Intro

Hogyan fogadhatok az 1xBet-en, ha még nem vagyok 18 éves?

Сайт 1хбет вход по СМС
A bukméker 1xbet szívesen fogadja a különböző országokból származó felhasználókat, anélkül, hogy a fogadásokhoz és a szerencsejátékokhoz való hozzáférést az állampolgárság alapján korlátozná. A cég azonban a curacaói regisztrátor engedélyét használva vállalja, hogy betartja az általánosan elfogadott Fair Play-elveket. Ezek a nyeremények helyes kiszámítására, kifizetésére és a kiskorúak kiszolgálására vonatkoznak. Ezért nem meglepő, hogy a fiatal játékosok körében gyakran felmerül a kérdés: “Hogyan fogadhatsz az 1xbetnél, ha még nem vagy 18 éves?” Az alábbiakban megadjuk a választ.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

A legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan fogadhatok az 1xBetnél útlevél nélkül?

A fogadók útlevél nélkül is regisztrálhatnak az 1xbetnél. Ezt a bukmékeriroda szabályai nem tiltják. Éppen ellenkezőleg, a cég ily módon próbál új felhasználókat vonzani, egyszerűsítve a számla létrehozásának folyamatát. Miután a játékos útlevél nélkül regisztrált az 1xBetnél, pénzt fizethet be a számlájára. Gyakran ebben a szakaszban a bukméker nem ellenőrzi a felhasználó személyazonosságát. Ezért a fiatalkorú fogadók könnyen befizethetnek és folytathatják a fogadások elhelyezését.

Így az 1xbet-en való fogadás útlevél nélkül is lehetséges. Mindössze egy fiókot kell létrehoznia és befizetést eszközölnie, amihez nem szükséges az útlevél másolatának bemutatása. Különböző fogadási lehetőségeket is elhelyezhet, és kipróbálhatja magát a szerencsejátékban. A probléma azonban a kifizetési szakaszban jelenik meg. Miután megkapta a kifizetési kérelmet az 1xbet oldaláról, kötelező kérni a profil ellenőrzését. Ebben az esetben ki kell tölteni egy kártyát a saját magáról szóló információkkal, és meg kell adni a nemzeti útlevél, a vezetői engedély vagy a külföldi útlevél másolatát.

Ha a játékos nem rendelkezik útlevéllel (kiskorú) vagy a regisztráció során megadott adatok eltérnek az útlevéladatoktól (egy másik játékos profilját befagyasztották), akkor nem lehet pénzt felvenni. Ezenkívül az iroda befagyaszthatja vagy teljesen törölheti a játékos számláját. A döntés a “bűncselekmény” súlyosságától függ. Ha ilyen helyzet áll elő, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az 1xBet ügyfélszolgálatával.

Правила БК 1xBet

Hogyan fogadhatok az 1xBet-en, ha 18 év alatti vagyok?

Az előző részben foglalkoztunk azzal, amikor a fogadóirodák útlevéladatok megadására kérik a fogadókat. Általában ez a játékszámláról a személyes számlára történő pénzkivonás szakaszában történik. A cégnek azonban bármikor joga van személyazonossági ellenőrzést kérni. Ez pedig nemcsak az útlevél másolatának elküldésével történhet, hanem úgy is, hogy a dokumentumot az arcunk közelében lefényképezzük.

Ha figyelmen kívül hagyja azokat a ritka helyzeteket, amikor egy kiskorú nem tud befizetést tenni, minden újonnan érkező játékos fogadhat az 1xbet-en, ha 18 év alatti. Ezenkívül egy játékos nagy nyereményt szerezhet a sportfogadás vagy a játékok elhelyezésével. Azonban a kifizetés a legnagyobb probléma. A “Hogyan lehet pénzt kivenni az 1xbet-ből útlevél nélkül” című cikkben a probléma leírása és a megoldás lehetséges módjai szerepelnek. Bár vannak lehetőségek a bukméker becsapására, ezek nem mindig segítenek. Ezért, ha kiderül, hogy egy játékos 18 év alatti, a bukméker 1xBet blokkolja a fiókot. Legjobb esetben a nagykorúság eléréséig befagyasztják, legrosszabb esetben letiltják.

Abban az esetben, ha egy 18 év alatti fogadó úgy dönt, hogy megpróbál játszani az 1xbet weboldalán, és még nyereményt is szerez, ajánlott “feladni magát”. Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel után elintézheti a számlája befagyasztását. Ha a bukméker maga is felfedezi a portál szabályainak megsértését a fogadó részéről, előfordulhat, hogy 18 éves koráig nem lehet megtartani a profilt. Véglegesen törlésre kerül.

Hogyan lehet útlevél nélkül fogadni?

Ha egy játékos fiatal korától kezdve érdeklődik a sportfogadás iránt, a legjobb, ha fogadási emulátorokat használ. Ilyen oldalakat az interneten lehet találni (sajnos az 1xbet nem biztosít vendégszámlát kezdőknek). Az emulátorok segítségével a felhasználó megtanulhatja, hogyan lehet helyesen megjósolni az események eredményeit, hírnevet és tapasztalatot szerezhet a sikeresebb játékosoktól. És ami a legfontosabb – nincs szükség pénzeszközök befizetésére a számlára. Minden útlevél nélküli fogadás a virtuális valuta rovására történik. Az ilyen fogadások elhelyezésekor azonban nincs nyeremény sem.

A szerencsejátékok szerelmesei számára az 1xBetnél a demó használható. A fogadástól eltérően a bukméker számos nyerőgép demó verzióval rendelkezik. Ennek köszönhetően az újoncok kipróbálhatják a játékokat, és megérthetik, hogy a jövőben melyik a legalkalmasabb a fogadásra. Emellett a bukméker nem igényel útlevelet a demo módban történő fogadáshoz.

Releváns hírek