Unibet

Unibet_logo
Bónusz

50 EUR bónusz

Áttekintés

Az Unibet Európa egyik legnagyobb bukmékere, melynek székhelye Máltán található. A céget 1997-ben alapították, és jelenleg brit, francia és egyéb szerencsejáték-engedélyekkel rendelkezik. A tőzsdén jegyzik, több mint 150 országból vannak ügyfelei, és háromszor (2006-ban, 2008-ban és 2009-ben) a “Legjobb európai szolgáltató a sportfogadási piacon” címet kapta. Az Unibet tagja az IBIA-nak (International Betting Integrity Association), valamint az EGBA-nak (European Gaming and Betting Association). Hivatalos weboldal – a .com domain zónában található az unibet címen.

Bejelentkezés az oldalra

Annak ellenére, hogy a bukméker nem rendelkezik orosz licenccel, a cég weboldalára be lehet lépni. A keresőmotorokban az oldal a lista elején található (kérésre unibet vagy unibet). Ezenkívül nem nehéz megtalálni az aktuális Unibet tükröt (CIS verzió). Mindazonáltal, ha az internetszolgáltatója korlátozza az oldalhoz való hozzáférést, akkor sem lesz nehéz megtalálni egy működő módot az oldal elérésére. Soroljuk fel a legegyszerűbb és legnépszerűbbeket – tükör (teljes analóg, a fő weboldal ikertestvére), anonimizáló eszközök, proxy-szerverek, VPN-bővítmények és alkalmazások, egyes böngészők beépített opciói, Tor böngésző, a saját számítógép beállításainak módosítása, mobil alkalmazások.

Regisztráció és azonosítás az Unibetnél

Ahhoz, hogy a játékos fogadni tudjon az Unibetnél, regisztrálnia kell, és legalább a következő adatokat kell megadnia: valódi név és vezetéknév, lakóhely, születési idő, érvényes e-mail cím, becenév (login) és jelszó. Csak tizennyolcadik életévüket betöltött személyek regisztrálhatnak, és a vállalatnak joga van a korigazolás másolatát kérni. Ilyen dokumentumok hiányában a játékos fiókja felfüggeszthető.

Minden játékosnak, aki regisztrációra jelentkezik, a következő dolgokat kell garantálnia:

természetes személy és nem jogi személy; nem rendelkezik egyes országok (a teljes lista a szabályzatban található), köztük Oroszország, Türkmenisztán, Üzbegisztán lakosával; nem foglalkozik olyan hivatásos sportágakkal, amelyekre a cég fogadásokat kínál; teljes mértékben cselekvőképes és a saját nevében jár el; legálisan szerzett pénzzel fog játszani; időben elvégzi a személyes adatainak módosítását; nincs és nem lesz másik számlája az Unibetnél vagy a hozzá kapcsolódó cégeknél. A bukméker bármikor kérheti a személyazonosság, a lakóhely és a bankszámlakivonat igazolását.

Az Unibet hivatalos weboldalának áttekintése

Felület

Nagyon szolid design, nem bonyolult megoldások, de jól néz ki. Ráadásul funkcionális. Az Unibet hivatalos weboldalának megjelenésére és használhatóságára az Unibet megérdemel egy szolid ötöst. A szabványok, amelyek szerint az oldal készült, ismerős az átlagos fogadók számára, minden tervezési elem adaptív, a betűtípusok nem deformáltak és könnyűek a szemnek. Az erőforrás szerkezete a legoptimálisabb. A fejlécben – segítség és bejelentkezés. A főmenüben sport, kaszinó, élő kaszinó, játékok, bingó, póker, vagyis csak a legfontosabbak, és egy kicsit jobbra – mobil alkalmazások és promóciók. A központi rész teljes egészében blokkokból áll, fölötte egy csúszka a legérdekesebb ajánlatokkal. A blokkok alatt a közösségi médiára (Facebook, Twitter, YouTube) és a blogra mutató linkek találhatók, alatta pedig még mindig a szabályok, a felelős játék és a hét kategóriát tartalmazó oldaltérkép: – Sport (sportfogadás, versenyzés, virtuális sportok, statisztika&livescore) – Kaszinó (kaszinó home, kaszinó versenyek) – Élő kaszinó (élő kaszinó home) – Játékok – Bingó (bingó home, minijátékok, kezdőlapok, bingó versenyek, hűség, jackpotok, játékmenet) – Póker (póker home, kezdőlapok, funkciók, kihívások, versenyek, unibet open, unibet open livestream, ranglisták, póker útmutatók) – Az Unibetről (help center, partnerek, karrier, rokonok csoportja, oldalindex).

Sportvonal, mélység és oddsok

Az Unibet sportvonala nem a legérdekesebb a piacon, de még mindig tiszteletre méltó. Körülbelül ötven sportág képviselteti magát itt, vannak úgymond amatőr sportágak is, mint a szörf, a trabant vagy a floorball. Nem a top futballmérkőzésekre több mint 200 piacot kínál a bukméker, a csúcsmérkőzésekre még többet. Ami a labdarúgást illeti, a vonal – csak egy álom, több száz bajnokság, több tucat ország, bármit megtalálhat, még az ugandai másodosztályú bajnokságot vagy az amatőr angol bajnokságokat is. Kicsit rosszabb, de még mindig kiváló a jégkorong képviselete. A többi sportág eléggé alulmarad a labdarúgással szemben. Rengeteg a kibersport és a nem sportesemények kínálata, főleg a politikaiaké. A margó 5 és 7% között mozog, ami természetesen nem teszi az oddsokat túl vonzóvá (az egyenértékű eseményekre 1,87 körül), ezek a legátlagosabbak a piacon.

50 EUR-ig terjedő regisztrációs bónusz

UniBet regisztrációUniBet regisztráció

Élő fogadások

A LIVE line kissé gyengébb, mint a mérkőzés előtti, de a kulcsszó itt a “kissé”. Másrészt, az Unibet élő fogadása tartalmaz néhány érdekes megoldást és trükköt, amelyek vonzóak lehetnek a játékosok számára. Ha van kifizetési lehetőség, a játékos még az eredmény eldöntése előtt kiválthatja a tétet, így a nyereménye egy részét megkaphatja, vagy csökkentheti a veszteségét. Egyes sportágak esetében a kifizetések az élő, a mérkőzés előtti, az outrights és a halmozó fogadások esetében is elérhetőek, és lehetnek több vagy kevesebb összegűek, mint az eredeti tét. A fogadás előtt egy Cash Out jelölés található, amely feljogosítja a játékost erre a lehetőségre. A fogadás elhelyezése után a játékos az esemény oldalán található “Nyitott fogadásaim” fülön választhatja ki a cash outot. A fogadás a megadott áron kerül kiegyenlítésre, és a pénz azonnal jóváírásra kerül a számlán. Meg kell jegyezni, hogy a Cash Out nem mindig érhető el. További részletekért kérjük, olvassa el a sportfogadási feltételek B.1.3. szakaszát. Előfordulhat, hogy az élő fogadási naptárba beütemezett eseményeket törlik vagy megszakítják, miközben azok zajlanak. Ez általában technikai problémák miatt történik, például a televízióban. Az élő fogadások kiszámításra kerülnek, amint az eredmény ismert. Például az 1,5 feletti/alatt 1,5-re tett fogadás a második gólt követően azonnal kiegyenlítésre kerül. A pénz közvetlenül a játékos számláján kerül jóváírásra, és elérhetővé válik további fogadásokhoz. Ahhoz, hogy fogadást kössön, ki kell választania a fogadni kívánt eredményt, majd az oddsra kell kattintania, és meg kell erősítenie a fogadást. A parlayhez az összes eredményt ki kell választania (max. 12), ezek megjelennek a fogadószelvényen. Ha a fogadásokat nem szünetelteti, és az odds nem változik a következő másodpercekben (ebben az esetben először el kell fogadnia az új oddsot), a fogadást elfogadja. Az összes elfogadott fogadás megtekinthető a “Fogadásaim” menüpont alatt.

Videóközvetítések az Unibet weboldalán

A videóközvetítések külön kategóriában jelennek meg a weboldalon, ami nagyon kényelmes. Amint belép ebbe, rögtön láthatja, hogy mely események állnak rendelkezésre. Az élő közvetítések (Unibet TV (UTV)) ingyenesek. Azok a bejelentkezett felhasználók számára érhetőek el, akik pozitív számlaegyenleggel rendelkeznek, vagy az elmúlt 24 órában fogadást kötöttek. A videókésések lehetségesek, és általában 10 másodpercnél rövidebbek, bár néha hosszabbak is lehetnek. A szélessávú sebesség szintén befolyásolhatja a késleltetés hosszát. Az Unibet nem ismeri el és nem vállal felelősséget azért, ha egy játékos a videokésés miatt hibázik. Az eredmények ellenőrzése a játékos feladata. A bukméker egyes országokban a streaming jogok miatt korlátozásokat vezet be a közvetítésekre. A szabályok szerint a játékos IP-címét a számlacímével együtt használja, hogy csak azokat az eseményeket mutassa meg neki, amelyek az egyes régiókban engedélyezettek a közvetítésre.

Hogyan lehet megtudni a mérkőzések eredményeit

A bukméker teljes mérkőzésközpontot kínál, amely a statisztika&livescore kategóriában van elrejtve. A szekció főoldalán sportágakat tartalmazó blokkok találhatók. Bármelyikbe “beleesve”, első listaként a legnagyobb tornákat látjuk, majd az országokat. Minden nagyon részletes és mély – például a Football Englandre navigálva tíz (!) bajnokságot találunk.

Magánhivatal

A személyes szekrény szekciói – befizetés, kifizetés, biztonság, bónuszok, ajánlatok, játéktevékenység, számlainformációk, felelős játék, beállítások, segítség.

Az oldal nyelvi változatai

A hivatalos weboldal csak angol nyelven érhető el. A FÁK verzió (https://ru23.unibet.com) angol, spanyol, francia és orosz nyelvet tartalmaz.

Szabályok és előírások

Az Unibet szabályzata a hivatalos weboldalon található, és a következő részeket tartalmazza: általános, fogalommeghatározások és kikötések, engedélyek, számlaszabályok, fizetési szabályok, biztonsági szabályok, kizáró nyilatkozatok, bónuszszabályok, chatszabályok, fogadások, Unibet Racing, virtuális sportok, kaszinó – élő kaszinó, bingó, póker, bingó és mellékjátékok, követelések, módosítások. A cég nem ad adózási tanácsot, az adófizetési kötelezettség teljes mértékben a játékost terheli. A bukmékernek jogában áll a szabályokat megszegő játékosokkal szemben büntetéseket alkalmazni, akár a személyes számla befagyasztásáig.

Szponzoráció

Az Unibet 2007 óta rendszeresen rendez nagy élő pókerversenyeket Európában – az Unibet Open az egyik legnépszerűbb pókerverseny, amelynek programja egyedülálló. Az Unibet Open házigazdái Varsó, Madrid, Milánó, Budapest, Prága, Valencia, Párizs, London és a Karib-térség voltak. A cég aktívan együttműködik a futballklubokkal is, (most vagy korábban) a Valencia, a Liverpool, a Standard és számos más csapat szponzora.