Intro

1xbet Cape Verde

Jelenleg a valódi offshore szerencsejáték csak a játékzónákban engedélyezett, amelyekből összesen öt van. Ezek többnyire olyan szállodák, amelyek négy vagy öt csillaggal büszkélkedhetnek. Az itteni online piacot 2015 óta szabályozzák, ezért nincs ilyen hosszú hagyománya. A helyiek ezért egyre inkább a külföldi online kaszinók és bukmékerek felé fordulnak, akik tárt karokkal és rengeteg bónusszal fogadják a zöld-foki szigeteki játékosokat. Mai cikkünkben pedig a világ egyik legjobbnak ítélt kaszinójáról írunk.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált cég az 1xbet, amelyet 2007-ben alapítottak, és számtalan tapasztalattal rendelkezik, amelyet világszerte felhalmozott. A legelején akár 100 EUR/USD regisztrációs bónusszal is jutalmaznak, amit az első befizetésedre fizetnek ki. Ez a bónusz a legmagasabbak közé tartozhat, ugyanakkor számos folyamatos bónuszt is kaphatsz a bizalomért, amit az 1xbetnek mutatsz a későbbi fogadásoknál. Az online kaszinóban számos játékot játszhatsz, többek között pókert vagy élő rulettet, de a bukmékereknél is a legmagasabb oddsokkal fogadhatsz.

Online fogadások a Zöld-foki szigeteken

A szerencsejáték az úgynevezett szerencsejáték-zónákban érhető el a zöld-foki szigetekiek számára, amelyekből összesen öt van. A leggyakoribbak a négy vagy több csillaggal rendelkező szállodakomplexumok. Ha azonban a helyiek otthonuk kényelméből szeretnének játszani, vannak külföldi fogadóirodák és online kaszinók is, amelyek tárt karokkal fogadják a zöld-foki szigeteki játékosokat. Ráadásul ezek a helyi cégekhez képest jövedelmezőbb lehetőséget jelentenek, amelyek magasabb bónuszokat, nyereményszorzókat és akár nyereményeket is biztosítanak. Ezért írunk ma az 1xbetről – egy olyan fogadóirodáról, amelyre mindig számíthatsz.

Be- és kifizetések az 1xbet Cape Verde-nél

A leggyorsabb lehetőség a Visa, MasterCar, de a Maestro hitelkártyák használata is. Ezenkívül elektronikus pénztárcákat is használnak, amelyek közül az 1xbet többeket is elfogad. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, de a teljes lista a fizetési feltételekben található. Azonban a kriptovaluták is alternatív módszernek számíthatnak, eddig a Bitcoin vezette, de ez sem az egyetlen kriptovaluta, amit az 1xbet Cape Verde elfogad. Köszönjük, hogy elolvastad ezt a cikket, és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek