Rokubet

Bónusz

300€

Rokubet bukméker bemutatása

A Rokubet egyike azoknak az online bukmékereknek, akik ajánlatukat a változatossághoz való hozzáférésre fogadó felhasználóknak szánták. A Rokubet üzemeltetőjének széles kínálatával biztosan nem fogunk unatkozni, amikor a legnépszerűbb játékok pénzért való játékának vágya támad bennünket. A szolgáltató a legújabb szoftvert használja, amely teljes mértékben kompatibilis a népszerű fogadási játékokkal, az élő fogadásokkal és a kaszinón keresztül népszerűsített játékokkal. A Rokubet kiváló választás azok számára is, akik vonzó üdvözlő bónuszokkal rendelkező oldalt keresnek. A Rokubetnél nem csak a vonzó bónuszok aktiválása egyszerű, de az ismétlődő promóciókat akkor is kihasználhatjuk, ha rendszeres játékosok vagyunk.

A szolgáltató weboldalát a B.V. A szolgáltatásokat jogilag bejegyezték. Minden a curacaói törvényeknek megfelelően történik. Minden ügyfél meggyőződhet arról, hogy a Rokubet fogadóiroda legális és érvényes engedéllyel rendelkezik a pénzért folytatott szerencsejátékok formájában történő szórakoztatásra. Az engedélyt a Curacao által kiadott engedélyek listáján találjuk a 126608-as szám alatt. A Rokubet-engedély a ciprusi törvények szerinti hivatalos engedély az online szerencsejátékok működtetésére.

Az üzemeltető hivatalos székhelye a Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curacao. A Rokubet nagyon jól összehasonlítható a kaszinó- és készpénzes játékipar többi óriásával. Akár élő játékokra szeretnénk fogadni, akár bukmékereken keresztül fogadni, akár online kaszinóban játszani, megtaláljuk, amire szükségünk van. A Rokubet fogadási szekciója önmagában is hatalmas fogadási kínálatot fed le a legkülönbözőbb sportágakból. Az esélyek valós időben frissülnek, így a fogadók könnyen meghozhatják a megfelelő döntést.

Azok, akik a manapság népszerű élő fogadásokat részesítik előnyben, szintén biztosan megtalálják itt a számításukat. Ebben a részben több mint 30 különböző lehetőség közül választhatnak. Többek között lesznek klasszikusok, mint például a futball, de lesznek újdonságok is az e-sportok formájában.

Rokubet induló bónusz

Az induló bónusz valószínűleg az egyik legfontosabb szempont, amire figyelni fogunk, amint megismerjük egy adott bukméker ajánlatát. A kezdő bónusz határozza meg, hogy mekkora esélyünk van arra, hogy kedvezően induljon a kalandunk egy új bukmékernél. Minden sport- és bukmékerrajongó biztosan örülni fog annak, hogy a Rokubet lehetővé teszi, hogy egyszeri üdvözlő bónuszt kapjon a duplázott befizetés formájában. A befizetésedet megduplázhatod maximum 500 euróig.

Az üdvözlő bónusz aktiválásához legalább 10 eurót kell befizetnünk a bukmékeri számlánkra. Ez elegendő az előléptetési feltételek teljesítéséhez. Amint láthatjuk, a Rokubet üdvözlő bónusza remek lehetőség arra, hogy kipróbáljuk az ajánlatot, akár egy kicsit több pénzt szeretnénk kockáztatni, akár alacsony összegekkel szeretnénk fogadni. Ne feledje azonban, hogy az üdvözlő bónusz csak azok számára elérhető, akik először regisztrálnak a Rokubetnél. Ez csak akkor működik, amikor az első befizetést teljesíti. Ezért alaposan át kell gondolnunk, hogy mekkora összeget szeretnénk megduplázni az üdvözlő bónusszal.

300 EUR-ig terjedő regisztrációs bónusz

Rokubet regisztrációRokubet regisztráció

Rokubet bónuszok és promóciók

Tekintettel arra, hogy a Rokubet az egyik újabb szereplő a bukmékerek és egyéb szerencsejátékok piacán, az üzemeltető mindenképpen dicsérhető, hogy érdekes bónuszokhoz és promóciókhoz fér hozzá a rendszeres ügyfelek számára, akik rendszeresen használják az ajánlatot. Azok, akik rendszeresen használják a Rokubet ajánlatát, úgynevezett reload bónuszt kapnak, ami még előnyösebbé teszi a játékmenetet.

Az első és legfontosabb promóció, amely akár többször is felhasználható, az első három befizetés bónusza. A legtöbb bukméker egyszerűen megduplázza a befizetését üdvözlő bónuszként. A Rokubet egy lépéssel tovább ment, és számos extrát kínált a játékosoknak.

Az első bónusz 100%-kal növeli a befizetést (maximum 500 € befizetéssel).

A második bónusz 110%-kal növeli a befizetést (maximum 300 € befizetéssel).

A harmadik bónusz 120%-kal növeli a befizetést (maximum 200 € befizetéssel).

