22Bet

Logo 22bet
Bónusz

100% bónusz 122 EUR-ig

A 22bet fogadóiroda áttekintése

Általános információk a 22bet fogadóirodáról

A 22bet fogadóiroda 2017-ben kezdte meg működését. A cég szolgáltatásait az egész világon kizárólag a 22bet.com weboldalon (vagy annak tüköroldalán) keresztül nyújtja, amely minden országban elérhető. Sajnos a fogadóiroda nem rendelkezik helyi fogadóirodával. A 22bet még nem kapott engedélyeket a Szövetségi Adóhivataltól, és enélkül nem nyithat földi irodákat az országban. Ezért egyelőre a játékosok az online portált használhatják. Abban az esetben, ha a Roskomnadzor blokkolja, tükrök vagy VPN-szolgáltatások segítségével férhetnek hozzá az oldalhoz. A 22bet 3 év alatt nemcsak a világ szerencsejátékosai körében vált híressé, hanem olyan nagy online fogadóirodákkal is versenybe szállt, mint az 1xStavka, a PariMatch és a Leon. A cég népszerűsége az érdekes kínálatában (fogadások és szerencsejátékok nagy választéka), a felhasználóbarát weboldalban, a fizetési módok jó választékában stb. rejlik. A mai áttekintésben röviden nézzük meg a 22Bet legfontosabb előnyeit és hátrányait.

Licenc a 22betnél

A Bet 22betnek nincsenek földi irodái, szolgáltatásait kizárólag online kínálja. A felhasználók számára világszerte elérhető egy weboldal, amely a curacaói kormány engedélyével működik. A Curaçao eGaming által kiadott engedélyt a 8048/JAZ számon találja az engedélyező hatóság honlapján. Sajnos ez az engedély sok országban nem elegendő a működéshez. Például az orosz piac esetében a fogadási törvény és az adójogszabályok változásai után a vállalatnak engedélyt kell szereznie az Orosz Föderáció Szövetségi Adószolgálatától. Ezt követően megállapodást kell kötni a TsUPIS-szal. És akkor a 22bet fogadóiroda megnyithatja saját fogadóirodáit és fogadhatja a játékosokat online. A felhasználók azonban a helyi engedélyre való várakozás nélkül is élvezhetik a fogadások elhelyezését a weboldalon keresztül. Mivel előfordulhat, hogy blokkolva van, javasoljuk, hogy használja az alternatív linket az áttekintésünkből (elérhető a cikk fejlécében).

22bet weboldal és mobilalkalmazás

A 22bet bukmékeri pult a játékportál fejlesztésével azt a céget bízta meg, amely az 1xBet weboldalát is létrehozta. Ezért a felhasználók hasonló előnyökkel találkozhatnak, mint például a weboldalon található nyelvi változatok széles választéka vagy a gyors oldalbetöltési sebesség. Ezenkívül a 22Bet honlapja teljes mértékben optimalizált a mobileszközökre. Ezért a felhasználók különböző típusú eszközökön fogadhatnak vagy játszhatnak a népszerű böngészőkből. És az 1xBet-től eltérően nincs túlterhelve animációkkal. Ezért nagyon gyorsan működik. Az Android és iOS rendszerű mobileszközök tulajdonosai telepíthetik a mobilalkalmazást. Letölthető a bukméker weboldaláról. Alternatívaként az iPhone és iPad felhasználók közvetlenül az App Store-ból telepíthetik az alkalmazást. Ez a telepítési lehetőség gyorsabb és biztonságosabb. A 22bet mobilalkalmazás számos funkcióval és lehetőséggel rendelkezik. A játékosoknak azonban nincs lehetőségük online kaszinó, póker és néhány más szerencsejáték játékra. Ugyanakkor a felhasználók hozzáférhetnek az események online közvetítéséhez, ami a weboldalon nem érhető el.

Játékprofil létrehozása a 22bet-en

Csak regisztrált felhasználók tehetnek fogadásokat a weboldalon vagy a 22bet alkalmazáson keresztül. A játékprofil létrehozása nem bonyolult folyamat. A regisztrációs űrlap tartalmazza a legfontosabb kitöltendő mezőket: kereszt- és vezetéknév, e-mail cím, jelszó, lakóhely szerinti ország és a számla pénzneme. A profil aktiválása a kapott e-mailben található linkre kattintva történik. A bukméker további dokumentumokat is kérhet a személyazonosság igazolásához. Ezt követően a játékos igénybe veheti a bukmékeriroda szolgáltatásait. Mint érthető, az új felhasználó regisztrációja a 22bet-nél néhány percet vesz igénybe. Ha pedig bármilyen nehézség merülne fel, kapcsolatba léphet az éjjel-nappal működő ügyfélszolgálattal.

A 22bet promóciós és bónusz ajánlatai

A 22bet bukmékeriroda érdekes bónuszokkal és promóciókkal büszkélkedhet a játékosok számára. Az első lehetőség, hogy jutalmakat kapjon a bukmékertől, a regisztráció során történik. A cég minden újoncnak 9000 rubelig terjedő bónuszt kínál. Ez az összeg az első befizetés után kerül jóváírásra egy speciális számlán, és a befizetett összeg 100%-ának felel meg. Egyéb ajánlatokat a “Bónuszok” szekcióban találsz. Itt a kaszinójátékokra vagy sportfogadásra vonatkozó promóciókat találhat. A promóciók között találhatunk állandó (pl. születésnapi bónusz) és időszakos ajánlatokat. Így a játékos megtervezheti a játékát, hogy a legtöbbet hozza ki a fogadásából.

122 EUR-ig terjedő regisztrációs bónusz

22Bet regisztráció22Bet regisztráció

Sportfogadás és szerencsejáték a 22bet-től

A 22bet a sportfogadás terén felveszi a versenyt a többi nagy online fogadóirodával. A cég kínálatában naponta több száz esemény szerepel több mint 40 sportágban. Itt találhat fogadásokat futballra, jégkorongra, kosárlabdára, kézilabdára, golfra, krikettre, Forma-1-re és még sok másra. Lehetőség van élő fogadások elhelyezésére is. Ezeket az eseményeket az “Élő” szekcióban lehet elhelyezni. Azok a felhasználók, akik kiber-sportokra vagy nem sporteseményekre, például politikára, időjárásra és lottójátékokra szeretnének fogadni, megtalálhatják a megfelelő szórakozást a bukméker weboldalán. Ezek a “Line” vagy a “Cybersport” szekciókban érhetőek el. A szerencsejátékokról is érdemes megemlékezni. A 22bet weboldalán klasszikus szerencsejátékokat kínál az asztaloknál, valódi krupiékkal. Különböző szoftvergyártók nyerőgépei is megtalálhatók. Közülük az 1x2gaming, a 2by2 Gaming és a 7 Mojos érdemel említést. A legfontosabb, hogy a nyerőgépek száma folyamatosan növekszik.

Be- és kifizetések a 22bet-nél

A 22bet bukmékeriroda több mint 36 lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy átutalásokat hajtsanak végre a játékszámlájukról, illetve a játékszámlájukra. Ez elég sok a versenytársakhoz képest. A befizetési módszerek közé tartoznak:

  • Átutalások Visa és MasterCard segítségével.
  • Elektronikus pénztárcák B-Pay, PerfectMoney, Epay és mások.
  • Payeer fizetési rendszer.
  • 24 AllTime fizetési terminál.
  • Kriptovaluták Bitcoin, Dash, Ethereum és mások.
  • Készpénz a Telepayben és az Amigóban.

A pénzkivételi lehetőségek nem sokban különböznek. Ezek a Fizetések szakaszban találhatók. Azt is szeretnénk megjegyezni, hogy a minimális befizetési összeg 50 rubel, és a visszavonás – 100 rubel. Minden művelet jutalékmentes a 22bet részéről.

Támogatási szolgáltatás a 22bet weboldalán

A 22bet éjjel-nappal tartó ügyfélszolgálatot biztosít a felhasználóinak. Ez számos nyelven elérhető. A portál működésével vagy a weboldalon felmerült problémákkal kapcsolatos kérdéseket a következőképpen teheti fel:

  • Az online chaten keresztül, amely a képernyő jobb alsó sarkában érhető el.
  • E-mail címen. A weboldalon elérhető e-mail címek a support@22bet.com játékos-támogatással, biztonsággal, adatvédelmi irányelvekkel stb. kapcsolatosak. Ezeket a címeket a Kapcsolat menüpontban találja
  • Kapcsolatfelvételi űrlap, amely szintén a “Kapcsolatok” menüpontban található.

Az e-mailben feltett kérdésekre 24 órán belül választ adunk. Az online csevegésben történő segítségnyújtás a leggyorsabb kommunikációs lehetőség. Az operátorok néhány percen belül válaszolnak.

Összefoglalva a 22Betről

Az online fogadási piac dinamikusan fejlődik a hatóságok által előírt különböző korlátozások ellenére. Helyi és külföldi cégek működnek az országban, és igyekeznek a legjobb feltételeket biztosítani a játékosok számára. A 22bet érdekes fogadási és szerencsejáték-kínálatának, felhasználóbarát weboldalának, mobilalkalmazásának, minőségi játékos-támogatásának és különböző fizetési módszereinek köszönhetően vezető pozíciót foglal el a piacon. A 22bet szolgáltatásait online elérhető weboldalán keresztül nyújtja. Az ügyfélszolgálatot többnyelvű beszélők is biztosítják, ami megkönnyíti a felhasználók számára a kérdéseik megoldását. Ami az engedély meglétét illeti, a bukméker rendelkezik a Curacaói Szerencsejáték Bizottságtól származó dokumentumokkal. Így a 22Bet bukméker egy érdekes cég a kezdők és a tapasztalt játékosok számára egyaránt.

Népszerű kérdések a 22Betről

✅ A 22Bet rendelkezik engedéllyel?

A 22Bet fogadóiroda a 22bet.com hivatalos weboldalon keresztül végzi online tevékenységét a curacaói Szerencsejáték Bizottság engedélyével. A bukméker még nem kapott engedélyt az Orosz Föderáció Szövetségi Adószolgálattól. Ezért az országban nem áll rendelkezésre PoS, és az oldalt a Roskomnadzor blokkolhatja. Blokkolás esetén javasoljuk egy aktuális tükör vagy az IP-cím és a kapcsolódási pont megváltoztatására szolgáló szolgáltatások (VPN szolgáltatások) használatát. Ilyen programok például a NordVPN, a Surfshark és mások.

💵 Milyen regisztrációs bónuszt kapnak az újonnan érkezők a 22Betnél?

A 22Bet fogadóiroda minden új játékosnak 122 euróig terjedő bónuszt kínál. Nagyon egyszerű hozzájutni: csak menj végig a regisztrációs folyamaton, aktiváld a profilodat és tedd meg az első befizetésedet. Az üdvözlő bónusz a befizetett összeg 100%-ának felel meg, de legfeljebb* a fenti összegnek.

* Promóciós kód használata esetén ez az összeg növelhető. A promóciós kódot megtalálja a weboldalunkon.

📱 Van Android és iOS alkalmazás a 22Bet-től?

Igen, van. A bukméker igyekszik a korral lépést tartva fejleszteni szolgáltatásait. Ezért a 22Bet egy modern megoldást készített a mobil felhasználók számára. A mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre érhető el. Letölthető a hivatalos weboldalról vagy az App Store-ból (iOS felhasználók számára).

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a legtöbb műveletet a weboldal használata nélkül végezze el. Ezenkívül a játékosok számára külön lehetőség van a mérkőzések online megtekintésére, ami a weboldal felhasználói számára nem elérhető.

💳 Milyen fizetési módokat támogat a 22Bet?

A 22Bet több mint 30 lehetőséget kapcsolt össze a befizetések és a nyeremények kifizetésére. Ezek többsége hasonló, bár néhány opció csak az egyik tranzakcióhoz érhető el. A játékosok használhatják a Visa és MasterCard átutalásokat, B-Pay, Perfect Money és Epay e-pénztárcákat, Payeer fizetési tárcákat, készpénzes befizetéseket stb.

A 22Bet fogadóiroda nem számít fel semmilyen kivonási vagy befizetési díjat. Az aktuális fizetési módokat a “Fizetések” menüpontban találja.Logo 22bet

100% bónusz 122 EUR-ig