek, amely az oldal dextopról történő látogatásakor elérhető. Sajnos mobilalkalmazás nem áll a felhasználók rendelkezésére. A bukméker még nem jelentette be, hogy szándékában állna ilyen programot létrehozni. Azonban elnézve, hogy a vállalat milyen aktívan fejleszti weboldalát és népszerűsíti magát az interneten, feltételezhető, hogy az alkalmazás kérdése hamarosan pozitívan fog megoldódni.

Felhasználói regisztráció az Optibet weboldalán

A weboldal látogatói, akik még nem rendelkeznek fiókkal, egy egyszerű regisztrációs eljáráson mehetnek keresztül. Ehhez csupán néhány lépést kell követni:

  • Először is, a képernyő jobb felső sarkában a “Regisztráció” gombra kell kattintania. Az űrlapon meg kell adnia az e-mail címét és a jelszavát, el kell fogadnia a bukméker általános szerződési feltételeit, és meg kell erősítenie a számla létrehozását.
  • Másodszor, miután bejelentkezett a személyes fiókjába, ki kell töltenie egy kártyát a személyes adatokkal. Az adatoknak helyesnek kell lenniük.
  • Harmadszor, el kell küldenie a nemzeti vagy nemzetközi útlevelének másolatát, amikor a cég kéri a személyazonosságát igazoló dokumentumot.

Csak a profil Optibet szakemberek általi ellenőrzése után tekinthető a játékos fiókja aktiváltnak.

Regisztrációs bónusz 100 EUR-ig

OptiBet regisztrációOptiBet regisztráció

Promóciók és bónuszok az Optibet felhasználói számára

Az Optibet felhasználói több tucatnyi promócióhoz férhetnek hozzá, amelyek a fogadásokra és szerencsejátékokra vonatkoznak. Az összes ajánlatot a Promóciók szekcióban gyűjtjük össze, és tovább osztjuk tematikus kategóriákba: Kaszinó, Sport, Élő Kaszinó, Póker és Új játékosok. Ez megkönnyíti a felhasználók számára, hogy megtalálják az őket érdeklő promóciókat a weboldalon. Az új Optibet felhasználók, miután aktiválták profiljukat, nem egy, hanem több üdvözlő bónusz közül választhatnak. A bukméker ilyen jutalmakat kínál:

  • Fogadás kockázat nélkül akár 100 euróig a “Sport” szekcióban. A bónusz megszerzésének rendszere hagyományos: a befizetéskor egy ezzel egyenértékű bónusz kerül jóváírásra a számláján. Ezt 30 napon belül kell megtennie.
  • 100 euróig terjedő bónusz és 100 pörgetés a Kaszinó és a LiveCasino szekciókban. A készpénzjutalom tétként érhető el. Az ingyenes pörgetések igénybevételéhez legalább 20 € befizetést kell teljesíteni. A készpénzes bónusz és a pörgetések megforgatása az ajánlatban leírt séma szerint történik.
  • A póker szekcióban akár 2 000 € összegű bónusz is elérhető. A jutalom jóváírása 2 lépésben történik készpénzvisszatérítés formájában, bizonyos műveletek elvégzése után.

Az üdvözlő bónuszon kívül a játékosok egyéb promóciókban is részt vehetnek. Ezek közül néhány állandó, mások pedig folyamatosan frissülnek. Ily módon a felhasználó saját stratégiát dolgozhat ki a fogadásokban elért nagyobb nyeremények megszerzéséhez.

Optibet sportfogadás és játékok

Az elmúlt néhány évben az Optibet kínálata jelentősen bővült. A bukméker új szerencsejátékokkal és sporteseményekkel bővült. A felhasználóknak most már több választási lehetőségük van a fogadások elhelyezésére. Az összes sporteseményt a “Sport” oldalon gyűjtöttük össze. A bukméker több mint 30 játékágban kínál mérkőzéseket és találkozókat. Ezek közül a legtöbb a labdarúgás, a kosárlabda, a jégkorong és a tenisz. Lehetőség van azonban snooker vagy vegyes harcművészetekre vonatkozó események megtalálására is. Az oddsok minden eseményre átlagosak a piacon, és magasabbak, mint a népszerű bukmékereknél. Lehetőség van élő fogadások elhelyezésére és a mérkőzések online megtekintésére. Ezenkívül az Optibet különböző fogadási típusokat kínál, beleértve az egyéni és expressz fogadásokat is. Ha pedig a játékosok virtuális mérkőzések kimenetelét szeretnék megjósolni, akkor ezt a Virtuális Sportok szekcióban tehetik meg. A szerencsejátékok több szekcióban kerülnek bemutatásra. A felhasználóknak lehetőségük van kipróbálni magukat a klasszikus játékokban – rulett, baccarat és póker. Más játékosokkal játszhatnak különböző asztaloknál, többek között valódi krupiékkal. Emellett érdemes kiemelni a nyerőgépeket is. A kínálatban népszerű nyerőgépek és kevésbé ismert játékok egyaránt megtalálhatóak. Mindegyiket azonban olyan cégek támogatják, amelyek engedélyt kaptak szerencsejáték-szoftverek készítésére.