A törzsvendégek péntekenként érvényes újratöltési bónuszhoz is hozzáférhetnek. Ezzel mindössze 15 € befizetést kell tennie, hogy 25%-os bónuszt kapjon. (A pénteki bónusz maximális jóváírható összege 250 €).

Rokubet sportfogadás

A bukméker meglepően sok sportolási lehetőséget kínál számunkra. A sportesemények listáján egy átfogó rész található, amely mintegy 35 különböző sportágat tartalmaz. Ezek a klasszikus és népszerű verseny- és futballsportoktól kezdve a modern e-sport eseményekig terjednek, amelyek kielégítik a fiatalabbak vágyait. A lista tartalmazza a más népszerű fogadási oldalakról ismert legfontosabb sportágakat, valamint kevésbé ismert sportágakat, amelyekről nem minden nap hallani (például krikett).

A Rokubet arra is ösztönzi Önt, hogy a sporttal kapcsolatos érdeklődési körén túlmenően számos más eseményre is fogadjon a fogadási szekcióban, például politikai kategóriákban. A Rokubet sokszínűsége nagyon jó, különösen a népszerű sportrovat. A kevésbé népszerű sportágak esetében értelemszerűen kevesebb fogadási lehetőség van. A Rokubet azonban gondoskodott arról, hogy a labdarúgásra, kosárlabdára, röplabdára, teniszre és jégkorongra történő fogadásoknál is bőséges választékot kínáljon.

Rokubet élő sportfogadás

Más online fogadóirodákkal és online sportfogadási oldalakkal összehasonlítva a Rokubet nemcsak klasszikus sportágakkal és eseményekkel büszkélkedhet, amelyekre pénzt lehet fogadni, hanem élő játékokkal is, amelyek segítségével a játékosok valós időben tükrözhetik a valódi érzelmeket. Bár egyes sportágakban a fogadási típus lehetőségei korlátozottnak tűnnek, mindig választhatunk más sportágat. A Rokubet üzemeltető élő sportfogadási szekciója olyan széleskörű, hogy még a legigényesebb ügyfél is találhat kedvére valót.

Az esélyek is valós időben változnak. Ha éber szemmel figyeled a fogadásokat, nagyon jó lehetőségeket fedezhetsz fel a fogadók számára. A Rokubet a sportfogadások túlnyomó többségét az élő sportfogadás kategóriába helyezte át. Ezáltal a választék a valós idejű fogadások formájában majdnem olyan gazdag, mint a klasszikus fogadások esetében. A fogadások a legnépszerűbb sportágaktól, mint például a labdarúgás és a kosárlabda, a kevésbé népszerű sportágakig, például a krikettig terjednek.

Rokubet kaszinó

A Rokubet a bukmékeri szekció mellett online kaszinót is kínál különböző játékokkal. Amint belép a Rokubet kaszinó szekcióba, észre fogja venni, hogy az egész oldalon való navigálás rendkívül egyszerű. Akár az asztali, akár a mobil verziót használjuk, a játékok népszerűség szerint rendezett listája jelenik meg a szemünk előtt. A Rokubet szolgáltató által kínált játékok választéka valóban széleskörű.

A tulajdonos arra törekedett, hogy kaszinójában a választék ugyanolyan gazdag legyen, mint a sportfogadásban. A szoftver kompatibilis a legjobb szolgáltatók, például a Microgaming vagy a Pragmatic játékaival. Ha már a kaszinó játéklistáján van, könnyen rendezheti a rendelkezésre álló címeket. Mindössze annyit kell tennünk, hogy beállítjuk a szűrőt egy adott játékfejlesztő megjelenítésére. Így sokkal könnyebb eligazodni a Rokubet játékok széles listáján.

Rokubet élő kaszinó

A Rokubet élő kaszinó területe érdekes választási lehetőségekkel lep meg. A listán többek között szerepelnek:

Blackjack

Az egyik legnépszerűbb játék az online kaszinókban. A blackjack a Rokubetnél többféle játékmodellben is elérhető.

Rulett

Egy újabb klasszikus, ezúttal új köntösben. Kényeztesse magát egy élő rulettjátékkal. Tegye meg tétjeit valós időben, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Az élő szekcióban a rulett számos különböző változatát találja. A Rokubeten elérhető legnépszerűbb rulett verziók az amerikai, a japán és a francia.

Baccarat

A baccarat talán nem olyan klasszikus, mint a blackjack és a rulett, de ez a kártyajáték minden magára valamit is adó online kaszinónak elengedhetetlen. A játék rajongói értékelni fogják, hogy a Rokubet több kártyajáték módot is kínál. Játszunk baccarat dragon és baccarat speed.

Nyerőgépes játékok

A nyerőgépek minden kaszinó igazi fénypontjai. Az ügyfelek többsége ezért a játékért nyit számlát az online kaszinókban. Ezért a Rokubet megfelel ügyfelei elvárásainak, és szó szerint több száz nyerőgépes játékhoz biztosít számukra hozzáférést. Van miből választani!

300 EUR-ig terjedő regisztrációs bónusz

Rokubet regisztrációRokubet regisztráció

Rokubet betétek

A Rokubet elég sokféle fizetési módot támogat. A befizetéseket klasszikus átutalással, online pénztárcákkal, előre fizetett kártyákkal és még kriptovalutákkal is megtehetjük, ami rendkívül előnyös lehetőség azok számára, akik az anonim fizetéseket részesítik előnyben. Ha azonban nem szeretne innovatív online fizetési módszereket használni, akkor egyszerűen befizethet hitelkártyájával. Mindössze egy aktív Visa vagy Mastercard kártyára van szüksége.

Felhívjuk figyelmét, hogy a minimális fizetési összeg az Ön által választott fizetési módtól függően változik. A legkisebb minimális fizetési összeg akkor fordul elő, ha kriptovalutákat választ. Csak 5 euróba kerül. A legmagasabb minimálisan fizetendő összeg az előre fizetett kártyák esetében 25 euró. Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy melyik fizetési módot használják, a Rokubet minden átutalást azonnal feldolgoz.

Rokubet kivonások

A Rokubet valamivel kisebb számú kifizetési módszert kínál, mint a befizetési módszerek száma. Ez azonban teljesen normális, mivel az üzemeltető a lehető leggyorsabb átutalást szeretné biztosítani ügyfeleinek a megnyert pénzükhöz. Emiatt nem fogadunk el olyan kifizetési módszereket, amelyek meghosszabbíthatják az automatikus fizetési folyamatot. A Rokubet kifizetések többségét az átutalási megbízástól számított 48 órán belül feldolgozzák. Mindazonáltal érdemes megjegyezni, hogy ez általában a várakozási idő felső határa.

Alkalmanként a Rokubet 24 órás várakozási idő alatt is feldolgoz néhány kifizetést. A minimális kifizetési összeg 45 euró. A kifizetéseket olyan népszerű kriptovalutákon keresztül tudjuk feldolgozni, mint a bitcoin, a tether, az ethereum vagy a litecoin. A Rokubet weboldal minden kifizetési adatot titkosít, hogy a felhasználók a lehető legmagasabb szintű biztonságot élvezhessék a portál használata során.

Rokubet támogatás és kapcsolatok

A Rokubet ügyfelei az ügyfélszolgálat igénybevételekor sem fognak csalódni, mivel ez a bukméker másik erőssége. A támogatás többféle formáját használhatjuk, de valószínűleg a legnépszerűbb az élő chat. A tanácsadóval folytatott élő chat lehetővé teszi, hogy valós időben tegyünk fel kérdéseket. A tanácsadó egy speciális panelen keresztül válaszol nekünk, ahol valós időben elmagyarázhatja nekünk egy technikai probléma megoldását, vagy válaszolhat a kaszinóval vagy sportfogadással kapcsolatos kérdésekre.

A Rokubet azonban nem csak élő chattel dolgozik, hiszen az e-mail címeken keresztül feltett kérdésekre is válaszolnak. Az online véleményekben azt olvashatjuk, hogy a tanácsadók udvariasan és udvariasan válaszolnak a kérdésekre. A Rokubet üzemeltetőjének elérhetősége: support@rokubet.com. Nem férünk hozzá a szolgáltató közösségi médiához vagy telefonszámához. Ez azonban nem jelenthet problémát, mivel a tanácsadók folyamatosan válaszolnak a kérdésekre a chaten és e-mailben. Az ügyfélszolgálat elég gyorsan megoldja a folyamatban lévő problémákat.

Rokubet összefoglaló

A Rokubet szolgáltatásairól elsősorban szuperlatívuszokban beszélhetünk. Mindenekelőtt annak köszönhetően, hogy az üzemeltető gondoskodott az összes legnépszerűbb fogadáshoz és kaszinójátékhoz való hozzáférésről. Csodálatra méltó, hogy több mint 100 különböző nyerőgépes játékot találunk a listáján, és ez csak egy az online kaszinójátékok számos kategóriája közül. Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban semmit sem tudunk kifogásolni, mivel folyamatosan válaszolnak a felhasználók kérdéseire a chaten és a kapcsolattartási címükön keresztül.

A rendelkezésre álló befizetési és kifizetési módszerek szintén egy pluszt jelentenek. A Rokubet támogatja a kriptovaluták használatát, ami nagy pluszt érdemel, mivel ezek sokkal jobb alternatívát jelentenek az olyan elektronikus pénztárcákhoz képest, mint a PayPal vagy a Neteller. A rendelkezésre álló befizetési módok az ügyfél tartózkodási helyétől függnek. Általában azonban nem jelent problémát a legnépszerűbb módszerek, például a hitelkártya, a bitcoin vagy a PayPal használata. A Rokubet üzemeltetőjéről szerzett általános benyomások pozitívak. A weboldal könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy még azok is gyorsan eligazodjanak, akik még soha nem használtak online kaszinókat vagy fogadási szolgáltatásokat.