Intro

1xbet Anglia

A jelenlegi helyzet nem segíti azokat a játékosokat és fogadókat, akik az országban működő külföldi cégeknél szeretnének hódolni a szórakozásnak ebben a formájában. A legtöbb külföldi bukméker nem fogadja az országból érkező játékosokat, és nincs ez másképp az általunk preferált 1xbet esetében sem, amely globálisan működik. Mai cikkünkben tehát olvashat néhány információt az angliai fogadásokról, valamint az egyik legjobbnak ítélt fogadóiroda működéséről.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Amint a játékosok és fogadók regisztrálnak, az 1xbet akár 100 €/$100 bónusszal jutalmazza őket, amelyet az első befizetéskor fizetnek ki. Ezt követik a folyamatos bónuszok, amelyekkel az 1xbet megjutalmazza Önt a bizalmáért. Számtalan kaszinójátékot játszhatsz itt, köztük a legtöbbet játszott pókert vagy élő rulettet, de fogadhatsz itt az online bukmékerek által kínált legmagasabb oddsokkal is. Természetesen van egy mobilalkalmazás is, amellyel folyamatosan kézben tarthatod a fogadásaidat és a nyereményeidet.

Online fogadások Angliában

A szerencsejátékoknak és a sportfogadásnak nagy hagyománya van Angliában. A helyiek legelterjedtebb szórakozási formája a sport- és lóversenyfogadás. Van azonban egy nemzeti lottó is, amely a híres EuroMillions játékot irányítja, amely kilenc országban érhető el. Ugyanakkor nem sok külföldi fogadóiroda van az országban, mivel a kormány mindent megtesz azért, hogy blokkolja ezeket a cégeket, és a legtöbb esetben a bukmékerek nem is fogadnak játékosokat az országból.

Be- és kifizetések az 1xbet Englandnél

A fogadók számára a leggyorsabb lehetőségek a Visa, MasterCard és még a Maestro hitelkártyák. Az elektronikus pénztárcák azonban szintén alternatívát jelenthetnek, mivel az interneten is sokféleképpen használhatók. Például leggyakrabban online vásárlásra használják őket, és ezért nem vonják magukra a bankok figyelmét, akik negatívan tekinthetnek a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókra. Nem szabad azonban megfeledkeznünk a kriptovalutákról sem, amelyek közül az 1xbet a talán legismertebb Bitcoin mellett többet is elfogad. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket, és sok szerencsét kívánunk minden játékosnak, akinek lehetősége van regisztrálni és fogadni az 1xbet-nél.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek