Intro

1xbet Venezuela

Venezuela, az egyik legnagyobb olajexportőr, az amerikai kontinens déli részén található. Annak ellenére, hogy a szerencsejátékok nagy része legális, erős szabályozások vannak érvényben, amelyek arra kényszerítik a fogadókat, hogy külföldi szolgáltatókat keressenek. Éppen ezért számtalan venezuelai új fogadókat fogadnak tárt karokkal. Az egyikről ebben a cikkben többet is elárulunk, hiszen nem csak Venezuelában az egyik legkeresettebb.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált cég, amely ezen a téren a legjobbak közé tartozik, az 1xbet Venezuela. A kezdéshez egy rövid regisztrációt kell elvégeznie, amiért akár 100 euróval is megjutalmazzák az első befizetése alkalmával. A bónusz azonban nem áll meg itt, mivel az 1xbet ismét szép bónuszokkal és nyereményekkel jutalmazza Önt, ha a következő fogadásait is rájuk bízza. Itt nem csak a klasszikus kaszinót találod rulettel, pókerrel és sok más játékkal, hanem sportfogadást is az online fogadási piac legmagasabb oddsaival. Az egyszerű, remekül működő weboldalt egy mobilalkalmazás egészíti ki, amellyel folyamatosan kézben tarthatja fogadásait.

Online fogadások Venezuelában

A Venezuelában tapasztalható szigorú szabályozás ellenére a külföldi szolgáltatókat semmilyen módon nem blokkolják vagy korlátozzák. Éppen ezért a helyiek egyre inkább ott keresnek bázist. Nemcsak magasabb bónuszokat kapnak, hanem olyan díjakat is, amelyeket a helyi legális és illegális cégeknél nem kaphatnak meg. Ezért van az 1xbet, amely tudja, hogyan kell gondoskodni a fogadókról.

Betétek és kifizetések az 1xbet Venezuelánál

A legegyszerűbb lehetőség az átutalások és kifizetések a hitelkártyákra, mint például a Visa, MasterCard és Maestro. Egy másik lehetőség az elektronikus pénztárcák, amelyek nagyszerűen működnek és garantálják a megbízható pénzátutalást. Az E-Pay vagy a B-Pay példák erre, de sok más is szerepel az interneten. Természetesen vannak kriptovaluták is, amelyek közé talán a leghíresebb Bitcoin-t is sorolhatjuk, de mivel az 1xbet egy provizórikus, az oldalon a fizetési módok között az összeset megtalálod. Sok szerencsét kívánunk mindenkinek, aki az 1xbet Venezuelával kezdi meg fogadási karrierjét, és kihasználja a készen álló 100 eurós bónuszt.

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek