Intro

20Bet: Hogyan regisztrálhatok a weboldalon?

Регистрация на 20бет
A 20bet egy fiatal fogadóiroda, amely 2020-ban kezdte meg szolgáltatásainak nyújtását. Az iroda már néhány év alatt népszerűvé vált az európai játékosok körében, és mostanra bővíti földrajzi területét azzal, hogy a világ más részeiről is fogad felhasználókat. Ezért a FÁK-országokból érkező fogadók számára is érdekes lehet. Az újonnan érkezőket lenyűgözi majd a sportesemények széles választéka, a magas nyereményszorzók és a legismertebb nemzetközi online kaszinószolgáltatók legjobb nyerőgépei. Mivel az iroda iránti érdeklődés egyre nő, úgy döntöttünk, hogy elmondjuk az újonnan érkezőknek, hogyan regisztrálhatnak a 20Betre

Hogyan hozhatok létre számlát a 20Betnél?

A bukméker büszkélkedhet a 20bet elérhető és egyszerű regisztrációs folyamattal. Ez kárpótol azért, hogy csak egyféleképpen lehet számlát létrehozni. Ez a 20Bet regisztrációs űrlap, amelyet a bukméker hivatalos weboldalán kell kitölteni.

A játékprofil létrehozásának teljes folyamata több lépésre osztható

  • Első lépésként válassza ki a lakóhelye szerinti országot, válassza ki az e-mail címét, és állítsa össze a jelszavát a fiókjába való bejelentkezéshez.
  • A második lépés a pénzügyi műveletekhez szükséges kényelmes pénznem kiválasztása. Továbbá meg kell adnia személyes adatait: keresztnév, vezetéknév, nem és születési év. Erősítse meg a 20Bet üdvözlő bónusz kiválasztását, vagy utasítsa el azt.
  • A harmadik lépés a fogadó lakcímének és telefonszámának megadása. Ezenkívül a játékosnak el kell fogadnia a bukmékeri portál használatának szabályait. Ez utóbbiak megszegése esetén a profilját befagyaszthatják vagy törölhetik.

Kérjük, figyeljen az űrlapra, amelyet ki kell töltenie. A nyeremények jövőbeli kifizetésével kapcsolatos problémák elkerülése érdekében a személyes adatoknak a valóságnak kell megfelelniük. Az e-mail címnek is érvényesnek kell lennie. A megadott e-mail címre üzenetet küldünk egy linket a számla létrehozásának befejezéséhez. Ha a játékosok aggódnak az adataik biztonsága miatt, azonnal megnyugtatjuk őket. A játékplatform 128 bites SSL titkosítási technológiát használ, amely garantálja a személyes adatok biztonságos tárolását az iroda szerverein. Emellett a játékosok visszajelzései között nincs információ arról, hogy a személyes adatok a bukméker weboldalának feltörése révén harmadik félhez szivárogtak volna ki.

Создание учетной записи 20Bet

Ne próbáljon meg több fiókot létrehozni a 20Betnél. A játékportál algoritmusai jól leleplezik az egyetlen IP- és MAC-című eszközről történő regisztrációkat. Ezenkívül a pénzfelvételhez dokumentumokat kell benyújtania a profiljának ellenőrzéséhez (amelyről az alábbi részben lesz szó). Ne feledje, hogy a játékosokat az a veszély fenyegeti, hogy profiljukat blokkolják, anélkül, hogy az ilyen akciók miatt pénzt tudnának kivenni.

Hogyan regisztrálhatok a 20Bet mobilalkalmazásra?

A 20bet mobilalkalmazás 2021-ben indult el a bukméker felhasználók számára. Ez nagyon pozitív hír azok számára, akik szeretnek telefonról fogadni és játszani. Az okostelefonos alkalmazás előnyeiről és hátrányairól külön cikkben olvashat honlapunkon.

Miután letöltötte és telepítette az alkalmazást a bukméker weboldaláról (minden információ megtalálható a “Mobile App” oldalon), a játékos továbbléphet a 20bet-nél történő regisztrációhoz. A fiók létrehozásához ugyanazokat a lépéseket kell elvégezni, mint a weboldalon. A fogadónak közvetlenül a regisztráció előtt kell kitöltenie a magára vonatkozó információkat, és nem a személyes szekrényben. A profil létrehozásának lépései a fenti részben találhatók. Meg kell jegyezni, hogy a különbség a weboldalon és a mobilalkalmazásban történő regisztráció között csak az űrlap kialakításában van.

Hogyan ellenőrizhetem, miután regisztráltam a 20betnél?

A 20Betnél a regisztrációs folyamat nem sokban különbözik más bukmékerektől: miután létrehozta a fiókját, ellenőriznie kell a profilját. Jobb, ha már a fiók létrehozását követően ellenőrzi a számláját, így a 20Bet-nél ki tudja majd venni a nyereményeit. Az ellenőrzéshez a játékosnak be kell jelentkeznie a személyes szekrényünkbe, és le kell töltenie az útlevelének másolatát. Emellett igazolnia kell a bankszámla vagy más fizetési szolgáltatás tulajdonjogát is (a platformról történő pénzfelvételi kérelem során).

A 20Betnél vezetett számláját az ügyfélszolgálaton keresztül is ellenőrizheti. Csak írnia kell az online chatre, amely elérhető, miután bejelentkezett a weboldalra. Az üzemeltető kérni fogja, hogy adjon meg dokumentumokat az ellenőrzéshez. Ezeket továbbítják a fogadóiroda megfelelő részlegéhez ellenőrzésre.

Általában a játékos személyes adatainak ellenőrzése és a profil megerősítése nagyon gyors. Néhány órán belül az eredményt tartalmazó válasz érkezik a levélre. Bizonyos esetekben azonban a 20Bet-nél vezetett számla ellenőrzéséhez további adatokat kell megadni, amelyeket a cég képviselői kérnek. Ilyen üzenetet is küldenek a 20Bet-nél történő regisztrációkor megadott e-mail címre.

Заполнение формы регистрации 20Бет

Az adatok ellenőrzése után a 20Bet összes szolgáltatása elérhetővé válik az Ön számára: kifizetések, promóciók és különleges ajánlatok.

20Bet: hogyan kell bejelentkezni?

A fiók létrehozása után a játékosok bejelentkezhetnek a portálra. A személyes szekrénybe az oldal tetején található “Bejelentkezés” gombon keresztül léphet be. A játékosnak csak a felhasználónevét (e-mail) és a jelszavát kell megadnia.

Csak a személyes kabinetbe való bejelentkezés után a 20bet felhasználók bármilyen fogadást tehetnek az online kaszinó sporteseményeire és játékaira. A személyes irodában lehetőség van pénzátutalásra, fogadások elemzésére, események kezelésére és még sok másra. A játékosnak lehetősége van arra is, hogy közvetlenül a chat-en keresztül írjon a támogatásnak. Ez az oldal jobb alsó sarkában van becsomagolva.

Ha elvesztette a személyes szekrénye bejelentkezési adatait, akkor a bukméker technikai ügyfélszolgálatához kell fordulnia. A 20Bet fogadási portálhoz való hozzáférés visszaállításával kapcsolatos részletes információkért kérjük, látogasson el weboldalunkra.

Releváns hírek