Intro

1xbet Dél-Korea

1x2_default_image

Dél-Korea egyike azon országoknak, ahol a szerencsejátékok tilosak. A fogadók számára nagyon korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre. Az egyetlen monopólium, amely a sportfogadásra vonatkozó vonallal rendelkezik, a Sports Toto. Ez azonban csak néhány sportágat és olyan oddsokat kínál, amelyekkel a külföldi szolgáltatók többszörösen vetekednek. Ezért mai cikkünkben azokat a lehetőségeket nézzük meg, amelyek az országból érkező fogadók rendelkezésére állnak, és amelyek segítségével hazájukon kívül is fogadhatnak.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az 1xbet Italy-nál a legelején egy gyors regisztrációt kínálnak Önnek, amelyért akár 100 eurós bónuszt is kaphat az első befizetésénél Vannak folyamatos bónuszok is, amelyeket a későbbi fogadások során is megkap a hűségért csak a szórakozás kedvéért. Itt nem csak egy klasszikus kaszinót találsz élő rulettel vagy pókerrel és sok más játékkal, hanem pörgetéses fogadásokat is az interneten található legmagasabb nyereményszorzókkal. A vidám és gyorsan érthető weboldal mellett egy mobilalkalmazás is rendelkezésre áll mind az Android, mind az iOS platformokra. Az alkalmazásnak köszönhetően a bukmékert bármikor, kényelmesen a zsebedből is kézben tarthatod.

Online fogadások Dél-Koreában

A kormány és a hatóságok csak egy cégnek engedélyezik a fogadások elfogadását. Mint említettük, ez a Sports Toto, amely az egyetlen állam által engedélyezett és szabályozott cég. Ezért a helyiek külföldi bukmékerekhez fordulnak, de ezeket a kormány és az internetszolgáltatók blokkolják. Ők azonban az egyik megoldást használják, amelyet az alábbiakban bemutatunk. Konkrétan a NordVPN-t vagy a Windscribe-ot, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a kapcsolat helyének megváltoztatását. Így anonim maradsz az internetes cégtől, és különböző témájú blokkolt oldalakat tekinthetsz meg. Mi magunk is használjuk ezeket a programokat, és el kell ismernünk, hogy professzionális megoldást jelentenek még a hackerek által elárasztott nyilvános WIFI-hálózatokhoz való csatlakozáshoz is.

Be- és kifizetések az 1xbet Dél-Koreában

Sok ország számára a Visa, a Maestro, sőt a MasterCard a legjobb megoldás. Azonban, ahogy az elején említettem, a kormány és a hatóságok tiltják a szerencsejátékot, ezért az elektronikus pénztárcák jobb alternatívát jelentenek. Ezeket online vásárlásra is használják, ezért nem hívják fel magukra a figyelmet a bankjánál. Két példa a sok közül az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de az összes támogatottat megtalálja a weben. Az utolsó funkció, amit említettünk, a kriptovaluták, amelyek közé tartozik a Bitcoin, de sok más is hibátlanul működik be- és kifizetésre az 1xbetnél. Sok sikeres fogadást kívánunk Önnek a professzionális 1xbet bukmékerrel, amely a legjobb oddsokat és bónuszokat kínálja, amelyekről eddig csak álmodott.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek