Intro

1xbet Kenya

Ha az afrikai kontinenst fogadási szempontból nézzük, a kenyaiak a legnagyobb szerencsejátékosok közé tartoznak, akik nap mint nap keresik a különböző játékokat és sportfogadásokat. Ezért is találunk itt nagy bukmékereket, akik különböző lehetőségeket kínálnak minden új és meglévő fogadónak. Mai cikkünkben az egyikükről beszélünk bővebben, és bedobunk néhány olyan infót, ami a 2019-es új törvényeknek köszönhetően jól jöhet.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált cég az 1xbet, amely a professzionális bukmékerek élvonalába tartozik az egyik legmagasabb oddsokkal, amelyeket valaha is kaphatsz online. Ezen kívül folyamatos bónuszokat kapnak azok a játékosok, akik más fogadások és játékok esetén is az 1xbetnél maradnak. Minden a regisztrációval kezdődik, ami mindössze néhány egér- vagy ujjkattintást igényel, és akár 100 € bónuszt is nyerhetsz. Klasszikus kaszinójátékok, mint a póker, rulett vagy blackjack vannak a kínálatban, valamint sportfogadás az online piac legjövedelmezőbb oddsaival. A fogadók és a szerencsejátékok szerelmesei számára a fergeteges weboldal mellett egy mobilalkalmazás is rendelkezésre áll, amelynek köszönhetően minden fogadás és nyeremény mindig kézben tartható.

Online szerencsejáték Kenyában

Az online fogadás nagyon népszerű időtöltés Kenyában, és számtalan fogadó keresi nap mint nap. A piacot a kormány szabályozza, és a 2019-es új törvényeknek köszönhetően néhány cégnek sikerült blokkolnia. Ennek eredményeképpen a helyiek elvesztették néhány számlájukat. Tudjuk azonban, hogy az olyan porgramoknak köszönhetően, mint a NordVPN vagy a Windscribe, vannak olyan lehetőségek, amelyek megkönnyítik a blokkolt oldalakhoz való csatlakozást. Ezek a programok képesek megváltoztatni az IP-címet és a kapcsolódási pontokat, így Ön névtelen marad az internetszolgáltatók előtt, akiknek feladata az ilyen oldalak blokkolása és jelentése. Emellett a programok nagyszerű megoldást jelentenek a nyilvános WIFI-hálózatokra való csatlakozáskor, amelyeket a kormányzat nagyobb mértékben blokkolhat.

Be- és kifizetések az 1xbet Kenya-nál

A legegyszerűbb módszer a hitelkártyákon, például Visa, MasterCard, valamint Maestro kártyákon keresztül történő átutalások. Ha azonban nagyobb anonimitást szeretne fenntartani a bankjával szemben, javasoljuk az elektronikus pénztárcák használatát. Ezeket online vásárlásra is használják, ezért remek módszer a pénzátutalás gyors és biztonságos módjára. Ilyen például a B-Pay vagy az E-Pay pénztárca, de a világhálón még sok más is található. A kriptovaluták azonban szintén alternatív lehetőséget jelentenek, és az 1xbet több ilyet is elfogad. Ilyen például a talán leghíresebb Bitcoin, amelyet napról napra egyre többen ismernek. Köszönjük, hogy eddig a pontig elolvasta. Sok szerencsét kívánunk nem csak az első fogadásokhoz, amelyeket az 1xbetnél köt.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek