Intro

1xbet Portugália

Az új törvények elfogadásáig Porugalban a fogadásokat biztosító monopólium a Santa Casa de Misericordia de Lisboa volt. Az adók szintje miatt nem sok helyi cég működik online fogadásokat. Ez azonban segít és megfelel a külföldi szolgáltatóknak, akik az új törvényeknek köszönhetően tárt karokkal és olyan bónuszokkal fogadják az új fogadókat, amelyekhez a helyiek Portugáliában nem voltak hozzászokva. Az egyik ilyen bukméker az 1xbet Portugal, amely olyan bónuszokat és oddsokat ad, amelyek a jéghegy csúcsához tartoznak.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A legélvezetesebb a kezdés, ezért kezdjük a néhány kattintással történő regisztrációval, amiért akár 100 eurós bónuszt is kaphatsz az első befizetésedre. Annak ellenére, hogy a 100 eurós bónusz az egyik legmagasabb, még többre számíthatsz, ha több fogadást teszel az 1xbet-nél. A weboldal és a mobilalkalmazás kifinomult és egyszerű kialakítása még egy teljesen kezdő fogadó számára is érthető. Az 1xbet Portugalso játékkínálata széles, itt megtalálja a klasszikus kaszinót, de a legmagasabb oddsokkal rendelkező sportfogadást is. A kaszinóban például pókerezhet, vagy megpörgetheti a rulettkereket, és szerencsét próbálhat.

Online fogadások Portugáliában

Nem sok helyi szolgáltató kínál online fogadásokat. Ennek oka a magas adók, amelyeket a cégeknek az államnak kell fizetniük, ezért a helyiek külföldi szolgáltatókat keresnek és használnak. Nem kell azonban keresgélnie, mert az 1xbetnél mindent megkap, ami a professzionális fogadási élményhez szükséges.

Be- és kifizetések az 1xbet Portugáliánál

A legegyszerűbben Visa, MasterCard vagy Maestro kártyával lehet befizetni és kifizetni. Azon meglévő ügyfelek számára, akik többet intézik pénzügyeiket online, az e-pénztárcák is rendelkezésre állnak, és megbízhatóan és gyorsan működnek. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, amelyek a kevés elérhető tárca közé tartoznak. Természetesen a kriptovaluták is a legbiztonságosabb átutalási módok közé tartoznak. Ilyen például a leghíresebb Bitcioin, de az oldalon a fizetési módok menüpontban az összes módszert megtalálod. Mindenkinek, aki eddig elolvasta, sok sikert kívánunk az 1xbet-nél kötött fogadásokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek