Intro

1xbet Egyenlítői-Guinea

gq

A szerencsejáték 1995 óta szabályozott és legális az országban. A helyieknek számos lehetőségük van kaszinójátékokat játszani. Ezzel ellentétes megközelítéssel találkozhatunk azonban a sportfogadással, amely nem szabályozott, és nincsenek fogadóirodák az országban. Ezért, ha a helyzet nem változik, a helyiek kénytelenek külföldi fogadóirodákat igénybe venni, amelyek tárt karokkal fogadják a helyi játékosokat. Mi pedig ebben a cikkben az egyik legjobban értékeltről írunk.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A regisztrációért, amely mindössze néhány percet vesz igénybe, akár 100 EUR/USD bónuszt is kaphatsz, amelyet az első befizetéskor fizetnek ki. Vannak azonban folyamatos bónuszok is, amelyekkel az 1xbet megjutalmazza Önt, ha a későbbi fogadásokon és játékokon bizalmat mutat. A kaszinó szerencsejátékosokat, amelyek közül az 1xbet számosat kínál, valamint a sportfogadókat lenyűgözik a bukmékerek által kínált legmagasabb oddsok.

Online fogadások Egyenlítői-Guineában

A kulcsfontosságú év, amikor Egyenlítői-Guinea elkezdte legalizálni és szabályozni a szerencsejátékokat, 1995 volt. Ettől az évtől kezdve minden olyan cégnek, amely szerencsejáték-üzletet kíván folytatni az országban, engedélyt kell kérnie a Pénzügyminisztériumtól. Az országban tehát több engedélyezett kaszinó is működik, de ezek nem kínálnak sport- vagy egyéb fogadási lehetőséget. Ezért a helyiek a külföldi cégekhez fordulnak, amelyek nemcsak üdvözlő bónuszokat, hanem a legjobb nyereményszorzókat is kínálják. Nincs ez másképp az általunk ajánlott 1xbet Equatorial Guinea esetében sem, amely globálisan működik.

Be- és kifizetések az 1xbet Equatorial Guinea-nál

A legegyszerűbb lehetőség a Visa, MasterCard, de a Maestro hitelkártyák használata is. Továbbá az összes nagyobb cég e-pénztárcája is támogatott. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, de a teljes listát az 1xbet fizetési feltételeiben találja. Az elektronikus pénztárcák ráadásul egy érdekes módszer, amellyel az interneten dolgozhatunk a pénzzel. A kriptovaluták még mindig a leggyorsabban növekvő módszer, amelyek közül a leghíresebb Bitcoin mellett számos más, az 1xbetnél használatra kész pénzt találunk. És mivel csak ennyit készítettünk neked, sok sikert kívánunk az 1xbet játékaihoz!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek