Intro

1xbet Burundi

A vízválasztó év, amely betiltott minden szerencsejátékot az országban, 2018 volt, amikor is csak a Burundi Nemzeti Lottó működhetett, de a nyereséget jótékonysági célokra kell fordítania. Jelenleg csak néhány kaszinó működik az országban, amelyeket a lottó üzemeltet, és amelyek nagyon alacsony nyereményeket kínálnak. Ez a tény azonban megkönnyíti a külföldi bukmékerek számára, hogy új játékosokat fogadjanak az országból. Ez a cikk pedig az egyikükről szól, konkrétan az 1xbet Burundiról, amely a világ minden táján működik.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Miután elvégezte a regisztráció utolsó lépését és befizette az első pénzét, akár 100 EUR/USD bónuszt is kaphat, ami az egyik legmagasabb az online bukmékereknél. Ezen kívül folyamatos bónuszok is vannak, amelyeket az 1xbet a jövőbeni fogadásokon köszön meg a jóindulatodért. Játszhatsz a kaszinó bármelyik játékával, vagy fogadhatsz a ház legmagasabb tétjeivel. A póker, a blackjack, valamint a rulett készen áll a legigényesebb játékosok, de a teljesen kezdők számára is. Választhatja a klasszikus asztali oldalt és a mobilalkalmazásokat is, mind az Android, mind az iOS platformokra.

Online fogadások Burundiban

Ahogy a cikk elején említettük, a 2018-as törvénynek köszönhetően a szerencsejáték minden formája illegális. Ezért csak a Burundi Nemzeti Lottót találjuk, de annak a nyereséget jótékony célra kell fordítania. Ezért a nyeremények nagyon alacsonyak, és a helyiek különböző külföldi fogadóirodákat keresnek fel, köztük az 1xbet-et. Ezekre lehet támaszkodni, ráadásul már a kezdetektől fogva magasabb nyereményeket és bónuszokat kínálnak.

Be- és kifizetések az 1xbet Burundinál

A statisztikák szerint a leggyakrabban használt hitelkártyák a MasterCard, a Visa, de a Maestro is. Alternatívaként az e-pénztárcák széles körben elterjedtek az egész interneten, ezért nem fogják felhívni a bank figyelmét, amely blokkolhatja a szerencsejátékra irányuló tranzakciókat. Egy példa vagyok E-Pay nbeo B-Pay pénztárcák, amelyek zökkenőmentesen és megbízhatóan működnek több pénznemben. Azonban még a kriptovaluta-rajongóknak sem kell kétségbeesniük, mivel az 1xbet több ilyen pénztárcát is engedélyez. Itt megemlítjük a talán leghírhedtebb Bitcoint, de a teljes lista készen áll az 1xbet Burundi fizetési módoknál. Köszönjük az idejét és sok szerencsét az 1xbetnél tett fogadásokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek