Intro

Virtuális versenyek és játékok a 22Betnél

Киберспортивные ставки 22Бет
A modern fogadásokban egyre nagyobb figyelmet kap a cybersport. Ez alatt a virtuális térben, video- vagy számítógépes játékokon keresztül zajló csapat- vagy egyéni versenyt értünk. Mivel a világ számos országa, köztük Ukrajna is, hivatalos sportágként ismeri el az eSportot, a bukmékerek szívesen vesznek fel ilyen eseményeket a honlapjukra. a 22Bet is nagy figyelmet fordít a kibersportfogadásra. Az iroda oldala széles körű fogadási lehetőséget kínál a kibersporteseményekre. Ezért ebben a cikkben elmondjuk, hogy milyen virtuális versenyek és játékok érhetőek el a 22Betnél, és hogyan fogadhatsz a kibersportra

A 22bet eSport versenyek népszerűsége

2020-ban több mint 5,8 millió egyedi néző nézte a FÁK-ban a kibersporteseményeket. A szektor növekedése 277%-os a 2019-es évhez képest. Ezt az információt az eSports Charts szolgáltatás szolgáltatja, amely a hazai eSport piac fejlődését elemzi.

A nézők számának növekedését a számítógépes játékok ágazatában a számítógépes versenyek népszerűsítése és sportként való elismerése segíti elő. Emellett egyre több videojáték-rajongó szereti nézni mások mérkőzéseit, és próbálja elsajátítani az ő képességeiket. Mi több, látványosság szempontjából a kiber-sport minden sportágat felülmúl. Minden verseny látványos speciális effektekkel nyűgöz le, és a nyeremények összege exponenciálisan nő. Így nem csoda, hogy ugrásszerűen nő a fogadók száma ezen a fülkén. Az eSportra való fogadás pedig rendkívül népszerűvé vált a számítógépes játékok szerelmesei körében.

A 22Bet fogadóiroda naprakészen tartja és folyamatosan frissíti az elérhető eSport-szakágak listáját. A széles kínálat bőséges választékot kínál, és a kezdőket és a profikat egyaránt kielégíti. Az eSport szakágak és mérkőzések elérhetősége a 22Betnél a világ versenytevékenységétől függ. Az események száma naponta akár 100 is lehet. A felhasználók által az eSportra tett fogadások száma naponta több tízezerben mérhető.

Ставки на киберспорт 22Бет

a 22Bet e-sport fogadási ajánlata

a 22bet széles választékot kínál az e-sport mérkőzésekre. A fogadásokat a mérkőzés előtt – a mérkőzés előtti vagy az élő módban – lehet elhelyezni (az élő sportfogadásról a 22Betnél a weboldalunkon is olvashat). A széles eseménylista lehetővé teszi, hogy a következő formátumokban fogadhasson: győztes, dupla odds, hendikep, totál, pontos eredmény és egyéb. Fogadhat az egyes fordulókra, valamint a verseny egészére is. Az egyetlen mérkőzés vagy meccs kimenetelére történő fogadás, az úgynevezett egyszeri fogadás vagy többszörös fogadás több esemény előrejelzése. Az eSport egyik előnye a magas nyereményszorzó. A portálon nyereményjátékot is kínálnak, ahol az események kimenetelét lehet megtippelni, és akár a jackpotot is megnyerni.

A 22Bet felhasználói körében a legnépszerűbb számítógépes játékok a CS:GO, a Dota 2 és a LoL. Szinte minden nap rendeznek versenyeket, amelyek sokmilliós közönséget vonzanak. Ez vonzza a szponzorokat, akik a bajnokság nézői körében szeretnék népszerűsíteni márkájukat. Ezért az egyes versenyek nyereményalapjai az elmúlt években megsokszorozódtak.

A 22Bet weboldalán azonban más eSport-játékokra is találhatsz fogadásokat:

  • Global Offensive.
  • A Tank Ward.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 stb.

Cyber Football, kézilabda, röplabda, jégkorong, krikett stb. külön területként nevezhető meg. Ezen kívül a 22bet felhasználói szerencsejáték-kártyajátékokat, tengeri harcot, kockajátékot és egyebeket is játszhatnak, amelyek valós időben zajlanak a cybersport játékosok között.

A 22bet kiber sportfogadásainak teljes száma eléri a több százat, és a hét napjától függ. Az ajánlatot a kiber sportok oldalán és a megfelelő “Line” vagy “Live” alszekciókban tekintheti meg.

Ставка на киберспорт 22Бет

Az eSportokra történő fogadások elhelyezése a 22Betnél

Ahhoz, hogy helyesen fogadhasson az eSportokra a 22betnél, először is meg kell értenie a játékot, az alapvető szabályokat és a folyamatot. Például a CS:GO egy lövöldözős játék, és a legerősebb csapatra fogadva lehet nyerni; a Dota 2 egy stratégiai játék; a League of Legends egy szerepjáték valós idejű stratégiai elemekkel.

Miután megismerte az egyes játékok jellemzőit, megtekintheti a 22Bet weboldalának működését. A játékosok számára részletes statisztikák állnak rendelkezésre a cyber sporteseményekről. Ez segít a játékosnak az elemzésben és a fogadás megtételében. Ezenkívül a 22Bet ingyenes közvetítéseket kínál a felhasználóknak minden olyan mérkőzéshez, amelyre fogadásokat fogadnak.

A kiber sportfogadás a nap 24 órájában elérhető, és ugyanúgy történik, mint a sportfogadás a 22Betnél. A fogadás megkötéséhez a bukméker weboldalán a “Cybersport” szekcióban kell felkeresni a kívánt mérkőzést. Ahogy korábban említettük, ez lehet mérkőzés előtti vagy valós idejű esemény. Ezután válassza ki a megfelelő eseményt (mérkőzés, torna), nyissa meg a cybersport esemény tartalomjegyzékét, keresse meg az oddsot, amelyre a fogadást meg kell kötni. Ezután az eseményt az oddsra kattintva adja hozzá a fogadószelvényhez. Ezt követően megadjuk az összeget a szelvényben, és megerősítjük a 22Bet-ben a kibersportra történő fogadást.

A fogadószelvény eredményeit a személyes szekrényében – fogadási előzmények – követheti. A verseny befejezése után a nyeremények kiszámítása automatikusan 5-8 percen belül, “Élőben” pedig 10 percen belül történik.

Végezetül szeretnénk rámutatni, hogy az eSportban jó stratégiára és jól átgondolt taktikára van szükség. Ha nincs saját stratégiád, használhatod a profiktól származó rendszereket és tippeket. Például elolvashatod a “Fogadás iskolája” anyagainkat, amelynek linkjét az oldal felső menüjében találod.

Releváns hírek