Intro

1xbet USA

Jó hír várta a fogadókat 2018-ban, amikor a Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette az 1992-es szövetségi törvényt, amely teljesen betiltotta a sportfogadást. Addig az amerikai fogadók illegálisan fogadtak külföldi bukmékerekkel. Mivel azonban nagy pénzről van szó, amely segítheti az államkasszát, a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy legalizálja ezt a szórakozási formát. Ezért nagy növekedés várható ebben az iparágban, és mi a világ egyik legjobban minősített bukmékeréről hozunk információt. Jelenleg még nem fogad játékosokat ebből az országból, de úgy gondoljuk, hogy a helyzet bármelyik pillanatban megváltozhat a megváltozott törvénynek köszönhetően, és tudni fogja, hogy kinél fogadhat.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált cég az 1xbet bukméker, amely globálisan működik, és ezért már rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Már a legelején kapsz egy regisztrációs bónuszt, ami akár 100 EUR/USD is lehet. Ezt az első befizetéskor fizetik ki, majd ezt követik a folyamatos bónuszok, amelyekkel az 1xbet a későbbi fogadások és játékok során jutalmazza a bizalmat. Az online kaszinóban számos játék közül választhatsz, beleértve a pókert vagy az élő rulettet, de itt fogadhatsz az online bukmékerek által kínált legmagasabb oddsokkal is. Bár jelenleg nem fogad játékosokat az Egyesült Államokból, úgy gondoljuk, hogy ez a helyzet hamarosan megváltozik a 2018 óta érvényben lévő új törvényeknek köszönhetően.

Online fogadások az USA-ban

2018-ban kulcsfontosságú fordulat történt, amikor a Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette a sportfogadást az USA egész területén tiltó szövetségi törvényt. Addig a fogadóknak külföldi fogadóirodákat kellett igénybe venniük, amelyek illegálisan fogadták az amerikai játékosokat. Becslések szerint 2018-ban a helyiek több mint 150 milliárd dollár értékben játszottak szerencsejátékot, így az államkassza újabb magas bevételre számíthat ebből az ágazatból. Ennek eredményeképpen a bukmékerek és a fogadók jelenleg is készülnek arra az új szélre, amelyet a legalizáció hoz az országnak.

Be- és kifizetések az 1xbet USA-nál

A leggyorsabb módja a MasterCard, a Visa, valamint a Maestro. Ezenkívül széles körben használják az elektronikus pénztárcákat is, amelyek érdekes módja a pénzzel való munkának az interneten. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, de sok más is szerepel az 1xbet fizetési feltételeiben. Azonban a kriptovaluták szerelmesei is találnak kedvükre valót, hiszen az 1xbet a leghíresebb Bitcoin mellett számos más valutát is elfogad. Köszönjük, hogy elolvastad és időt szántál cikkünk elolvasására, és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek