Intro

1xbet Észak-Korea

Dél-Koreával ellentétben, ahol korlátozottan engedélyezett a sportfogadás, Észak-Korea azon országok közé tartozik, ahol ez illegális. Bár a helyiek szeretik a sportot, igazi kaszinókat vagy bukmékereket itt nem találsz. Van tehát mód arra, hogy azok, akik szeretik ezeket az időtöltéseket, játszhassanak ? Igen, és erről szól a mai cikkünk.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Sikeres regisztráció után akár 100 eurós bónuszt is kaphatsz az első befizetésedre. Ezen kívül vannak olyan üdvözlő bónuszok is, amelyek többször is kellemesen meglepik Önt a játékok és fogadások során Nem csak klasszikus kaszinójátékok közül választhat, hanem sportfogadás is, élő közvetítésekkel és a bukmékerek legmagasabb oddsaival. Ideális lehetőség a mobilalkalmazás használata is, amely még elérhetőbbé teszi a fogadást, és folyamatos ellenőrzést biztosít a nyeremények felett is. az 1xbet Észak-Korea egyike a professzionális bukmékereknek, ezért világszerte működik.

Online kaszinó Észak-Koreában

A törvények nem teszik lehetővé a helyiek számára a fogadásokat és a szerencsejátékot. A prot egyre népszerűbb lehetőség a külföldi bukmékerek számára, akik az egyetlen altrnatívát jelentik, ha a helyiek meg merik kerülni a törvényt. A maximális anonimitás biztosítása érdekében használják az egyik olyan programot, amely lehetővé teszi számukra, hogy megváltoztassák IP-címüket és kapcsolódási pontjukat. Mi magunk is ezt a megoldást használjuk, mégpedig a Windscribe vagy a NordVPN programokat. Ezek ideális lehetőséget jelentenek arra, hogy az internetszolgáltatók előtt névtelenek maradjunk, de lehetővé teszik a kormány által blokkolt oldalak blokkolását is.

Be- és kifizetések az 1xbet Észak-Koreában

A fogadók számára számos befizetési és kifizetési lehetőség áll rendelkezésre. A törvények miatt azonban nem tudjuk 100%-ban ajánlani a Visa, MasterCard vagy Maestro kártyák használatát, mivel az ország törvényei olyanok, amilyenek. Jobb alternatíva az elektronikus pénztárca, amely online befizetésre is használható, és ezért nem vonzza annyira a figyelmet az átutalásoknál. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, de ezek mindegyike le van írva az 1xbet fizetési módjai között. A kriptopénzek kedvelői is jól jönnek majd, mivel az 1xbet számos más pénznemet is elfogad, köztük a Bitcoint is. Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket, és sok sikert kívánunk az 1xbet-nél kötött fogadásokhoz!

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek