Intro

Az 1xBet régi verziója: jellemzők és különbségek

1хБет старая версия
Az 1xBet weboldalának első lite verziója 2012-ben indult, amikor a vállalat megoldotta a licencproblémát. A platform létrehozásán a szerencsejáték-piac egyik vezető webstúdiója dolgozott. Ennek köszönhetően a weboldal egyrészt egyszerű és letisztult, másrészt funkcionális és többfunkciós. Így az oldal gyorsan rajongók ezreit vonzotta világszerte. Ahogy azonban a projekt növekedett, úgy nőtt a bukméker weboldala is. Ez azonban sok játékosnak nem tetszett. Ezért keresik az 1xBet régi verzióját. Mik a jellemzői, és miben különbözik a régi portál az újtól?

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Az 1xbet oldal régi verziójának áttekintése

Az 1xBet weboldalának utolsó nagyobb frissítése 2019-ben történt. Az írás idején, 2021-ben már vannak fejlesztések az új portálról, amelyet aktívan kínálnak a felhasználóknak. Ha az 1xBet hivatalos weboldalára lép, akkor a logó mellett az “Új” szót láthatja, és a portál gyorsabb és kényelmesebb verziójának megjelenésére utaló utalást.

Ezért a mai naptól kezdve az 1xBet weboldalának régi verziója a 2019-ben megjelent verzió. Ha egy játékos egy korábbi verziót keres, akkor csak a blogokon és fórumokon nézheti meg a dizájnt, vagy a weboldal archívum szolgáltatását (archive.org), és megtekintheti az oldal korábbi fotóit.

Смена версии сайта 1хБет

Az 1xbet régi verzióját az oldal fejlécében található többszintű menü jelenléte különbözteti meg. Az első szinten az alkalmazás letöltésekhez, a fizetési módokhoz, a statisztikákhoz, illetve a bejelentkezéshez vagy fiók létrehozásához lehet eljutni. A második szint a fogadási és játékrészekhez vezet. A menüpontok száma összesen 14, szemben az előző verzió 9 pontjával.

A munkaképernyő 3 részre van osztva: középen a fogadásokkal és játékokkal kapcsolatos információkat tartalmazó terület található, a jobb oldalon a bejelentkezési widget, a bónuszok és a fontos játékok, a bal oldalon pedig az események vagy játékok szűrője és a mérkőzésekkel kapcsolatos további információk.

A régi 1xBet weboldal erősségei közé tartozik a könnyű navigáció (a menüknek és widgeteknek köszönhetően gyorsan eljuthat a kívánt részhez), az intuitív felület, a reszponzív design és a cross-browser (az oldalak helyesen jelennek meg a különböző felhasználói eszközökön). Ugyanakkor a lassú betöltési sebesség a nagyszámú szkriptek révén, a képernyő torlódása eseményekkel – az 1xbet régi verziójának legfontosabb hátrányai. A portál új verziójának sikerült megoldani az egyik ilyen hiányosságot, nevezetesen az oldal sebességének növelését. Bár a csapatnak tovább kell dolgoznia a platform optimalizálásán.

1xbet régi verzió: bejelentkezés a portálra

Amint azt a “Hogyan kell bejelentkezni az 1xBet-be” című cikkben megjegyeztük, ma a felhasználók számára a webhely két változata áll rendelkezésre – az 1xbet új és régi verziója. A portál frissített kialakítása és funkcionalitása még mindig a tesztelési fázisban van. Ezért a bukméker felajánlja a játékosoknak, hogy saját maguk váltsanak az új verzióra, és ezt a lépést még nem teszi kötelezővé. Így a fogadók bejelentkezhetnek az iroda régi oldalára a hivatalos 1xbet.com címen.

A fórumokon és a weboldalakon találhat anyagokat állítólag alternatív hozzáférést az 1xbet oldalához egy tükrön keresztül. Ebben az esetben az oldal kialakítása a régi maradt, így a játékosok kényelmesen használhatták a portált. Valójában ez nem így van. Minden hivatalos bukmékeri tükör ugyanolyan kialakítású, mint a fő verzió. Ez lehet a régi vagy az új verzió. Ezért a cég nem hagyja meg az 1xbet tüköroldalakat a régi verziókkal.

1хБет новый сайт

Frissítés a régi verzióról az 1xBet új verziójára

Az 1xbet weboldal új verziója számos előnnyel rendelkezik a régi verzióhoz képest. Először is, gyorsabban működik minden típusú eszközön, ahogy arról korábban írtunk. Másodszor, a fogadási funkciók száma az új verzióban sokkal nagyobb. Harmadszor, vannak új részek a népszerű kérdésekre adott válaszokkal. Mindez kényelmessé teszi az oldal új verziójának használatát.

Ha egy játékos úgy dönt, hogy az 1xBet régi verziójáról az új verzióra vált, akkor megéri:

  • Kattintson a cég logója melletti “Új” szóra, és kövesse a felugró ablakban megjelenő linket.
  • Írja be a böngésző címsorába a lite.1xbet.com címet.

Lehetséges, hogy idővel az új verzió felváltja a régi 1xbet webhelyet. Azonban 2021-től kezdve a felületváltás így néz ki.

Releváns hírek