GGbet

GGbet_logo
Bónusz

Az aktuális bónusz megtalálható a bukméker weboldalán

GGbet bukméker áttekintése

GGbet – az első eSport bukméker

A GGbet bukméker története 2016-ban kezdődött, a gg.bet elindításával. A cég tulajdonosai így reagáltak a fogadók hatalmas érdeklődésére a kibersport iránt, és úttörő szerepet vállaltak a piacon. Amit elindítottak, az nem egy külön szekció volt a weboldalon, hanem egy szerencsejáték portál, amely a kiberversenyekre alapozott. Nem hivatalos források szerint a fogadóiroda Ukrajnából származik. A Natus Vincere, vagyis a NaVi – a volt Szovjetunió leghíresebb kiberverseny-szervezete, amelynek székhelye Kijevben van – tulajdonosa tehát szoros kapcsolatban áll a GG.bet-et birtokló offshore cég tulajdonosával.

Akárhogy is legyen, a GGbet aktívan népszerűsíti magát a piacon, partneri kapcsolatot alakít ki a legnagyobb eSport-szervezetekkel és szponzorálja a legjobb versenyeket. Ez lehetővé teszi az iroda számára, hogy gyorsan növelje a felhasználók számát. A siker azonban nem lenne lehetséges, ha a vállalat nem kínálna a játékosoknak a piac legjobb feltételei közül néhányat. Milyen előnyei és hátrányai vannak az irodánál fogadóknak? Ezt a mai áttekintésben tárgyaljuk.

A GGbet weboldalának engedélye

A bukmékeriroda GGbet a 8048/JAZ nemzetközi licencet (a gg.bet weboldalon használt), amelyet a curacaói regisztrátor és a helyi engedélyek adtak ki. Tehát Oroszországban az iroda a Szövetségi Adószolgálat № 24-es engedélye alapján működik (2012.06.26-án kelt). Ez lehetővé teszi a cég számára a szerencsejáték-tevékenységek folytatását. Ebben az országban a nemzeti tartományban is működtet egy weboldalt.

Az engedély birtoklása garanciát jelent a felhasználók számára, hogy az iroda betartja a tisztességes szerencsejátékok szabványait. Abban az esetben, ha a játékosoknak bármilyen kérdéses problémájuk van, a megállapodás feltételeinek megfelelően segítséget kérhetnek a támogatói csapattól. A GGbet bukméker képviselőivel való kapcsolatfelvétel módját a következő szakaszok egyikében tárgyaljuk. Ha a támogatás nem segített, akkor a hollandiai bírósághoz (ha a portál nemzetközi verzióját használja) vagy a helyi bíróságokhoz (ha a weboldalon keresztül fogad a helyi piacon) fordulhat.

GGbet fogadási weboldal és alkalmazások

A GGbet fogadóiroda weboldalát az új és a tapasztalt fogadók egyaránt értékelni fogják. Modern, fekete-fehér dizájnja van, narancssárga festékkel kiegészítve. Ez a kombináció stílusosnak tűnik, és megfelel a felhasználók fekete témák iránti igényeinek (bár világos színekre is válthat). Ezenkívül minden információ jól olvasható. A felső és alsó menükön keresztül elérheti a kívánt részeket, és használhatja az oldalsó widgeteket. A dizájn minden képernyőmérethez igazodik, és a népszerű böngészőkön megfelelően jelenik meg.

A portál funkcionalitása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elemezzék az eseményeket, fogadásokat tegyenek különböző eredményekre, online nézzék a mérkőzéseket, átutalásokat tegyenek stb. Az oldal gyors, ami szintén érdemes hozzátenni a bukméker előnyeihez.

A weboldalon kívül a GGbet a játékosoknak Android és iOS eszközökre készült alkalmazások használatát is kínálja. A letöltési linkek a láblécben találhatók: Androidra a telepítőfájlt magáról a portálról, iOS-re pedig a hivatalos piactérről töltheti le. A programok képességei megegyeznek. Segítségükkel a fogadók a legtöbb, a weboldalon elérhető műveletet elvégezhetik: a felhasználók fogadhatnak, kezelhetik számlájukat, játszhatnak és kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal. Ráadásul az alkalmazásokat folyamatosan frissítik és bővítik a funkcionalitásukat.

Újonc regisztráció a GGbetnél

Az új felhasználók számára az első lépés a fiók létrehozása. A GGbet bukméker a fő versenytársaival ellentétben nem kínál többféle lehetőséget a játékosok számára a regisztrációra. A számla létrehozásának folyamata azonban nem bonyolult, és több lépésből áll: a “Regisztráció” oldalon található űrlap kitöltése, az adatok megadása a személyes szekrényben, valamint a személyazonosság ellenőrzéséhez szükséges dokumentumok másolatainak megadása.

Érdemes megjegyezni, hogy a bukméker GGbet egy tucat pénznemet támogat a számlához. Ez lehetővé teszi a fogadók számára, hogy a legjobb lehetőséget válasszák ki, és ne fizessenek túl sokat a jutalékokért az átutalások során. Ezenkívül az útlevél ellenőrzése nem tart sokáig. Ez idő alatt a játékosok megismerkedhetnek a szekrény, a portál jellemzőivel, és érdekes eseményeket választhatnak az előmérkőzésekben.

Promóció a GGbet felhasználók számára

A “Bónuszok” oldal a GGbet aktuális és archív promócióit tartalmazza. A sportra, kiber sportokra és szerencsejátékokra vonatkozó ajánlatok itt érhetők el. Átlagosan akár 10 promóció is aktív az oldalon. A jutalom típusa és a keresés szerinti kényelmes szűrőknek köszönhetően megtalálhatja a fogadó igényeinek megfelelő ajánlatot.

Mivel a GGbet bukméker gyakran frissíti promóciós ajánlatát, javasoljuk, hogy az iroda weboldalán ellenőrizze az aktuális bónuszokat. A cikk írásának időpontjában a játékosok kaphatnak:

  • Regisztrációs bónusz akár 15000 rubelig*. Az első befizetésedre jóváírva 100%-ban, de legfeljebb a megadott összegig.
  • Sportfogadás esetén 15%-os készpénzvisszatérítés. A hónap végén a felhasználó 17000 rubelig* jutalmat kap.
  • Biztosítás az eSport fogadásokhoz. Biztosítás 1000 rubelig* a fogadásokra: veszteség esetén a játékos 100%-ot kap vissza a bónusz számlájára
  • 200%-os készpénzvisszatérítés a befizetésekre. A hónap folyamán a felhasználók akár 14000 rubelt* is kereshetnek cashback formájában minden egyes befizetés után.

A promóciókkal kapcsolatos részletes információk a Bónuszok menüpontban találhatók.

*Vagy az összeg ellenértékét más pénznemben.

GGbet sport, cyber sportfogadás és szerencsejáték

A bevezető információkban már leírtuk, hogy a GGbet elsősorban kibersportfogadó. Ezért a weboldalon több száz verseny érhető el az összes népszerű és hiánypótló számítógépes játékra. Ezeket az eseményeket a cybersportok szekcióban találja meg. A mérkőzés előtti és élő fogadások, valamint az ingyenes meccsközvetítések is elérhetőek. További előnye a csapatok részletes statisztikája.

A sportfogadásokat a “Sport” és az “Élő” oldalakon lehet megtenni. Az ajánlatok teljes száma nem haladja meg az 500-at, ami jóval kevesebb, mint a versenytársaknál. A GGbet bukméker elsősorban a népszerű sportágakra és a top bajnokságokra koncentrál. Az oddsok sem lesznek a legjobbak a piacon. Azonban a kényelmes eszközök rendelkezésre állása a fogadások elemzéséhez, elhelyezéséhez és megtekintéséhez előnyt biztosít a bukmékernek a többi bukmékerrel szemben.

A szerencsejáték a kaszinó szekcióban érhető el. Több ezer nyerőgép, kártyajáték, rulett, bingó és egyéb tevékenység érhető el az oldalon. A bukméker ezt a szekciót is aktívan fejleszti, folyamatosan új ajánlatokkal bővíti. Ezért a felhasználók értékelni fogják a szerencsejátékos szórakozást, és képesek lesznek érdekes játékot találni a weboldalon.

A GGbet befizetési és kifizetési lehetőségei

A GGbet felhasználói a szokásos fizetési eszközöket használhatják a számlájukra történő befizetéshez és pénzfelvételhez. Sajnos a fizetésekre vonatkozó információk nem kerülnek külön szekcióba, és a személyes szekrényben találhatók. A játékosoknak azonban nem kell aggódniuk, a bukméker minden népszerű szolgáltatást támogat:

  • Visa és MasterCard fizetési kártyákat.
  • Átutalások banki adatokra (bizonyos országokban elérhető).
  • Sticpay, Skrill és Giroplay e-pénztárcák.
  • ecoPayz, Neosurf, Sofort és Neteller.
  • Átutalások mobilszámlákról a TELE2, Beeline, Megafon, Vodafone stb. felé. (egyes országokban elérhető).

A GGbet nem számít fel díjat a számlájáról/számlájára történő átutalásokért, ami nem jellemző a fizetési szolgáltatásokra. Ellenőrizze a díjaikat, hogy minimalizálja a veszteségeit.

GGbet: Ügyfélszolgálat

A GGbet bukméker a játékosoknak standard csatornákat biztosít a támogatáshoz. Ha a játékosok nem találnak válaszokat az Általános információk részben, akkor írhatnak az e-mailre, chatelhetnek vagy hívhatják a telefonszámot. A szakemberek éjjel-nappal elérhetőek, és egy tucat nyelven nyújtanak segítséget, köztük oroszul is. A bukméker képviselőjének válaszideje a választott csatornától függ. Az e-mailek esetében a válasz átlagosan 30 percet vesz igénybe, a hotline 5 percet, a chat pedig 3 percet.

A telefonszámok és az e-mail információk a weboldalon (lábléc) találhatók. A chat a személyes profilba való bejelentkezés után érhető el, és az oldal jobb alsó sarkában található.

GGbet: Következtetések a bukmékerről

A GGbet az első olyan bukméker (2016-ban jelent meg), amely cyber sportokra fogad. A népszerű számítógépes játékokban kedvenc csapataik csatáit figyelő játékosok így egy praktikus eszközt kapnak a fogadásokhoz. A bukméker a kibersportesemények mellett sport- és szerencsejátékokra (nyerőgépek, kártyajátékok, rulett) is kínál fogadásokat a felhasználóknak. Ezért a GGbet fogadóiroda minden felhasználó számára érdekes lesz.

A fogadóiroda fő előnyei, amelyek lehetővé teszik, hogy az európai piacon és a posztszovjet térben mozogjon, a következők: praktikus weboldal és alkalmazások, érdekes cyberfogadási kínálat, éjjel-nappal működő támogatás egy tucat nyelven, valamint különféle vélemények. A cég hátrányai közé tartozik a sportesemények kis választéka és az átlagos oddsok. Ezenkívül a fizetési módok száma elmarad a vezető versenytársakétól. Ezek a hátrányok azonban nem annyira kritikusak, és lehetővé teszik a GGbet számára, hogy aktívan növelje a fogadók számát.

Népszerű kérdések és válaszok a GGbetről:

✅ A GGbet rendelkezik engedéllyel?

A GGbet egy legálisan működő bukméker. A céget a curacaói regisztrátor engedélyezte, ami lehetővé teszi, hogy játékosokat fogadjon a gg.bet oldalon. A portál szolgáltatásait a világ minden tájáról származó fogadók vehetik igénybe. Ezen kívül a bukméker belépett néhány olyan ország piacára is, ahol az offshore licenceket nem fogadják el. Oroszországban például az iroda engedélyt kapott az orosz szövetségi adóhivataltól. A cég helyi honlapja itt is elérhető.

💵 Milyen regisztrációs bónusz érhető el a GGbetnél?

Az új felhasználók akár 15000 rubel vagy ennek megfelelő összegű, más valutában kifejezett induló bónuszt is kaphatnak. Ez a befizetéskor kerül jóváírásra, és megegyezik a befizetés összegével (nem haladja meg a maximális jutalmat). Az összeget egy további számlán írják jóvá, és 30 napon belül kell megtenni. A részletek a bónuszok között találhatók.

📱 A GGbet mobilalkalmazás elérhető a játékosok számára?

Azok a játékosok, akik okostelefonról fogadnak, telepíthetik a GGbet mobilalkalmazását. A letöltési linkeket a weboldalon találod – menj a láblécre. Felhívjuk figyelmét, hogy az alkalmazás telepítése Androidon manuálisan történik, és a telepítőfájlt a bukméker weboldaláról kell letölteni. Az iOS alkalmazás elérhető az AppStore-ban, amely lehetővé teszi az automatikus telepítést.

💳 Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre a GGbetnél?

A felhasználók a GGbet számlájukra a bukméker jutalék nélkül fizethetnek be és vehetnek ki pénzt. A Visa és MasterCard átutalások, a Skrill, Giroplay és más e-pénztárcák, a Neteller, Neosurf stb. fizetési rendszerek használhatók ezekhez a műveletekhez. Egyes országokban a banki adatokon keresztül történő átutalások és a mobilszolgáltatói számlákon lévő pénzeszközök használata is támogatott.GGbet_logo

Az aktuális bónusz megtalálható a bukméker weboldalán