Fizetési módok az Optibet weboldalán

Az Optibet bukméker csak az alapvető módszereket támogatja a befizetésekhez és a pénzfelvételhez a számláról. A mai naptól kezdve a játékosok a következőket használhatják:

  • MasterCard és Visa kártyával történő átutalások.
  • Fizetések a MuchBetter és Skrill e-pénztárcákról (beleértve a Rapid Transfer szolgáltatást is).
  • Tranzakciók a Neteller és az Euteller segítségével.

Sajnos a cég nem dolgozik kriptovalutákkal, amelyek egyre népszerűbbek a fogadók körében. Számos más TOP fizetési rendszer és e-pénztárca sem támogatott. A bukméker ezt a hátrányt egy kis, 0,10 eurós befizetési/kivételi összeggel kompenzálja. Az Optibet ráadásul nem számít fel semmilyen jutalékot az összes kifizetésért.

Játékosok támogatása az Optibetnél

Ha bármilyen további kérdés vagy probléma merülne fel, az Optibet felhasználói kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal. Ez hétfőtől vasárnapig 9 és 1 óra között tart nyitva. Az operátorok e-mailben, kapcsolatfelvételi űrlapon és élő chaten keresztül is elérhetők. A játékosoknak lehetőségük van a forródrót szám hívására is. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az e-mail és a telefonszám országonként eltérő. Naprakész információkat a Kapcsolatfelvétel menüpontban találsz. Az operátorok hat nyelven adnak választ: Lettül, litvánul, észtül, finnül, oroszul és angolul. Az angol nyelv univerzális nyelvként használható.

Következtetések az Optibet műveleteiről

Az Optibet a regionális bukmékerek közé tartozik. Az iroda abszolút vezető szerepet tölt be a balti piacon, ahol fogadóirodák hálózatát telepítette és online szolgáltatásokat nyújt. 2015 óta a vállalat elkezdett belépni a szomszédos országok piacaira, és aktívan fogadja például a finnországi, oroszországi stb. felhasználókat. A bukméker azonban nem büszkélkedhet azzal, hogy kiszolgálja az Amerikából, Afrikából vagy Ázsiából érkező játékosokat. Bár a vállalat nem jelentett be semmilyen tervet a globális szerencsejáték-piacra való terjeszkedésre. Ha egy felhasználó megbízható regionális bukmékert keres, az Optibet kiváló választás. A cég egyszerű és funkcionális weboldalt, rengeteg sportfogadást és szerencsejátékot, jó oddsokat és bónuszokat kínál. A játékosok kérdéseire gyorsan reagáló profi ügyfélszolgálatot is igénybe vehet. Azonban a fizetési módok kis választéka, a mobilalkalmazás hiánya és a nem sportesemények kissé frusztrálóak lehetnek a felhasználók számára. Ezek azonban nem kritikusak.

Népszerű kérdések az Optibetről

✅ Van engedély az Optibetnél?

A bukmékeriroda többféle licencet használ. A cég több országban is megszerezte az irodák működtetéséhez szükséges dokumentumokat. Az Optibet fogadóiroda Máltán is rendelkezik engedéllyel. Ennek a dokumentumnak a megléte lehetővé teszi a cég számára, hogy a világ különböző országaiból fogadjon felhasználókat. A bukméker azonban egyelőre Közép- és Kelet-Európára koncentrál.

💵 Milyen regisztrációs bónuszra számíthatnak az Optibet játékosai?

Az Optibet bukméker többféle bónusz közül választhatnak az újonnan érkezők. Ezek lehetnek akár 100 euróig terjedő jutalom a sportban (kockázatmentes fogadás), akár 100 euróig terjedő bónusz a kaszinóban (fogadási biztosítás) vagy akár 2000 euróig terjedő bónusz a pókerben (cashback). Minden jutalomtípusnak saját rendszerű a fogadás és a fogadás. A feltételekről bővebben a Promóciók oldalon olvashat.

Milyen támogatási csatornákat biztosít az Optibet?

A bukmékeriroda többféle módon kínálja a játékosoknak a kapcsolatfelvételt a támogató operátorokkal. Használhatják a chatet (a képernyő jobb alsó sarkában elérhető), az e-mailt vagy a telefonszámot (a naprakész adatok a Kapcsolat oldalon találhatók). Felhívjuk figyelmét, hogy a nap 24 órájában nem érhető el a támogatás.

Az

operátorok minden nap 9 órától hajnali 1 óráig állnak rendelkezésre

💳 Hányféle fizetési lehetőség érhető el az Optibetnél?

Az Optibet fogadóiroda nem büszkélkedhet sok fizetési móddal. A felhasználók számára 7 lehetőség áll rendelkezésre a befizetésre és a nyereményeik kifizetésére. Ezek a MasterCard és Visa fizetési kártyák, az e-pénztárcák Skrill (beleértve az új Rapid Transfer szolgáltatást) és MuchBetter, a Neteller és Euteller fizetési rendszerek. A minimális/maximális befizetési összegről a bukméker weboldalán tájékozódhat.Optibet Logo

100€ bónusz az első befizetéskor!