Intro

1xbet Izrael

A több mint 8,5 millió lakosú Izraelben nemcsak a valódi, hanem az internetes fogadások is legális szórakozási formának számítanak. Van egy monopólium, amely elfogadja és kezeli a fogadásokat, de ez messze nem éri el a globális bukmékerekét, amelyek sokkal magasabb oddsokat és bónuszokat kínálnak. Ezért ha a helyiek a legtöbbet akarják kihozni a pénzükből, akkor a globálisan működő nagy játékosok egyikét keresik. Az egyik, amelyet támogatunk, az 1xbet Izrael, amely az egyik legmagasabb oddsok és bónuszok közé visz, amelyeket valaha is kaphat az interneten.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Minden a regisztrációval kezdődik, amely akár 100 €-t is jutalmaz az első befizetéssel. Természetesen vannak folyamatos bónuszok is, amelyek a későbbi fogadások során számolatlanul készen állnak. A cég mind a klasszikus caino pókerrel, rulettel, mind a sportfogadást kínálja, az online bukmékereknél a legmagasabb oddsokkal. A könnyen érthető és intuitív weboldalhoz, egy Android vagy iOS rendszerű mobilalkalmazás is tartozik. Az alkalmazásnak köszönhetően mindig kézben tarthatja nyereményeit és fogadásait.

Online fogadások Izraelben

A működő állami monopólium inkább visszatartja a fogadástól, mivel még a leggyengébb külföldi bukmékerekhez képest is rosszabb oddsokat kínál. Így ha a helyiek minél több pénzt szeretnének nyerni, és ráadásul bónuszt is kapni, akkor külföldi szolgáltatóknál keresnek vigaszt. Utóbbiak semmilyen módon nem blokkolnak, és első ránézésre úgy tűnik, hogy inkább figyelmen kívül hagyják ezeket a fogadásokat. Ha azonban nem akarja feleslegesen felhívni magára a figyelmet, használhatja az egyik olyan programot, amely megváltoztatja az IP-címét és a kapcsolat helyét, így a szolgáltatója nem fogja tudni, hogy milyen oldalakat nézeget. A programok, amelyeket mi magunk is használunk, a NordVPN vagy a Windscribe, amelyek nagyszerűen működnek, és nyilvános WIFI-hálózatokon elengedhetetlenek a jelszavak és adatok biztonsága érdekében.

Be- és kifizetések az 1xbet Izraelnél

A legegyszerűbb lehetőség a Visa, MasterCard vagy Maestro. Azonban az e-pénztárcák is széles körben használt módszer, amely anonim fizetési módot biztosít a bankodtól. Ilyen pénztárca például az E-Pay, a B-Pay vagy akár a FastPay, valamint sok más, a weboldalon felsorolt pénztárca. Az utolsó lehetőség, amelyet ma megemlítünk, a kriptovaluták, amelyek egyre népszerűbbek, és gyors és anonim módot biztosítanak a befizetésre és a pénzfelvételre. Valószínűleg a leghíresebb még mindig a Bitcioin, de sok más is szerepel az 1xbet fizetési módjai között. Sok szerencsét és nagy nyereményeket kívánunk mindenkinek, aki ezeket a sorokat olvassa. A 100 eurós bónuszt érdemes kipróbálni, úgyhogy ne várjatok semmire.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek