Intro

1xbet Laosz

A közelmúltig a szerencsejáték tiltott időtöltés volt a laosziak számára, és csak a bátrak hódolhattak neki az illegális kaszinókban. Ez azonban nemrégiben megváltozott, amikor a kormány kijelölte azokat az övezeteket, amelyekben a kaszinók tiltottak, és ezért ott találhatók. A valódi szerencsejáték és a sportfogadás azonban nem teszi lehetővé, hogy ilyen oddsokat és bónuszokat kapjon, amelyeknek köszönhetően jelentős összegeket kereshet az ilyen szolgáltatásokat online kínáló bukmékerektől. Az egyik ilyen az általunk preferált 1xbet, amelyről szintén olvashat a cikkünkben .

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Kezdetnek el kell végeznie a regisztrációs folyamatot, amiért az első befizetéskor akár 100 eurós bónuszt is kaphat. Ezt követően folyamatos bónuszok is várnak Önre, amelyekkel az 1xbet Laos örömmel teszi Önt a játék során. Mindkét klasszikus kaszinójáték elérhető, beleértve a pókert, blackjacket és rulettet, valamint a sportfogadást is, az egyik legmagasabb nyereményszorzóval, amit csak kaphatsz. A weboldal mellett egy kifinomult alkalmazás is rendelkezésre áll, amelyet iOS és androidos eszközökön is vezérelhetsz. Mindkét helyen minden egyértelmű, ezért még egy teljesen kezdő számítógépes játékos is képes kezelni a működést.

Online fogadások Laoszban

Csak az utóbbi időkben vált lehetővé ez a fajta szórakozás a laosziak számára. Vannak bizonyos zónák az országban, ahol engedélyezett a szerencsejáték, és nem vonatkozik rá az a törvény, amely más helyeken tiltja. Ezért a helyiek inkább a külföldi bukmékerekhez fordulnak, akik jobb oddsokat és bónuszokat kínálnak nem csak a regisztrációnál. Nincsenek olyan webhelyblokkok, mint más országokban, ahol a NordVPN vagy Windscribe programokra van szükség a kapcsolat helyének és IP-címének megváltoztatásához.

Be- és kifizetések az 1xbet Laoszban

A befizetésekre és kifizetésekre az 1xbet több lehetőséget is előkészített. Ezek egyike a Visa, MasterCard vagy Maestro hitelkártyák. Alternatívák mind a banki átutalások, mind az e-pénztárcák, amelyek biztonságosan működnek és a bankkal szembeni anonimitás előnye. Az elektronikus pénztárcákra példa az E-Pay vagy a B-Pay, de még sok más is van a weben. Az utolsó lehetőség, amit említettünk, a kriptovaluták, amelyek közé tartozik a Bitcoin, de nem ez az egyetlen lehetőség, amit az 1xbet Laoszban talál. Más módszereket is találsz az oldalon a fizetési módok menüpontban. Köszönjük, hogy időt szántál ennek a cikknek az elolvasására. Sok szerencsét kívánunk nem csak az 1xbetnél elhelyezett legális fogadáshoz.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek