Intro

1xbet Bolívia

1938 és 1996 között a szerencsejáték Bolíviában nagy tabu volt. Illegális cégek léteztek, de 1996 óta a kormány több mint 200 engedélyt adott ki, hogy engedélyezze ezt az üzletet az országban. Néhány illegális fogadás a mai napig fennmaradt, de sokkal biztonságosabb módszer a külföldről érkező bukmékerek, mivel helyi szolgáltatókat nehéz találni. És mivel tudjuk, hogy több mint 400 szolgáltató közül lehet választani, elhozunk egy cikket a világszerte legjobban értékeltek egyikéről.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy az 1xbet újonc a szerencsejátékok és fogadások világában. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz, hiszen 2007 óta van jelen, és már jó néhány tapasztalatot gyűjtött a világ minden sarkából. Ráadásul már a kezdetektől fogva akár 100 EUR/USD bónuszt kínál, amelyet az első befizetéskor fizetnek ki. A hosszú távú fogadók is jól járnak, hiszen folyamatos bónuszok is vannak, amelyek a következő fogadásoknál örülni fognak az 1xbetnél. Választhatsz a klasszikus kaszinójátékok, köztük a rulett, a blackjack és a legnépszerűbb póker, valamint a sportfogadások közül, amelyek a legmagasabb oddsokkal rendelkeznek. A kiváló weboldalt egy mobilalkalmazás egészíti ki, amely biztosítja, hogy maximálisan látható legyen, mi történik a fogadásaiddal és a nyereményeiddel.

Online fogadások Bolíviában

Korábban számtalan illegális cég működött az országban, mivel 1938 óta kevesebb mint 30 éve tilos a szerencsejáték. Az 1996 óta tartó engedélyezés ellenére azonban néhányuk továbbra is aktív maradt, ezért azt javasoljuk, hogy olyan külföldi szolgáltatókat használjon, amelyekre 100%-ban számíthat. A bolíviai fogadók azonban nem találnak helyi szolgáltatót, mivel az országban még egyetlen cég sem kért online engedélyt. Úgy gondoljuk azonban, hogy ez csak idő kérdése.

Be- és kifizetések az 1xbet Bolíviában

A leggyorsabb módja a hitelkártyák, mint a MasterCard, Visa, de a Maestro használata is. Alternatívaként az e-pénztárcákat is használják az online vásárláshoz, így a bankja nem fog tudni az online fogadásokról. Példaként említjük a B-Pay-t vagy az E-Pay-t, de sok más is elérhető, amelyeket az 1xbet Bolívia weboldalán találhat. És hogy el ne felejtsük, az 1xbetnél kriptovalutákkal is használhatsz be- és kifizetéseket, amelyek között a Bitcoin is szerepel. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket, és sok sikert kívánunk az 1xbet Bolíviában kötött fogadásokhoz és játékokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek